Skocz do zawartości

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie o rękawicę Monstera Synthetic Pookie. Widziałem używacie ją w projektach różnych. Jak się sprawuje?

Czy lepiej wziąć mikrofibrę z Megsa ewentualnie cos innego do ok 50 PLN?

• Partner forum
Opublikowano

Polecamy Synthetic Pookie ze względu na jej chłonność, trwałość i łatwość pracy, nie skreślamy przy tym Meguiar's Microfiber Wash Mitt, która jest również solidnym produktem :)

Opublikowano

Dzięki jak już wiecie Pookie zamówiona :-]

Mam tylko pytanie - jakies instrukcje obsługi przed pierwszym użyciem i po każdym typu szczotkowania, suszenia w dziwny sposób itp żęby długo służyła? :dontknow:

• Partner forum
Opublikowano

Powinien dotrzeć do nas w tym tygodniu, a najpóźniej w połowie przyszłego tygodnia

Pozdrawiam ;)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

MrCleaner Można prosić od Was jakiś cennik ? Interesuje mnie np. Mycie z zewnątrz, wewnątrz, korekta lakieru, itp. Można PW ;)

Opublikowano

MrCleaner Można prosić od Was jakiś cennik ? Interesuje mnie np. Mycie z zewnątrz, wewnątrz, korekta lakieru, itp. Można PW ;)

Opublikowano

Czy zamówienie nr 3475 jest juz wysłane. Chciałbym dołożyć Rekawica do mycia Meguiar's Microfiber Wash Mitt. A przy okazji czy tylko mi sklep chodzi wolno niezaleznie od przeglądarki

Opublikowano

Czy zamówienie nr 3475 jest juz wysłane. Chciałbym dołożyć Rekawica do mycia Meguiar's Microfiber Wash Mitt. A przy okazji czy tylko mi sklep chodzi wolno niezaleznie od przeglądarki

• Partner forum
Opublikowano

Zamówienie nr 3475 zostanie dzisiaj wysłane z dodaną rękawicą Meguiar's Microfiber Wash Mitt.

Być może sklep chodził wolniej z powodu dużej ilości zamówień, dzisiaj powinno być już lepiej ;)

• Partner forum
Opublikowano

Zamówienie nr 3475 zostanie dzisiaj wysłane z dodaną rękawicą Meguiar's Microfiber Wash Mitt.

Być może sklep chodził wolniej z powodu dużej ilości zamówień, dzisiaj powinno być już lepiej ;)

Opublikowano

Witam ! Dziś będę składać zamówienie u was, czy mam szanse na jakiś rabat ? Mam podać jakiś kod ? I czy dostanę coś gratis ? Zamówienie będzie na ok. 670zł :) Pozdrawiam ;)

Właśnie dokonałem zamówienia i mój nr. zamówienia to 3501.

Opublikowano

Witam ! Dziś będę składać zamówienie u was, czy mam szanse na jakiś rabat ? Mam podać jakiś kod ? I czy dostanę coś gratis ? Zamówienie będzie na ok. 670zł :) Pozdrawiam ;)

Właśnie dokonałem zamówienia i mój nr. zamówienia to 3501.