PiotrekP Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 nareszcie się doczekałem ale warto było czekać na taką relację wielkie propsy
antek1987 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Film rewelacja i także praca wykonana super
griga-st Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Nie do pooglądania za granica(muzyka)
Pavlik Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 vitCorleone, przypominasz mi takiego jednego sprzed dwóch laty tak więc z niecierpliwością czekam na Twój debiut w PSB i trzymam kciuki aby był równie udany dempsej, jeszcze raz gratki...szkoda, że nie mogłeś zostać do końca
dempsej Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ano żałuję, żę nie mogłem Szkoda też, że nie przyjechałem wcześniej...
M4ciek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 dempsej, nie było glidecama? to masz sztywne... trzymanie w łapie respect!
Moderator Domel Opublikowano 31 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Swietna robota - swietny spot wyszlo super.
g.pajak Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 dempsej , który odpowiadał na spocie za profi oprawę audio i video , zmontował taki teledysk z naszych zmagań nad Fordem Filmik fajny... ...ale Justyna i Pavlik mieli nie wycentrowane pady Pozdrawiam, zazdroszczę dobrej zabawy
Pavlik Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 g.pajak, mylisz się, to efekty specjalne
g.pajak Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 g.pajak, mylisz się, to efekty specjalne ... aaaaaa, to nie wiedziałem, że ten Movie Maker co mi kiedyś poleciłeś ma takie możliwości Muszę przetestować....
kasuj Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 hmm mieszkam w piasecznie i również mam identyczne mondeo. Mogę podstawić?
Piotrek Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 kasuj, Zadzwoń do Shine On, spytaj się to termin i cenę. Wydaje mi się, że nie będzie problemu.
Moderator krd Opublikowano 9 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 hmm mieszkam w piasecznie i również mam identyczne mondeo. Mogę podstawić? Organizujesz jakis catering: jedzenie, picie. Przywozisz ze soba w bagazniku trunki motywujace w ilosciach wystarczajacych. Kupujesz pasty i pady dla uczestnikow eventu. Dzialamy.
dzinkins Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 hmm mieszkam w piasecznie i również mam identyczne mondeo. Mogę podstawić? Organizujesz jakis catering: jedzenie, picie. Przywozisz ze soba w bagazniku trunki motywujace w ilosciach wystarczajacych. Kupujesz pasty i pady dla uczestnikow eventu. Dzialamy.
Donatel Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 hmm mieszkam w piasecznie i również mam identyczne mondeo. Mogę podstawić? Organizujesz jakis catering: jedzenie, picie. Przywozisz ze soba w bagazniku trunki motywujace w ilosciach wystarczajacych. Kupujesz pasty i pady dla uczestnikow eventu. Dzialamy. Myślę że warto, wyjdzie pewnie i tak mniej niż cały zabieg w SPA, no a o ile przyjemniej Ja bym się może i skusił ale chcę sam powalczyć i nabyć nowego skilla - polerka mechaniczna
kasuj Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Kurde nic bezinteresownie się nie da załatwić
golden0282 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Kurde nic bezinteresownie się nie da załatwić Przecież dostałeś propozycje wykonania korekty za kilkanaście browarów . Gdzie tu interes ?
M4ciek Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 a jak robisz imieniny to wódki nie postawisz? ale prezenty to pewnie chętnie zgarniasz?
Moderator krd Opublikowano 26 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Kurde nic bezinteresownie się nie da załatwić Moze jeszcze zalac za Ciebie do pelna?
jeleniouchy Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Ja bym to widział inaczej.....Koleżanki i Koledzy powinniście się cieszyć, że kolega Kasuj daje wam "materiał do nauki", dzięki czemu wy możecie się podszkolić i poznać kolejny typ lakieru, a nie, że wy tu jeszcze wymagacie od niego organizacji wszelkich środków oraz cateringu Wybaczcie nie mogłem się powstrzymać
kasuj Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 Wy tak na serio a ja sobie jaja robiłem. Nie widzieliście " " ? A co do browara i korekty lakieru to hmm ciekawe jakby lakier wyglądał po takiej operacji
dominik2403 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 Wy tak na serio a ja sobie jaja robiłem. Nie widzieliście " " ? A co do browara i korekty lakieru to hmm ciekawe jakby lakier wyglądał po takiej operacji Na pewno lepiej ni po polerce u Zdzicha albo innego kierownika
Rekomendowane odpowiedzi