naqes Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Jakie zastosować najlepiej proporcje do Red Devil na uszczelki i plastiki na zewnątrz? 1:10 będzie ok?
Mass Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Szukam kilku kosmetyków, a im więcej czytam tym większy mam w głowie mętlik. 1. Coś do zaczerniania opon 2. Coś do odświeżenia tapicerki (mam APC od ShinyGarage, ale wolałbym go zachować do innych celów) Najlepiej jakby to były produkty z najlepszym wynikiem "cena/wydajność".
Swoop Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 1. Coś do zaczerniania opon Endurance 2. Coś do odświeżenia tapicerki (mam APC od ShinyGarage, ale wolałbym go zachować do innych celów) Natural Look
atvmmz Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Broower, Jak najbardziej, oczywiście uwzględniając to jak brudny masz samochód w danej chwili
wkr Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Pasta Urban Shine jeśli chodzi o siłę cięcia jest porównywalna z którą Menzerną ?
knzz Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Pytałem wcześniej, prosiliście o zdj. Podrzucam i ponawiam pytanie czym to usunąć?? UC sobie poradzi - czy korekta maszyną plus pasta F400 F2500 F3000.?
obcy1234 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 takie pytanie, bo zakupiłem niedawno endurance na opony, a dla próby sprawdziłem jak będzie wyglądał na plastikach zewnętrznych, i ładnie sie prezentuje. Czy to nic nie zaszkodzie jak enduranca będę używał na plastiki? Ma lepszy połysk niż supreme shine megsa na plastiki, a i łatwiej sie rozprowadza. drugie pytanie, czy pianownicą karcher osiągne jakieś minimalne rezultaty ponad mleko które tylko ona mi wydziela, mam piane VP snow foam combo2, i w rozcieńczeniu 1:5 jest porażka. Może ktoś poradzi jak rozcieńczyć najlepiej albo co zmienić?
powalla Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 Enduranc splynie z plastuku i zrobi jakby tluste smugi ...kiedys smarujac opony ot dla polepszenia wygladu przejechalem gabka po klamkach i potem po deszczu zalowalem
kszyh00 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 drobny dylemat - chciałem kupić mikrofibre do docierania i trochę zgłupiałem. Za dużo tego. Na początek chciałbym coś ze średnich cen i moje typy są takie: - Poorboy's World Deluxe ~ 30zł - WWL Jasmine ~ 25zł - Liquid Elements Le Mad MAX UltraSoft Blue ~ 35zł Któraś z nich czymś się wyróżnia?? Czy kierować się ulubionym kolorem. Dodam tylko, że wybór tych trzech został ograniczony dostępnością w sklepie dzięki za wszelkie opinie
lukas10313 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 Proszę o pomoc, pacjent to 18 letni polonez, lakier bardzo słabo poddaje się przy użyciu białego flexi i menzerny 400. pracuje metodą zenitu. część rys zeszła, lecz pozostały drobniejsze i nie mogę ich ruszyć.. jakieś wskazówki?
Moderator Domel Opublikowano 31 Maja 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 Jaka data weznosci maja pasty menzerny ? 2 lata w piwnicy nic im nie zrobi ?
kamilgt Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 Domel, jest gdzieś forum temat o datach ważności i tam było o pastach coś
kita33 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 Domel, tu masz odp http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... %BFno%B6ci
fernando Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 lukas10313, próbuj innych kombinacji pas i padow, a jak to nie pomoże, to kolejnym krokiem jest papierek lub jeanspad.
naqes Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 Po jakim czasie ścierać prima amigo po nałożeniu? Ile odczekać czasu przed aplikacją carbona? Po jakim czasie zetrzeć carbona?
coded Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 Jakim aplikatorem nakładacie Z Detail? Czy poprostu palcami?
miw Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 coded, nie ma to większego znaczenia, więc wybierz to czym będzie Ci wygodniej
Fiszer Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 coded, ja klade aplikatorem. Jak bym paluchy tam wsadzil to bym mial sloik na samochód
coded Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 A jakim aplikatorem? Bo te pudełko jest tak małe, że te duże od Zymola czy megsa nie są zbyt wygodne
Qandoo Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dostane gdzieś osobno uchwyt do Lare EPL 11 ale taki typu D ? Bo w zestawie nie było a chciałbym takim popracować. ??
Moderator Domel Opublikowano 1 Czerwca 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dostane gdzieś osobno uchwyt do Lare EPL 11 ale taki typu D ? Bo w zestawie nie było a chciałbym takim popracować. ?? Ja tez nie dostalem w zestawie ale w ofercie byl, takze musieli mi dosłac. Pytales Lare ?
kita33 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Czy ironx, monello iron lub nowy TUGA ALU-TEUFEL SPEZIAL nadają się do psikania na dolne partie karoserii
Fedur Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 U zony w pracy robili jakis remont na dachu. W podszybiu centymetr piachu, ale najgorsze ze lewa strona samochodu, dach, maska tyl wraz szybami pokryte ciemnymi kropkami. Bylem na 2 myjniach nic nie dalo. Wbite w szyby, plastiki i lakier. Recznie myte 3 godz z mocnym dociskiem troche zeszlo. Powstaly rysy jak po brudnej glince. Wczesniej uzywalem piany, apc i szamponu by to namoczyć. Dachu nie ruszylo bo nie mialem sily juz dociskac, czeka mnie polerka calego samochodu. Putanie czym usunac te kropki betonowe? Paznokciem schodza ale to pracy na kilka dni. Pomocy. Mam kwas do usuwania cementu, ocet i glinke. Moze ktos zna dobry sposob na to?
Rekomendowane odpowiedzi