kita33 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 M14x2 I taki gwint maja też wszystkie mocowania do padów?
Strefa-AK Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Wszystkie z którymi mieliśmy do czynienia miały właśnie taki skok.
Bartasso Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Panowie jaki polecicie detailer jako wisienkę na zakończenie po polerce? Interesuje mnie jak największy (są jakieś np. po 5 litrów?)
golden0282 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Panowie jaki polecicie detailer jako wisienkę na zakończenie po polerce? Interesuje mnie jak największy (są jakieś np. po 5 litrów?) Większoś forumowiczów po korekcie zabezpiecza lakier woskiem / sealantem / powłoką , QD jest do późniejszej pielęgnacji
Bartasso Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Panowie jaki polecicie detailer jako wisienkę na zakończenie po polerce? Interesuje mnie jak największy (są jakieś np. po 5 litrów?) Większoś forumowiczów po korekcie zabezpiecza lakier woskiem / sealantem / powłoką , QD jest do późniejszej pielęgnacji Kolego wiem jakie środki należy użyć po polerce i wiadomym elementem jest wosk czy inne preparaty Pytam o detailera. Co powiecie na coś takiego? Auto Finesse
manio49 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 bardzo fajny QD, możesz brać.
Altay Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 bardzo ładnie wyciąga ziarno z lakieru, daje mega śliskość i podbija wet look ,ale na kropelki nie licz ogólnie mój nr.1 na lato
Chat Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Mam bańkę 5L , bardzo dobry QD. Polecam. Praktycznie na każdy wosk.
kita33 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Gdzie kupię EUROW SHAG WEAVE bo widzę że na showcarshine brak
dreadlook Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Czym zabezpieczacie ranty felg (polerowane)? Kupiłem nowe felgi i zastanawiam się czego użyć.
Bartasso Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jaki polecicie wosk po polerce? Stosowałem megsa lecz już czas zakupić następny,dlatego pytam.
Pit_Krk Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jaki polecicie wosk po polerce? Primo: jest cały dział odnośnie wosków. Secundo: łatwiej by było jakbyś podał budżet jaki masz na ten cel. Pytanie typu jaki kupić samochód. Jeden powie golfa za 500, drugi BMW za 300k. Troszkę precyzyjniej formułuj pytania.
g.pajak Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Troszkę precyzyjniej formułuj pytania. +1. Albo lepiej trochę poczytaj, bo przed chwilą pisałeś, że Kolego wiem jakie środki należy użyć po polerce i wiadomym elementem jest wosk czy inne preparaty To w końcu wiesz czy nie wiesz? Przed chwila mówiłeś, że wszystko wiesz Poczytaj trochę a nie idź na łatwiznę Ja polecam wosk W5 - bardzo tani
Yasiek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ja polecam wosk W5 - bardzo tani i świetnie pachnie! PS. Czy każdy płaski pad polerski nada się pod DA? Lare na przykład pisze o swoich padach że nadają się tylko do rotacji
g.pajak Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 i świetnie pachnie! ...bez mała jak SV Shield - uwielbiam się nim "zaciągnąć" od czasu do czasu
Bartasso Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Troszkę precyzyjniej formułuj pytania. +1. Albo lepiej trochę poczytaj, bo przed chwilą pisałeś, że Kolego wiem jakie środki należy użyć po polerce i wiadomym elementem jest wosk czy inne preparaty To w końcu wiesz czy nie wiesz? Przed chwila mówiłeś, że wszystko wiesz Poczytaj trochę a nie idź na łatwiznę Ja polecam wosk W5 - bardzo tani Pisząc że wiem co powinno iść po polerce nie oznacza że znam wszystkie produkty... Stosowałem cały czas Megsa,teraz chciałbym spróbować czegoś innego na sprawdzenie. Chciałbym na to przeznaczyć do 130 zł Ps.Wosk który jest tani może sprawdza sie w Twojej "stajni" ja jakoś nie wierzę w to że to co tanie to dobre,powodzenia z W5 kolego.
g.pajak Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 powodzenia z W5 kolego Dzięki kolego
mpadlewski Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Wspomniałem już w "co mi poprawiło humor" ale napiszę i tutaj - jest większa szansa, że ktoś się z tym spotkał. Zaobserwowałem, że jak odpalę samochód gdzieś na parkingu to zaczynam zagłuszać centralne zamki samochodom w najbliższej okolicy. Sprawdzone już na Insigni kumpla i dzisiaj na Toyocie i BMW (chwilę trwało zanim skumałem czemu facet tak długo stoi przed swoim samochodem . Nie mam pojęcia co może bruździć na częstotliwości pilotów (podejrzewam, że 433 MHz?).
Sparco Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Czy ktoś mógłby polecić dobrego tłumikarza w Wawie ? trzeba uciąć stary,dorobić wieszaki i zamontować RM3
lukwawa Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2014 ja jakoś nie wierzę w to że to co tanie to dobre,powodzenia z W5 kolego. W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić? Fryderyk Nietzsche
Rekomendowane odpowiedzi