gruby_RS Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 nie latwo jest pisac na iphonie skoro na iphone, to przepraszam i zwracam honor
Bazuka Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 QD Golden Shine, łatwy w użyciu, skuteczny w pracy, bardzo przyjemny zapach To troszkę za późno, bo zamówiłem już AF Finale- mam nadzieję, że również będzie łatwy w użyciu i skuteczny w pracy No nie latwo jest pisac na iphonie majac duze palce Musisz zapałką klikać
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Maja 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 nie latwo jest pisac na iphonie skoro na iphone, to przepraszam i zwracam honor iphon nie iphone, przeczytać to co się napisało, przed naciśnięciem "enter" - można...
KesioBest Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Czy najzwyklejszą szlifierko - polerką która ma 1100 obrotów można pracować z Meguiars Ultimate Compound i Autoglym SRP? Jak tak to jakim padem?
MaroLBN Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Czym zajmuja sie firmy detailingowe w zimie (poza sezonem) ? Pytal mnie o to kolega ktoremu opowiadalem o detailingu, ale na to pytanie sam nie znam odp
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Maja 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 MaroLBN, zima chyba sie zamykaja - wtedy przeciez nikt nie myje samochodu ktorym jezdzi, nie dba o porzadek wewnatrz a stan lakieru schodzi na plan dalszy
kafarszczak Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 witam czym najlepiej potraktować plastik z którego poschodzila częściowo guma którą jest pokryty? W Volkswagenie Passacie B5FL tam gdzie sie szyby otwiera ten plastik cały od kierowcy, słyszałem ze denaturat daje rade to prawda? ma ktoś jakies inne lepsze sposoby lub środki ?
wujkupawłu Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Czy można gdzieś kupić tester Meguiar's Ultimate Compound?
Gajek Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Mam podgrzewane przednie fotele i chciałbym je wyprać przy pomocy odkurzacza piorącego. Czy spokojnie można go moczyć czy lepiej odpuścić odkurzacz??
kubik Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Mam podgrzewane przednie fotele i chciałbym je wyprać przy pomocy odkurzacza piorącego. Czy spokojnie można go moczyć czy lepiej odpuścić odkurzacz?? Nic nie powinno się dziać,ale nadmiernie też nie ma co namaczać
Tomino Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Czy ktoś z Was używał dostępną kiedyś pastę (mleczko polerskie) Abel Auto "Polish Correcteur sans silicone" i na porównanie z popularnymi teraz pastami? Chcę ustalić czym mogę ją zastąpić, aby uzyskać podobny efekt (teraz już chyba nie jest produkowana, albo inaczej się nazywa).
Salwinek91 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Gajek, i nie włączaj podgrzewania przed wyschnięciem. Niech fotele same wyschną i im nie pomagaj podgrzewaniem
glorusek Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Panowie co lepiej kupic, 303 Aerospace protectant 1l do opon i plastikow zewn. Czy lepiej kupic nielsen brillance + cos na plastiki?
kamilgt Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Koch Chemie Nano Magic Plast Care na plastiki + Megs Endurance na opony i masz dwa MEGA wydaje i trwałe produkty. 303 bardzo szybko spływa z plastików i opon
jabol3k Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 załóżmy, myję auto pianownicą reczna gloria fm10, i spryskuję całe auto pianą, to czy muszę jeszcze tą pianę rękawicą coś jej pomoc czy poczekac i spłukac i samochod będzie już czysty?
Qub@ Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 załóżmy, myję auto pianownicą reczna gloria fm10, i spryskuję całe auto pianą, to czy muszę jeszcze tą pianę rękawicą coś jej pomoc czy poczekac i spłukac i samochod będzie już czysty? Nanosisz, jak piana zaczyna spływać to spłukujesz auto wodą, możesz podczas pianowania użyc pędzelków do czyszczenia zakamarków, natomiast rękawicą niczego nie rób. Rękawica to na mycie właściwe, szamponem, 2 wiadra i te sprawy, czytaj forum, bo to podstawy podstaw...
pascal Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Czy można gdzieś kupić tester Meguiar's Ultimate Compound? Istnieją orginalne próbki UC, jak będziesz zamawiał kosmetyki w którymś ze sklepów poproś o niego.
Bazuka Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Czy używał ktoś już cleaner/ glaze PRIMA AMIGO? Jeśli tak to jak się z nim pracuje i jakie są efekty? Bo stoi już u mnie na półce i niedługo będzie użyty
ShiningCar Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Bazuka, rewelacyjny produkt, użyj i przekonaj się sam! Myślę, że się nie zawiedziesz Dla mnie jeden z najlepszych produktów tego typu
Treys Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Mam pewien problem.... w zimie zamówiłem PB Natty Wax Blue , przyjechał do mnie popękany wymrożony zapewne przy -10C ale wyglądał normalnie , przesiedział zimę i poszedł do garażu gdzie temperatura jest od 10 do 25C , użyłem może ze 3 razy wosk normalnie jednak te pęknięcia nie były dobre... kruszył się. Otworzyłem wosk i zobaczyłem takie coś .... czy ten wosk nadaje się / jest jakoś do odratowania ?
danielek. Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Orientuje sie ktos z forumowiczow czy w Tesco w Warszawie przy al. Solidarnosci jest jeszcze dostepna NW Rain-x ?
godles52 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Jaką polecacie czarną farbę w sprayu do plastiku? Najlepiej żeby była trwala i nie blakla zbyt szybko na słońcu
Chat Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Mam pewien problem.... w zimie zamówiłem PB Natty Wax Blue , przyjechał do mnie popękany wymrożony zapewne przy -10C ale wyglądał normalnie , przesiedział zimę i poszedł do garażu gdzie temperatura jest od 10 do 25C , użyłem może ze 3 razy wosk normalnie jednak te pęknięcia nie były dobre... kruszył się.czy ten wosk nadaje się / jest jakoś do odratowania ? Moim zdaniem przemarznięty, do śmietnika.
Rekomendowane odpowiedzi