Skocz do zawartości

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MrCleaner>> kiedy można sie spodziewac dostępności wosku Dodo Juice Purple Haze??

ooo i jeszcze Bilt Hamber Auto Clay Soft 50g??

:)

• Moderator
Opublikowano

Czy wiadomo kiedy bedzie S17 i S40 w malych 250g opakowaniach?

• Partner forum
Opublikowano

siwyjac, niestety chwilowo brak tych produktów u dystrybutora, więc ciężko podać dokładny termin

czaptan, dzięki za zamówienie

woytaz82, razem z kolejną dostawą z Dodo Juice, a kiedy dokładniej - damy znać jutro

krd, jeszcze w tym miesiącu

Opublikowano

no to fajnie :)

a co do glinki Bilt Hamber Auto Clay Soft, to bedzie szansa dostać to w opakowaniu 50g??

Na małe autko jakim jest seicento byłoby w sam raz :)

woytaz

Opublikowano

MrCleaner, kiedy będzie dostępna pianownica Monster Shine Heavy Duty Foamer? Wiadomo coś jak wypada w porównaniu do Glorii, bo cena fajna i baniak 3,5L

• Partner forum
Opublikowano

woytaz82, glinki Bilt Hamber będą już tylko w opakowaniach 200g

Coval, najprawdopodobniej nie będzie ona już występować w naszej ofercie, niestety jest ona słabsza od Glorii

Opublikowano

"zguba" dotarła :) dzięki wielkie i do następnego razu :)

Opublikowano

Dzieki za dzisiejsze udane zakupy (skromne bo skromne ale na początek wystarczy :) )...Chyba złapałem nowe hobby, więc na pewno odwiedze Was jeszcze nie raz :):) . No i oczywiście dziękuje za gratis, przyda sie...

pozdrawiam

woytaz

• Partner forum
Opublikowano

bucky, również dziękujemy za zamówienie ( a właściwie zamówienia ;) ) i bardzo pozytywną współpracę :good:

Opublikowano

Zamówienie nr 1751 złożone :) (i zmiany mailowo omówione). Wysyłka paczkomatami na taki sam e-mail jak w moich danych (jakbyście mieli wątpliwości). ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

michal, mam to samo na FF :) coś porypane w htmlu jest, pewnie niepodomykane znaczniki

• Partner forum
Opublikowano

woytaz82, właśnie wypatrujemy dostawy z CarPro, ale nie wiemy czy nie utknęła przypadkiem w jakiejś zaspie ;)

michal, w najbliższym czasie mają zostać wprowadzone pewne poprawki na stronie, które powinny zarazdzić między innymi temu "dziwnemu zjawisku" :)

Opublikowano

MrCleaner czy wiadomo juz cos o dostawie malych padow polerskich flexipad?? szykuje mi sie kolejne zamowienie ale czekam na te pady jak dojda jeszcze ;)

PS. u mnie rowniez na FF stronka sie rozjezdza

Opublikowano

Zamówienie 1751 doszło w sobotę wieczorem do paczkomatu :good:. Jak zwykle wszystko OK i dzięki za gratisa :). Mam małą uwagę, bo dostałem 5 razy info na mail-a i telefon o wysłaniu paczki :shock: - pewnie jakiś błąd kryje się w systemie...