Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
QD Golden Shine, łatwy w użyciu, skuteczny w pracy, bardzo przyjemny zapach :good:

To troszkę za późno, bo zamówiłem już AF Finale- mam nadzieję, że również będzie łatwy w użyciu i skuteczny w pracy

No nie latwo jest pisac na iphonie majac duze palce

Musisz zapałką klikać :kox:

• Moderator
Opublikowano
nie latwo jest pisac na iphonie

skoro na iphone, to przepraszam i zwracam honor :oops:

iphon nie iphone, przeczytać to co się napisało, przed naciśnięciem "enter" - można...

Opublikowano

Czy najzwyklejszą szlifierko - polerką która ma 1100 obrotów można pracować z Meguiars Ultimate Compound i Autoglym SRP? Jak tak to jakim padem?

Opublikowano

Czym zajmuja sie firmy detailingowe w zimie (poza sezonem) ? Pytal mnie o to kolega ktoremu opowiadalem o detailingu, ale na to pytanie sam nie znam odp :/

• Moderator
Opublikowano

MaroLBN, zima chyba sie zamykaja :o - wtedy przeciez nikt nie myje samochodu ktorym jezdzi, nie dba o porzadek wewnatrz a stan lakieru schodzi na plan dalszy 8-)

Opublikowano

witam czym najlepiej potraktować plastik z którego poschodzila częściowo guma którą jest pokryty? W Volkswagenie Passacie B5FL tam gdzie sie szyby otwiera ten plastik cały od kierowcy, słyszałem ze denaturat daje rade to prawda? ma ktoś jakies inne lepsze sposoby lub środki ?

Opublikowano

Mam podgrzewane przednie fotele i chciałbym je wyprać przy pomocy odkurzacza piorącego. Czy spokojnie można go moczyć czy lepiej odpuścić odkurzacz??

Opublikowano
Mam podgrzewane przednie fotele i chciałbym je wyprać przy pomocy odkurzacza piorącego. Czy spokojnie można go moczyć czy lepiej odpuścić odkurzacz??

Nic nie powinno się dziać,ale nadmiernie też nie ma co namaczać ;)

Opublikowano

Czy ktoś z Was używał dostępną kiedyś pastę (mleczko polerskie) Abel Auto "Polish Correcteur sans silicone" i na porównanie z popularnymi teraz pastami? Chcę ustalić czym mogę ją zastąpić, aby uzyskać podobny efekt (teraz już chyba nie jest produkowana, albo inaczej się nazywa).

Opublikowano

Gajek, i nie włączaj podgrzewania przed wyschnięciem. Niech fotele same wyschną i im nie pomagaj podgrzewaniem ;)

Opublikowano

załóżmy, myję auto pianownicą reczna gloria fm10, i spryskuję całe auto pianą, to czy muszę jeszcze tą pianę rękawicą coś jej pomoc czy poczekac i spłukac i samochod będzie już czysty?

Opublikowano
załóżmy, myję auto pianownicą reczna gloria fm10, i spryskuję całe auto pianą, to czy muszę jeszcze tą pianę rękawicą coś jej pomoc czy poczekac i spłukac i samochod będzie już czysty?

Nanosisz, jak piana zaczyna spływać to spłukujesz auto wodą, możesz podczas pianowania użyc pędzelków do czyszczenia zakamarków, natomiast rękawicą niczego nie rób. Rękawica to na mycie właściwe, szamponem, 2 wiadra i te sprawy, czytaj forum, bo to podstawy podstaw... :roll:

Opublikowano
Czy można gdzieś kupić tester Meguiar's Ultimate Compound?

Istnieją orginalne próbki UC, jak będziesz zamawiał kosmetyki w którymś ze sklepów poproś o niego.

Opublikowano

Mam pewien problem.... w zimie zamówiłem PB Natty Wax Blue , przyjechał do mnie popękany wymrożony zapewne przy -10C ale wyglądał normalnie , przesiedział zimę i poszedł do garażu gdzie temperatura jest od 10 do 25C , użyłem może ze 3 razy wosk normalnie jednak te pęknięcia nie były dobre... kruszył się.

Otworzyłem wosk i zobaczyłem takie coś ....

img0328ry.jpg

czy ten wosk nadaje się / jest jakoś do odratowania ?

Opublikowano

Jaką polecacie czarną farbę w sprayu do plastiku? Najlepiej żeby była trwala i nie blakla zbyt szybko na słońcu :)

Opublikowano
Mam pewien problem.... w zimie zamówiłem PB Natty Wax Blue , przyjechał do mnie popękany wymrożony zapewne przy -10C ale wyglądał normalnie , przesiedział zimę i poszedł do garażu gdzie temperatura jest od 10 do 25C , użyłem może ze 3 razy wosk normalnie jednak te pęknięcia nie były dobre... kruszył się.

czy ten wosk nadaje się / jest jakoś do odratowania ?

Moim zdaniem przemarznięty, do śmietnika.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.