Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
QD AF Finale

QD PB Spray&Gloss

A coś nieco tańszego, lub jakaś alternatywa? :) Próbowałem to z szyb usunąć specjalną fibrą do szyb i płynem, ale nie bardzo chce się poddać.

Opublikowano

Wasze glinki Bilt Hambera rozpływają się w pudełku? Mam dwuletniego regulara i po około miesiącu leżakowania w garażu z kostki robi się naleśnik. Temperatura max 20 C.

Opublikowano
Z szyb ocet :mrgreen:

A czy wcześniej nałożony Rain.X nie będzie w jakiś sposób utrudniał też pozbycia się takich zacieków na szybach ?

Opublikowano
Wasze glinki Bilt Hambera rozpływają się w pudełku? Mam dwuletniego regulara i po około miesiącu leżakowania w garażu z kostki robi się naleśnik. Temperatura max 20 C.

Też miałem Bilt Hambera Regulara i nie był przechowywany w zbyt wysokich temperaturach (15-18 st. max), a miałem dokładnie to samo. Z innymi glinkami żadnych problemów nie było.

Opublikowano
Jaki zastosować QD na Megs'a#16?

Meguiars Gold Class Premium Quik Wax, ten psikałem i było ok., a czy musi być od Megs'a.

AF Finale robi "piękną robotę". Przy zakupie 5L wychodzi w b. dobrej cenie.

Opublikowano

Mam dokładnie to samo. Rozlepiła mi się po całym opakowaniu. Odkroiłem ją nożem i jest ok. Dziś miałem porównanie jej działania z zółtą glinką VP i ściąga o niebo lepiej.

Opublikowano

Jski Quick Detailer po Meguiar's Professional Paste Wax 16, Meguiar's Ultimate Quik Detailer czy Finish Kare 425 Extra Slick Final Body Shine? A może coś innego?

Opublikowano
Panowie, czy do nałożenia wosku Collinite lepszy będzie zwykły żółty aplikator gąbkowy czy aplikator z mikrofibry Mothers ??

Aplikator Mothers jest bardzo miękki, moim zdaniem jeden z bardziej delikatnych na rynku.

Bardzo fajnie się z nim pracuje, ale zwykła żółta pianka również się nada ;)

Bazuka, QD Golden Shine, łatwy w użyciu, skuteczny w pracy, bardzo przyjemny zapach :good:

Opublikowano

zmieniło sie miejsce zamieszkania to automatycznie sklep w którym sie zaopatrywałem w kosmetyki. szukam sklepu we Wrocławiu

Opublikowano

Jaką polecacie mikrofibrę do wnętrza ?? Jeszcze jedno pytanie. Jaką chemię kupić do odkurzacza piorącego, coś taniego żeby się nie pieniło za dużo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.