JBS Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2014 Gajek, http://www.asmet.pl/asmet_new/index-pl.html Polecam naszą plska firmę.Naprawde robia dobre tłumiki, nie wiem czy nie lepsze niż bosal. Montowałem juz do paru samochodów ,pasują idealnie i nie rdzewija za szybko.
ktm950 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 Mam końcowy tłumik Asmet'a rok czasu i narazie rzeczywiście daje radę, choć w miejscu spawu końcówki z puszką na spawie jest już rdza. Poza tym czysto
exantuss Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 Czym zabezpieczyć reflektory po renowacji?
Partner forum MOTOGO Opublikowano 25 Lipca 2014 Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 exantuss, albo folią
Novus Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 Albo woskiem, albo ceramiką, albo bezbarwny,
tombk02 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 Mam pytanie czy ktoś z Was może orientuje się jak nazywa się środek który odświeża plastiki. Środek z tego co pamiętam służył do regeneracji plastików na pokładach statków- (coś takiego) i był w metalowej puszcze. Przewinął się przez kilka relacji, ale za nic w świecie nie pamiętam u kogo albo jak się nazywa. Z góry dzięki za pomoc.
t.grychnik Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 hey mam pytanie w sprawie padów pod BP,j akie polecacie? tylko nie mówcie że 3M, nie mój budżet. Chodzi mi o 80mm,130mm lub 150mm ABW mogą być? pady waflowane.
booohal Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 W ABW bywało różnie z klejem. Nie wiem jak jest teraz. Urbany mają świetne gąbki.
t.grychnik Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 W ABW bywało różnie z klejem. Nie wiem jak jest teraz.Urbany mają świetne gąbki. chodzi mi pady pod talerz mocujący. Lare lub K2
Moderator Eryczek Opublikowano 25 Lipca 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 t.grychnik, co masz na myśli? - co to są "pady pod talerz mocujący"?
mlodycom Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 ja miałem teraz ABW pomarańcz i niebieski powiem że niebieski fajnie tnie ale po 1 samochodziku jest do wywalenia można powiedzieć .... co prawda napracował się no ale ... 1 samochód ??? co do pomarańczy prana w pralce 2 razy i nic jej nie jest jeśli chodzi o klej
pabloo1033 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 Hej. Odebrałem samochód po zamontowaniu nowej szyby czołowej i zauważyłem dziwnie zamontowane lusterko wsteczne, a właściwie dziwny element w środku. Czy to tak powinno być czy to jakiś bubel?
mkbewe Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 w przyszłym tyg mam BMW czarna na korektę aktualnie mam na stanie 3m zielny korek + pad menzerna ff4000 3m 50383 (granatowy korek) ale się mu termin skończył sporo gąbek z abw, białą/pomarańczowa/czarna falowana/czerwona falowana dostałem też ostatnio profixa medium cut2 ale nie wiem czy jest to coś w ogóle warte polerka rotacyjna na koniec DJ PL + PB Natty's Red/DJ Purple Haze i też nie wiem czy nie lepiej dać jakiś sealant żeby to jednak dłużej się trzymało. ktoś coś doradzi ? co dokupić ?
t.grychnik Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 t.grychnik, co masz na myśli? - co to są "pady pod talerz mocujący"? jak zawał tak zwał: talerz mocujący, uchwyt talerz mocujący, talerz oporowy itd
jeleniouchy Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 booohal, W firmie "Urban" nastąpił rozszczep, teraz technologia "dawnego" Urbana występuje pod logiem NAT, są to te same gąbki, które tak wszyscy polecają jako tanie i dobre Teraźniejszy Urban to już zupełnie co innego, testowaliśmy klej (w MX Nowicki) i praktycznie przy samym kontakcie z wodą płynącą z kranu rzep zaczął odłazić (nie z gąbką, po prostu gąbka oddzieliła się od rzepa - słaby klej) PS, Niektórzy powiedzą, że historia Urbana zatoczyła koło co do kleju Głównym dystrybutorem jest MX Nowicki, z tego co wiem żaden Partner biorący od nas dawnego Urbana nie bierze na boku nowego Urbana, tylko nadal sprzedają dobry staff(NAT). Niektóre sklepy mogą mieć starsze partie jeszcze z logiem Urban. t.grychnik Bierz NAT'a, naprawdę fajne gąbki, a cena myślę, że pozytywnie Cię zaskoczy .
booohal Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 jeleniouchy, Wiem, wiem. Wypadło mi kompletnie z głowy
proximo Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 mkbewe - dokup futro choc jest to kwestia z jakich lat to bmw... przydaloby sie tez cos posredniego typu menzerna 2000/2500 Naty bardzo fajne, niebieskim robilem ostatnio i ładnie tnie i dobrze sie prowadzi.
mkbewe Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 możesz jakieś konkretne polecić futro ? w ogole futro nada się do zielonego korka 3m ? zółty korek z 3m zamówię bo go miałem i robi robotę to e39 rocznik ok 2000
proximo Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 zamawiaj musowo Pewnie ze sie nada zielony korek, choc bedzie szybko pylic sie pasta, dodalbym troche pasty finiszowej. Futro Brayt
KoKoS89 Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2014 Czy taką skórzaną kierownice mogę umyć apc, jak tak to w jakim stężeniu i zabezpieczyć mleczkiem z sonaxa do skór bo taki akurat posiadam ?
Emil.66 Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2014 Siema, powiedzcie mi czy kropki lotnej rdzy z lakieru, zderzaka mogę pozbyć się Iron X? Nic się nie stanie jak psikne na plastik (listwy?),lakier? Dzięki za szybką odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi