Marian_K Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Każdy sobie w ten sposób wyrobi zdanie Zdanie to każdy sobie wyrobi, jak sam przetestuje - i to dotyczy każdego produktu
luq92 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Marian_K, no ale po to jest test żeby wyrobić sobie zdanie na podstawie niego właśnie. W innym razie chyba testy nie mają sensu, bo ktoś kto waha się między kilkoma produktami przyjdzie tutaj i się zapyta, dostanie odpowiedź: "se kup i przetestuj"
KR54321 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 luq92, testem można się zasugerować. Wyrobić zdanie patrz Marian_K.
luq92 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 KR54321, no może zbyt ogólnie się wyraziłem faktycznie. Chodziło mi o to, że z pośród wielu produktów można wywalić te, którymi nie warto się interesować jeśli efekt w teście nie podpasuje
Piotrek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Test ma dawać tylko pogląd. Każdy i tak musi sam przetestować co według niego jest najlepsze. Jeżeli grupa Warszawska będzie robić jeszcze test jak będzie cieplej to mogę podzielić się Mothersem i Satinem. EDIT: Próbki już w Macierzyszu czekają.
mamut103 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ja się zdecydowałem na Meguiars'a Endurance Zobaczymy jak długo posiedzi
Moderator krd Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ja się zdecydowałem na Meguiars'a Endurance Zobaczymy jak długo posiedzi Pogode jaka mamy za oknem widac, a u mnie na oponach siedzi jak swiezo nalozony. A to juz 6 dni
propekMONTER Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 mi zeszło 20 ml megsa na 6 opon + 2 rowerowe . Super wydajny.
mamut103 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Pogode jaka mamy za oknem widac, a u mnie na oponach siedzi jak swiezo nalozony. A to juz 6 dni U mnie ponad 10 i widać że jest, aczkolwiek u kolegi który testował na swojej oponie od jakiś dwóch tygodni dressing do opon Turtlewax i Endurance'a mówił ze już zlazł.
Piotrek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 krd, Udało się coś podziałąć z Satinem i Mothersem ?
Moderator krd Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na razie wszystkie okolicznosci sa przeciwko nam... Ale spokojnie, nie uciekna, test sie odbedzie
Piotrek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 krd, W to nawet nie śmiałem wątpić.
Radziu Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 a ktoś testował żel TURTLE WAX Platinum Tyre Dressing jest wart uwagi?
propekMONTER Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 W marketach tego nie widziałem, a głupio zamawiać jak można mieć coś sprawdzonego..
damian Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 a ktoś testował żel TURTLE WAX Platinum Tyre Dressing jest wart uwagi? Jest ok
escimo Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jest ok +1 Efekt krótkotrwały, ale cena, zapach i wydajność OK.
rickson Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jakbyś mógł dać na jednej oponie SV, Gtechniqa i Zymola to byłbym bardzo wdzięczny. ok zrobi się I jak tam?
Justyna Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Justyna napisał/a: rickson napisał/a: Jakbyś mógł dać na jednej oponie SV, Gtechniqa i Zymola to byłbym bardzo wdzięczny. ok zrobi się I jak tam? sorki, ale ostatnio brakuje czasu cały czas robimy coś innego, ale w takim razie może dzisiaj po myciu nałożymy te 3 dressingi na opony
tfelek Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 cały czas robimy coś innego ehhh ta młodzież
Moderator krd Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Prosze Panstwa, gumy, gumami, ale wreszcie nadszedl ten czas testu wlasciwego, mianowicie jutro naloze dressingi na wlasne kola i teraz pytanie do Was: Jakie trio chcielibyscie zobaczyc na jednym kole? Jedno juz mamy ale brakuje jeszcze trzech. Do wyboru: - 3M Tyre Restorer - Autofinesse Gloss - Autofinesse Satin - Diamondbrite Replenish - Meguiar's Endurance 2012 - Meguiar's Endurance "stary" - Migliore Bella Lustra Tire Glaze - Mothers Back-To-Black - Nielsen Brillance - Polishangel Honey - Poorboy's Bold and Bright - Shiny Garage Back 2 Black - Smartwax Smartdressing - Sonus Total Eclipse - ValetPRO Traditional Tire Dressing Pierwsza trojca to, Zymol Tyre, Swissvax Pneu i Gtechniq T1. Licze, ze do wieczora ustalimy jakas wspolna wersje.
Geniusz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 AF Gloss+Nielsen Brillance+Shiny Garage Back 2 Black
maciej.szkwarek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ja bym chciał budżetowo: VP TTD; SG B2B; Nielsen Brillance
janeczek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Diamondbrite Replenish , Sonus Total Eclipse , AF Gloss !!! Raczej te mniej znane . Nielsena wszyscy znają , Valet też.
Maciej WTN Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Miałes CarPro Perl, mógłbys go wystawić do testu, bo podobno niektórym znikał po jednym deszczu
Rekomendowane odpowiedzi