Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czym różnią się pady polerskie walfowe od tych zwykłych/ płaskich?

[ Dodano: 10 Czerwiec 2013, 19:25 ]

wojtassss, W sobotę dopiero będę wiedział :P

Opublikowano
Generalnie siedzenia czarna skóra/alcantara i do wyczyszczenia tylko boczki. Myślałem że podane wyżej przeze mnie wystarcza :dontknow:

Na koniec pójdzie Shiny Garage Care for Me Leather Cream.

Czy nie kombinować i kupić zestaw Colourlock'a?

Podjedź do mnie, wypróbujesz Colourlock'a na jakimś elemencie i zadecydujesz czy kupić.

U mnie sprawdził się w 100%.

Opublikowano

Zaryzykowałem i kupiłem AutoGlym`a ;) mam nadzieje że wystarczy. Kwestia finansowa zwyciężyła, wyskoczył nieoczekiwany zakup w dziale "giełda" i nie było już na Colourlock'a :D

Ale dzięki wielkie za propozycję :good:

Opublikowano

nurtuje mnie od jakiegoś czasu pewne pytanie.

Jak zaczynałem przygodę z tym forum kanonem każdej korekty było użycie 3stopniowego systemu past np 500/2500/4000 i nie wyobrażano sobie jak można wyprowadzić lakier 4000 po 500. Teraz przyszła moda na fg 400 i raptem prawie każdy wyprowadza lakier 4000 po poprzedniej paście. Ktoś odkrył jakiś unikatowy sposób prowadzenia maszyny docisku itp? czy to po prostu taka MODA ? :dontknow: niedługo pojawią się korekty z używaniem tych 2 past jednocześnie aby było szybciej :song:

Opublikowano

Psiknij prickiem. Zostaw na ok 10 minut. Później na to piana i już dalej lecisz normalnie. Czyli piana kilka - kilkanaście minut i spłukujesz ostro. Później dwa wiadra i .........

Opublikowano

Prickbort to dla mnie trochę rozczarowanie,bo ja używam na dobrą sprawę tylko przed polerowaniem,mniejszym,bądź większym,więc naprawdę obojętne mi jest to,że jest bezpieczny dla wosku,choć i tak go nadwyręża,a przez to nie jest tak mocny :dontknow:

Na kołach,też jakoś tak smutno :/ resztki renoflash-a sprawdziły się o wiele lepiej ;)

Opublikowano

Poszukuję czegoś dobrego i trwałego do Opon ale nie chodzi mi tutaj o nabłyszczacz tylko jakiś mazak ( nie korektor.. ) bądź farbę coś co będzie trwałe na oponach ( chodzi mi o literki )

Opublikowano
moze marker olejny edding 750 ? podobno bardzo trwaly

mam coś podobnego chyba i za cholere nie chciał się nawet rozprowadzać :/ musiałem użyć patyczka do uszu , 1 dzień fajnie wyglądało a później odpadał

Opublikowano

Miał ktoś do czynienia z czerwonym korkiem (finishing Glaze) 3M? posiadam taki od 2-ch lat przyjechal z anglii i tak leży nieużywany. Myślałem na początku że jest to jakis odpowiednik korka niebieskiego ale opis mnie troche zmylił jest to opisane dokładnie tutaj: http://www.klakiernik.pl/Srodek_do_zabe ... M-522.html

Ktoś sie tym kiedyś bawił? :o

Opublikowano

ja po uzyciu go na oponach skutera nie moge narzekac

jak to nie mogles go rozprowadzic ? 8-)

Opublikowano

Panowie, biała skóra - Volvo XC60 - co lepiej wrzucić na koniec : PB Leather stuff czy Surf City Garage - Woodoo Blend Leather rejuvenator?

Opublikowano
ja po uzyciu go na oponach skutera nie moge narzekac

jak to nie mogles go rozprowadzic ? 8-)

nie posiadam tego z linku ale podobnego i nie chciał się łapać na opony a na 2 dzień się kruszył :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.