yacek _b Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Koledzy czy preparatem CarPro Cquartz Eraser mogę odtłuścić szybę przednią ( problem " przeskakujących " wycieraczek ) po glinkowaniu ?
kubik Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Koledzy czy preparatem CarPro Cquartz Eraser mogę odtłuścić szybę przednią ( problem " przeskakujących " wycieraczek ) po glinkowaniu ? Jak najbardziej
sedzia23 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Szukam sztyftu do konserwacji uszczelek, aby nie przywierały w czasie mrozów.. Zastanawiam się nad tym Würth sztyft do konserwacji gumy (http://www.autokosmetyki.pl/w%C4%82%C5% ... ,p950.html). Używał go ktoś ? lub może ktoś polecić jakiś produkt ?
kamilgt Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 sedzia23, http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... 100ml.html mam, używam, polecam
tukolarz Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 sedzia23, http://www.sklep.polishan...tift-100ml.html mam, używam, polecam +1, w tej cenie nic lepszego się nie znajdzie. Środek jest bardzo łatwy w użyciu, ma w miarę przyjemny zapach, nie zostawia białych śladów i jest ekonomiczny- na wszystkie uszczelki schodzi tyle co nic... Tylko, pamiętaj, że przed użyciem trzeba porządnie wyczyścić uszczelki- to podstawa .
daniel87 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Koch Chemie Nano Magic Plast Care i Koch Chemie Plast Star to w 100% to samo
Chat Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Koledzy, który środek użyć do zanieczyszczeń metalicznych. Aby, był bezpieczny w 100% dla lakieru? Który polecacie?
pawelus668 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Chat, CAR PRO IRONX , GYEON Q2M Iron
kamilgt Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Chat, Car Pro IronX, jego tańszy odpowiednik Gyeon Iron, te dwa mogę polecić bo używałem nie raz i są są jeszcze VP Dragon, ale on jest dużo gęstszy i bardziej śmierdzi, sporo tańszy ale troszkę słabszy Tenzi Prix
ShiningCar Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Jest jeszcze BH Korrosol. Ten pachnie chyba najprzyjemniej ze wszystkich wymienionych.
g.pajak Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Szybkie pytanie o szampon. Dostałem kiedyś przy okazji jakiś zakupów próbkę szamponu pięknie pachnącego bananami Niestety nie mogę sobie przypomnieć co to było Kojarzy ktoś?
g.pajak Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 AutoBrite ? Możliwe, możliwe... Muzszę zerknąć na pełną nazwę to mi się przypomni [ Dodano: 18 Wrzesień 2013, 21:41 ] EDIT: Już mam, to był Szampon Autobrite Banana Gloss Dzięki Kamil Muszę poszukać opinii....
g.pajak Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 A może ktoś podrzuci link do jakiś opinii powiem szczerze, że jestem dziś w bardzo leniwym nastroju i nie chce mi się przekopywać wszystkiego. Wolał bym gotowca Żeby nie było, wpisywałem w gógla
cptolgierd Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Nie umiem znaleźć jakiegoś testu Wolfgang Paintwork Polish Enhancer + Deep Gloss Sealant po Polsku, najlepiej z ka.pl + fotki z kropelkowania. Pomoże ktoś?
Moderator krd Opublikowano 19 Września 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Sparco, PA w stosunku do Glorii/Marolexa nie jest taka ekonomiczna Nieprawda. Wg mnie jest wlasnie odwrotnie. Chcac pokryc auto piana w 100% potrzebujesz conajmniej 2 glorie. A do PA starczy 50ml piany i 500ml wody. Poziom piany oczywiscie nieporownywalny.
Capaz Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Szybkie pytanko. Mam strasznie miękki lakier (rysuje go wzrok) i efektem jest trochę hologramów po 2-3 myciach. NXT Tech Wax 2.0 wszystkie je wypełnił i auto wygląda idealnie.. tylko efekt ten utrzymuje się do 1-wszego mycia.. Jaki produkt pozwoli cieszyć się z wypełnienia możliwie najdłużej?
Sebek96 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Capaz Mam AF Tripple na sprzedaż, u mnie wypełniał ok, efekt utrzymywał sie raczej długo jak na AIO. Teraz ja mam pytanko, gdzie kupie jakiś BP do wiertarki ? Chodzi o to żeby wypolerować sobie klosze lamp, nie chce robić tego ręcznie nie ma takich efektów.
Chat Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Szybkie pytanko.Mam strasznie miękki lakier (rysuje go wzrok) i efektem jest trochę hologramów po 2-3 myciach. NXT Tech Wax 2.0 wszystkie je wypełnił i auto wygląda idealnie.. tylko efekt ten utrzymuje się do 1-wszego mycia.. Jaki produkt pozwoli cieszyć się z wypełnienia możliwie najdłużej? Capaz, sholl S17. ....aż tak że nie jesteś w stanie ocenić czy to efekt korekty czy wypełnienie, bo trzyma i trzyma.
dunga Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Panowie jakie światło i jak je ustawić żeby robić korektę na srebrnym lakierze VW LA7W ?? Dziś sprawdzałem czymś takim http://allegro.pl/lampa-halogen-na-stat ... 07399.html to jedynie na masce udało mi się coś wyłapać ale też nie za dużo, bo nie chce mi się wierzyć że lakier jest w tak dobrym stanie ?
FSO-Team Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 dunga, ciężko doradzić- każdy przypadek jest inny. Dodam od siebie że warto mieć wszystkie możliwe źródła światła- świetlówkę, żarówkę, halogen ( duży i mały np 150w i 500w), Led, latarkę Led, i ewentualnie HQI. Ja nie mam tylko HQI, ale z pozostałymi lampami daje sobie radę. Często jest tak że świece jednym rodzajem światła i nie widzę tego co chciałbym zobaczyć. Wtedy zmieniam narzędzie i
dunga Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 FSO-Team, dzięki za odp. Mam nadzieję że jeszcze ktoś może coś doradzi. Miałem nadzieję że brinkman może coś pokaże ale przestał działać Czyli nici z w weekend.
bushqoon Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 BP kupisz chociażby w castoramie.
Rekomendowane odpowiedzi