Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Po prostu potrzeba oryginalnej płyty z softem i wtedy ruszy wszystko navi wgra sobie oprogramowanie

Opublikowano

Oj tam zamiast czekać na odpowiedź przeleciałbyś to już tą IPĄ ...zaszkodzić nie zaszkodzi , a najwyżej trochę ręką pomachasz jeśli za 3 dni ktoś raczy napisać że "nie ma sensu" :-]

Opublikowano

mati373737, tylko podkładka bezbarwna, oraz "cała" standardowa podkładka gumowa pod podstawą magnetyczną.

Pamiętaj jeszcze o ewentualnym mocowaniu kabla antenowego... ,gdyż on również sieje ferment na lakierze...

Podkładka magnetyczna to zło:

- pogarsza pracę anteny

- rysuje lakier

- gromadzi się woda pod wspomnianą podkładką

- zmniejsza siłę przylegania podstawy do nadwozia

Opublikowano

Witam czy ktoś z kolegów może sprawdzić mi vin KMHHN61DP3U103071 Z góry dziękuje i wszelkie ifnormacje z vinu proszę o podesłanie na PW. Pozdrawiam

Opublikowano

VIN może sprawdzić każdy za darmo na stronie historiapojazdu.gov.pl ale potrzebne ci bedzie jeszcze data pierwszej rej. i numer rej.

Opublikowano

@acidmk, @wilk30, @powalla

Panowie, jeszcze raz dzięki za pomoc.

Temat ogarnięty, faktycznie wystarczyło włożyć ori płytkę "A"

Wiem, że na tym forum nie przystoi wklejać zdjęcia tak zapaskudzonego wyświetlacza.

Ale co tam :)

Tak to wyglądało:

6qv9rp.jpg

Wszystko gra i gitara !! :D

Opublikowano

Wiem, że na tym forum nie przystoi wklejać zdjęcia tak zapaskudzonego wyświetlacza.

Tak to wyglądało:

Obrazek

NO i super :D Gitarra! Znaczy ASO nie jest potrzebne i to jest dobra wiadomość.

Opublikowano

cyymek,

A tego to ci kolego nawet nie powiem bo strona działa dopiero od jakiegoś tygodnia i sam nie wiem, ale myślę że tak bo chyba w końcu do tego została stworzona

:o

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie korekty lakieru. Jaka jest szkoła odnośnie wymywania pasty? Po skończeniu przejazdu i ostygnięciu roboczego panelu, psikać bezpośrednio IPA na panel wtedy wytrzeć fibrą czy najpierw wycieramy resztki wypracowanej pasty fibrą i wtedy traktujemy IPA?

Opublikowano

Lepiej spryskać IPA lub zmywaczem i przetrzeć, żebyś nie przecierał pasty na sucho (nie mówię o luźnym pyle z past).

Ponadto zamiast na panel można też psikać na fibrę, na niektórych lakierach łatwiej wytrzeć wtedy IPA.

Opublikowano

Tak to wyglądało:

Obrazek

Czyli Mazda przechowuje oprogramowanie do navi w pamięci ulotnej? :shock:

No to jakiegoś inżyniera fantazja poniosła... :o

Opublikowano

exantuss, ja bym sobie darował HDC, ja wole o 100 razy bardziej pracować z Prima Amigo i efekt myślę, że będzie bardzo zbliżony.

Opublikowano

Ostatnio na forum widzialem filmik lub zdjecia (nie pamietam dokladnie) gdzie bylo zaprezentowane dzialanie preparatu na owady itd.Z tego co pamietam to mial dopiero wejsc do sprzedazy, a efekty byly bardzo fajne.Szukalem i nie moge cos znalezc tego.Moglby mi ktos pomoc? Nie jestem pewien, ale bylo to chyba shiny garage

Opublikowano

Tak zgadza sie.Bardzo dziekuje, mam nadzieje, ze w rzeczywistosci dziala tak samo dobrze jak na filmie i nie ma problemow z usunieciem zaschnietych owadów.

Opublikowano

Czy taka kombinacja ma sens?

Zymol HDC + Black Hole + Zymol Carbon

Duragloss Squeaky Clean + Black Hole + Fusso 99

DJ LP + Black Hole + Colli

Prima Amigo + Black Hole + ....?

Opublikowano

nie

nie

nie

nie

jeśli ma być bardziej trwałe niż do pierwszego deszczu. Black Hole jest tu problemem w pewnym sensie.

Połóż Carbona na Prima Amigo - będziesz zadowolony ;)

Opublikowano

manio49, a jak wywalę BH z tej kombinacji czyli

Zymol HDC + Zymol Carbon

Duragloss Squeaky Clean + Fusso 99

DJ LP + Colli

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.