Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Tylko musiałbyś najlepiej zanurzyć w tej Coli.. Cola ma właściwości odrdzewiające dlatego bo ma w zawartości kwas ortofosforowy. Możesz go też kupić samego, będzie skuteczniejszy. Nie jest drogi. Jego wartościowość to o ile dobrze pamiętam z chemii to V. ;)

Opublikowano

Miało być najtańszym kosztem więc z cola tak by było :-) może polej to cola i pędzelkiem, poczekaj trochę i powtórka. Możesz też nasączyć srajtaśme colą i robić takie obkłady z tego, spróbować nie zaszkodzi :-)

Opublikowano

Wrzuć do cortanina na dobę, potem przemyj wodą i zeszlifuj resztki papierem ściernym. Robiłem tak i wychodzi :good: super. :good:

Opublikowano

Witam ;)

mam pytanie odnosnie Shiny Garage Fruit Snow Foam cz ta Piana ruszy mi gole/polerowane Aluminium ?

i cz ma takie samo ph jak Autobrite Magifoam->takiej uzywalem przez rok i raczej niezauwazylem jakis dziwnych efektow na golym Alu.

Opublikowano

Kup fosol i nie kombinuj z colą bo to tylko stracony czas :thumbdown: k2 007 to coś w stylu WD-40 rdzy tym nie usuniesz

Opublikowano
maj0nez, jakby Ci się udało gdzieś dorwać to Scholl Boost, ale został wycofany ze sprzedaży, więc może być ciężko :/

Wycofali? :shock::shock::shock: Dlaczego?

Dobrze, że baniaczek w zapasie :kox:

Opublikowano

Co będzie lepisze:

1. Kupić ładne zadbane, proste felgi z minimalnymi, ale jednak śladami użytkowania za 900zl

2. Kupić proste, ale porysowane i dość zniszczone felgi za 400zl, a następnie w miejscach grubszych rys przelecieć papierem ściernym (od gruboziarsnitego do całkiem drobnego), psiknąć podkładem i plastidipem? Czyli jednym słowem wyprowadzić je na cacy.

Czy ta zabawa jest warta zachodu?

Opublikowano
Probowal ktos tego srodka do plastikow ?Bo zadnych opinii nie moge znalezc a zle nie wyglada :)

http://www.autoland.pl/produkty/kosmety ... znych/bamp

U mnie zawsze jest na półce bo zawstydza trwałością niejeden "detailingowszy" środek :good: . Idealnie nadaje się do komory silnika gdzie jest kupa małych plastikowych/gumowych detali, których nie sposób pokryć dressingiem nakładanym aplikatorem. Po odparowaniu jest zupełnie nietłusty i robi się ładnie satynowy.

Opublikowano

Czy wykończę czarną hondę antihologramem i niebieskim 3M po glince? Wiem, że perfect finish jest polecany, ale wolałbym nie musieć go kupować specjalnie do tego auta. :roll:

Opublikowano

Jaką konsystencję powinien mieć Poorboy's Natural Look, gęstą czy rzadką ?

Czym się różni piana aktywna od zasadowej ? Dostałem testery i nie wiem czy mogę użyć w Glorii FM10.

Opublikowano

ja mam PB NL w opakowaniu 473ml i jest raczej gęstszy, piana aktywna jest tylko jedna i rożni się ph, neutralne jest bodajże 7 a im wyższe to jest ph zasadowe, a im niższe to jest ph kwasowe

Opublikowano

Pytanie trochę z innej beczki, jak najlepiej podejść do odklejenia a tylnej klapy spoilera w postaci listewki ?? Kupiłem używaną klapę właśnie z takim spoilerem (oryginalnym Toyota Motorsport) i chcę go po odmalowaniu założyć u siebie.

Opublikowano

We wtorek kupiłem auto finesse revive, dziś go aplikowałem ale zauważyłem że przy korku zebrała się jakby maź:

4js3n6.jpg

1625ls8.jpg

Czy tak ma być? Mam mocno wstrząsnąć butelką by się tego pozbyć? Czy jakiś wadliwy egzemplarz? Chociaż plastiki czarnieją :?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.