Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy czy preparatem CarPro Cquartz Eraser mogę odtłuścić szybę przednią ( problem " przeskakujących " wycieraczek ) po glinkowaniu ?

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Koledzy czy preparatem CarPro Cquartz Eraser mogę odtłuścić szybę przednią ( problem " przeskakujących " wycieraczek ) po glinkowaniu ?

Jak najbardziej ;)

Opublikowano
sedzia23, http://www.sklep.polishan...tift-100ml.html

mam, używam, polecam

+1, w tej cenie nic lepszego się nie znajdzie. Środek jest bardzo łatwy w użyciu, ma w miarę przyjemny zapach, nie zostawia białych śladów i jest ekonomiczny- na wszystkie uszczelki schodzi tyle co nic... Tylko, pamiętaj, że przed użyciem trzeba porządnie wyczyścić uszczelki- to podstawa ;).

Opublikowano

Koledzy, który środek użyć do zanieczyszczeń metalicznych. Aby, był bezpieczny w 100% dla lakieru? Który polecacie?

Opublikowano

Chat, Car Pro IronX, jego tańszy odpowiednik Gyeon Iron, te dwa mogę polecić bo używałem nie raz i są :good::good:

są jeszcze VP Dragon, ale on jest dużo gęstszy i bardziej śmierdzi, sporo tańszy ale troszkę słabszy Tenzi Prix :o

Opublikowano

Szybkie pytanie o szampon.

Dostałem kiedyś przy okazji jakiś zakupów próbkę szamponu pięknie pachnącego bananami :roll:

Niestety nie mogę sobie przypomnieć co to było :dontknow::wallbash: Kojarzy ktoś?

Opublikowano
AutoBrite :) ?

Możliwe, możliwe... :o

Muzszę zerknąć na pełną nazwę to mi się przypomni :dontknow:

[ Dodano: 18 Wrzesień 2013, 21:41 ]

EDIT:

Już mam, to był Szampon Autobrite Banana Gloss 8-)

Dzięki Kamil :good:

Muszę poszukać opinii.... :-]

Opublikowano

A może ktoś podrzuci link do jakiś opinii :dontknow: powiem szczerze, że jestem dziś w bardzo leniwym nastroju i nie chce mi się przekopywać wszystkiego. Wolał bym gotowca 8-)

Żeby nie było, wpisywałem w gógla :evil:

Opublikowano

Nie umiem znaleźć jakiegoś testu Wolfgang Paintwork Polish Enhancer + Deep Gloss Sealant po Polsku, najlepiej z ka.pl + fotki z kropelkowania. Pomoże ktoś? :)

• Moderator
Opublikowano
Sparco, PA w stosunku do Glorii/Marolexa nie jest taka ekonomiczna ;)

Nieprawda. Wg mnie jest wlasnie odwrotnie. Chcac pokryc auto piana w 100% potrzebujesz conajmniej 2 glorie. A do PA starczy 50ml piany i 500ml wody. Poziom piany oczywiscie nieporownywalny.

Opublikowano

Szybkie pytanko.

Mam strasznie miękki lakier (rysuje go wzrok) i efektem jest trochę hologramów po 2-3 myciach. NXT Tech Wax 2.0 wszystkie je wypełnił i auto wygląda idealnie.. tylko efekt ten utrzymuje się do 1-wszego mycia.. :dontknow:

Jaki produkt pozwoli cieszyć się z wypełnienia możliwie najdłużej? ;)

Opublikowano

Capaz Mam AF Tripple na sprzedaż, u mnie wypełniał ok, efekt utrzymywał sie raczej długo jak na AIO.

Teraz ja mam pytanko, gdzie kupie jakiś BP do wiertarki ? Chodzi o to żeby wypolerować sobie klosze lamp, nie chce robić tego ręcznie nie ma takich efektów.

Opublikowano
Szybkie pytanko.

Mam strasznie miękki lakier (rysuje go wzrok) i efektem jest trochę hologramów po 2-3 myciach. NXT Tech Wax 2.0 wszystkie je wypełnił i auto wygląda idealnie.. tylko efekt ten utrzymuje się do 1-wszego mycia.. :dontknow:

Jaki produkt pozwoli cieszyć się z wypełnienia możliwie najdłużej? ;)

Capaz, sholl S17. ....aż tak że nie jesteś w stanie ocenić czy to efekt korekty czy wypełnienie, bo trzyma i trzyma.

Opublikowano

dunga, ciężko doradzić- każdy przypadek jest inny.

Dodam od siebie że warto mieć wszystkie możliwe źródła światła- świetlówkę, żarówkę, halogen ( duży i mały np 150w i 500w), Led, latarkę Led, i ewentualnie HQI. Ja nie mam tylko HQI, ale z pozostałymi lampami daje sobie radę.

Często jest tak że świece jednym rodzajem światła i nie widzę tego co chciałbym zobaczyć. Wtedy zmieniam narzędzie i :ad:

Opublikowano

FSO-Team, dzięki za odp. Mam nadzieję że jeszcze ktoś może coś doradzi. Miałem nadzieję że brinkman może coś pokaże ale przestał działać :zly: Czyli nici z :ad: w weekend.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.