damian Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Film pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekP Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 nareszcie się doczekałem ale warto było czekać na taką relację wielkie propsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Film rewelacja i także praca wykonana super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Nie do pooglądania za granica(muzyka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 vitCorleone, przypominasz mi takiego jednego sprzed dwóch laty tak więc z niecierpliwością czekam na Twój debiut w PSB i trzymam kciuki aby był równie udany dempsej, jeszcze raz gratki...szkoda, że nie mogłeś zostać do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dempsej Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ano żałuję, żę nie mogłem Szkoda też, że nie przyjechałem wcześniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 dempsej, nie było glidecama? to masz sztywne... trzymanie w łapie respect! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 31 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Swietna robota - swietny spot wyszlo super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian_K Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ładnie się bawicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 dempsej , który odpowiadał na spocie za profi oprawę audio i video , zmontował taki teledysk z naszych zmagań nad Fordem Filmik fajny... ...ale Justyna i Pavlik mieli nie wycentrowane pady Pozdrawiam, zazdroszczę dobrej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 g.pajak, mylisz się, to efekty specjalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 g.pajak, mylisz się, to efekty specjalne ... aaaaaa, to nie wiedziałem, że ten Movie Maker co mi kiedyś poleciłeś ma takie możliwości Muszę przetestować.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasuj Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 hmm mieszkam w piasecznie i również mam identyczne mondeo. Mogę podstawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 kasuj, Zadzwoń do Shine On, spytaj się to termin i cenę. Wydaje mi się, że nie będzie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 9 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 hmm mieszkam w piasecznie i również mam identyczne mondeo. Mogę podstawić? Organizujesz jakis catering: jedzenie, picie. Przywozisz ze soba w bagazniku trunki motywujace w ilosciach wystarczajacych. Kupujesz pasty i pady dla uczestnikow eventu. Dzialamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 hmm mieszkam w piasecznie i również mam identyczne mondeo. Mogę podstawić? Organizujesz jakis catering: jedzenie, picie. Przywozisz ze soba w bagazniku trunki motywujace w ilosciach wystarczajacych. Kupujesz pasty i pady dla uczestnikow eventu. Dzialamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donatel Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 hmm mieszkam w piasecznie i również mam identyczne mondeo. Mogę podstawić? Organizujesz jakis catering: jedzenie, picie. Przywozisz ze soba w bagazniku trunki motywujace w ilosciach wystarczajacych. Kupujesz pasty i pady dla uczestnikow eventu. Dzialamy. Myślę że warto, wyjdzie pewnie i tak mniej niż cały zabieg w SPA, no a o ile przyjemniej Ja bym się może i skusił ale chcę sam powalczyć i nabyć nowego skilla - polerka mechaniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasuj Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Kurde nic bezinteresownie się nie da załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Kurde nic bezinteresownie się nie da załatwić Przecież dostałeś propozycje wykonania korekty za kilkanaście browarów . Gdzie tu interes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 a jak robisz imieniny to wódki nie postawisz? ale prezenty to pewnie chętnie zgarniasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 26 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Kurde nic bezinteresownie się nie da załatwić Moze jeszcze zalac za Ciebie do pelna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jakaś waszka za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeleniouchy Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ja bym to widział inaczej.....Koleżanki i Koledzy powinniście się cieszyć, że kolega Kasuj daje wam "materiał do nauki", dzięki czemu wy możecie się podszkolić i poznać kolejny typ lakieru, a nie, że wy tu jeszcze wymagacie od niego organizacji wszelkich środków oraz cateringu Wybaczcie nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasuj Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Wy tak na serio a ja sobie jaja robiłem. Nie widzieliście " " ? A co do browara i korekty lakieru to hmm ciekawe jakby lakier wyglądał po takiej operacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik2403 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Wy tak na serio a ja sobie jaja robiłem. Nie widzieliście " " ? A co do browara i korekty lakieru to hmm ciekawe jakby lakier wyglądał po takiej operacji Na pewno lepiej ni po polerce u Zdzicha albo innego kierownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi