pawelszakal Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Możemy już potwierdzić, że od poniedziałku będziemy mieć na stanie świeżutkie, pachnące maszyny polerskie Kestrel DAS-6 Czy tarcza mocujaca gabki polerskie 125mm rowniez bedzie dostepna w tym czasie?
kuba94 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 jakaś zniżka promocyjna na Kestrel DAS-6 będzie ?
Morgan Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 nOx, kiedy przewidujecie jakąś dostawę BP Scholla?
nOx Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Zniżka na das'a jest forumowy rabat 5% PB scholla powinien być w tym tygodniu u nas na stanie.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 z małą opóźnieniem wkońcu dotarły do nas świeże pachnące polerki Kestel DAS-6 w zestawie dodajemy gratis tarczę 125 mm a dla forumowiczów 5% rabatu + wysyłka GRATIS
eFeN Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 mam pytanie odnośnie płatności elektronicznych czy już wszystko ok czy nadal jest problem ?
hardkorus Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Das - 6 zamowiony. zamowienie nr 650 zlozone.
kuba94 Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 A jaki gratis do tego zestawu,, Kestrel Das-6 Scholl starter Kit" oprócz wyslki gratis i 5%znizki
Partner forum MrCleaner Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 A jaki gratis do tego zestawu,, Kestrel Das-6 Scholl starter Kit" oprócz wyslki gratis i 5%znizki najlepiej napisz do noxa
firmek Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Jest szansa, ze pojawi sie Kestrel Das-6 PRO?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 mam pytanie odnośnie płatności elektronicznych czy już wszystko ok czy nadal jest problem ? płatności elektroniczne, a więc czy to szybkim przelewem bankowym czy to karta kredytową już działają bez zarzutu [ Dodano: 9 Marzec 2011, 08:43 ] Jest szansa, ze pojawi sie Kestrel Das-6 PRO? jeżeli będzie więcej zainteresowanych modelem DAS-6 PRO to go wprowadzimy do sprzedaży, aczkolwiek wyższa cena może niektórych odstraszać, choć nasza maszyna testowa naprawdę fajnie się sprawuje
Seba Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 MrCleaner, a jaka by była cena DAS-6 PRO?
firmek Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 choć nasza maszyna testowa naprawdę fajnie się sprawuje Napisz cos wiecej, na zachete
eFeN Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 właśnie dokonałem zamówienie nr 655 i mam takie pytanko kiedy można się spodziewać pada 75mm ?? (szkode że jak ostatnio zamawiałem starterkit DA nie wiedziałem o kodzie rabatowym )
Partner forum MrCleaner Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 MrCleaner, a jaka by była cena DAS-6 PRO? cena detaliczna wynosiłaby ok 600 zł z gwarancją i polską wtyczką
Master kecav Opublikowano 9 Marca 2011 Master Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 DAS-6 PRO Sprzęt wart swoich pieniędzy
Partner forum MrCleaner Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 właśnie dokonałem zamówienie nr 655 i mam takie pytanko kiedy można się spodziewać pada 75mm ??(szkode że jak ostatnio zamawiałem starterkit DA nie wiedziałem o kodzie rabatowym ) Nic się nie martw Mr Cleaner docenia swoich klientów Skontaktuj się z nami co chciałbyś dodatkowo otrzymać za brak ostatniego rabatu forumowego (ok 21 zł) [ Dodano: 9 Marzec 2011, 22:17 ] choć nasza maszyna testowa naprawdę fajnie się sprawuje Napisz cos wiecej, na zachete mmm... nie chcę Ci robić smaka ale ... ładnie bzyczy jeśli zbierze się grupa chętnych to wprowadzimy PRO do dystrybucji
firmek Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Byla by sznasa zlozyc DAS-6 PRO w zestaw, np z padami LC i jakimis srodkami np 2 wybrane Menzerna. Oczywiscie chodzi o cene ktora byla by atrakcyjna w stosunku do kupowania wszystkiego osobno. Wstepnie jestem zainteresowany DAS-6 PRO. Do amatorskiego uzytku mysle, ze lepszym rozwiazaniem bedzie dobra oscylacja niz kiepska rotacja. Jak DAS-6 PRO wypada w porownaniu z DAS-6 jesli chodzi o halas i kulture pracy?
Seba Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Jak DAS-6 PRO wypada w porownaniu z DAS-6 też by mnie to interesowało szczególnie różnice techniczne i jakie + przemawiają na korzyść PRO? Aha czy jest możliwość FV?
firmek Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 mmm... nie chcę Ci robić smaka ale ... ładnie bzyczy smaka juz mam, albo pierwsze symptomy choroby na maszyne
rogo Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Jak DAS-6 PRO wypada w porownaniu z DAS-6 też by mnie to interesowało szczególnie różnice techniczne i jakie + przemawiają na korzyść PRO? Aha czy jest możliwość FV? też mnie interesują różnice techniczne
eFeN Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 też mnie interesują różnice techniczne no i czy warto dopłacić
Master kecav Opublikowano 10 Marca 2011 Master Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 no i czy warto dopłacić Powiem tak, nigdy nie posiadałem DAS-6, więc trudno mi porównać pracę z DAS-6 Pro, której obecnie używam. Tu mam nadzieję wypowie się MrCleaner. Jednak patrząc na różne opisy ludzi pracujących na DAS-6, ja nie wiem co to znaczy zatrzymanie maszyny, czy mocny spadek obrotów podczas pracy. DAS-6 Pro ma zdecydowanie mocniejszy silnik. Inną zaletą jest dość długi kabel (6m), co bardzo się przydaje. Jak z hałasem i kulturą pracy? Dla mnie OK. Ale tu znowu musi się wypowiedzieć osoba mająca porównanie do DAS-6 lub innych polerek. Czekamy zatem na MrCleaner'a.
m1chal Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 gdzieś za miecha pewnie też byłbym chętny na Dasa-6 pro
Rekomendowane odpowiedzi