Skocz do zawartości

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MrCleaner, dziękuję za szybką przesyłkę i niespodziewany gratis, który mnie zaskoczył :good: to dopiero moje pierwsze zakupy, ale na pewno nie ostatnie, dziękuję i Wesołych Świąt! 8-)

Opublikowano
Czy mozna sie spodziewac ze jeszcze do konca roku pojawi sie Smart Wax Blue-b-gone?

zaraz po świętach uzupełnimy braki z Smart Wax'a

Opublikowano

Dzięki za paczkę + gratisy + cukierek ;) . Przesyłka błyskawiczna. Towar dotarł do mnie już w środę, a miał kawałek do przejechania :good:

Opublikowano

Dzięki za zaufanie. :)

Wszystkim wam cały zespół firmy Guarana Group chce złożyć szczere życzenia spokojnych , zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt ! niech błysk będzie z wami :ad:

Opublikowano

Dziękując za kartkę ,składam załodze sklepu życzenia zdrowych,szczęśliwych świąt.Niech nadchodzący rok 2011 będzie tak owocny jak 2010.

Opublikowano

nOx, a może Ty mi odpowiesz?

Torba do Kestrela Das-6 z kieszonkami na akcesoria

pomieści polerkę rotacyjną? (np 9227cb)

Radosnych. pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem jaki makita ma rozmiar,ale SPARKY polerka kątowa PMB1200CE wchodzi do torby ,a jest duża chyba większa od makity.

Opublikowano

Makita wchodzi do torby bez problemu podobnie jak sim-180 i wszystkie inne kopie co do Spraky nie testowałem podaj jego wymiary to sprawdzę :)

Opublikowano

tarcza 125 z mocowaniem 5/16 będzie dostępne w styczniu ok 15 , rękawica będzie w środę juz dostępna.

Opublikowano

tak ja też taką otrzymałem ,dziękuję i wzajemnie Wszystkiego Dobrego :)

• Partner forum
Opublikowano

prosimy o umieszczanie informacji odnośnie zamówień wyłącznie w odpowiedzi na maila ze sklepu z zamówieniem, ułatwi nam to pracę, z góry dzięki :)

Opublikowano

Dziękujemy :)

Przy okzazji pochwale się że jest już coraz większa oferta samplerów u nas w sklepie :) i przypominam macie ochotę przetestować jakiś płynny produkt z naszej oferty który nie jest wystawiony jako sampler w sklepie piszczcie przez formularz kontaktowy lub napiszcie komentarz w zamówieniu co was interesuje a my postaramy sie pomóc :)