Ciastek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Normalnie brzmi jak perwersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donatel Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Chętnie wezmę kiedyś w takim czymś udział. Zawsze przyda się ktoś do czyszczenia wiader i przynoszenia (robienia) kanapek. A co podejrzę jak to robią gwiazdy wielkiego sportu to moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 dempsej , który odpowiadał na spocie za profi oprawę audio i video , zmontował taki teledysk z naszych zmagań nad Fordem : Jak dla mnie mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dempsej Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 "Polerki tancza na Fordzie" Ogladac w 1080p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Bym zacytował Pavlika, aleee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 jest kocur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 dempsej, przeeekozacki filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Wooow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 dempsej, moje uznanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 dempsej, filmik pierwsza liga tfelek, czas zmienić podpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dempsej Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dzięki, dzięki oraz dzięki. Cieszę się, że przypadł Wam do gustu, to mój debiut Teraz pora na Sundance, Cannes, splendor, autografy, wywiady, wizyty w zakładach pracy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 kozak film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 dempsej zeby nie słodzić - REWELACJA Super zgranie muzyki i ruchów postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Paweł mówi że mu się podoba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Film kozak robi robote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Fejm się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitCorleone Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jak dla mnie ten film szału nie robi. Cały czas polerki i nic więcej. Można było się bardziej postarać. Montaż 6/6, content 2/6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dempsej Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 @vitCorleone - po części się zgodzę, faktycznie przydałoby się trochę urozmaicenia, zauważyłem to na etapie montażu - uczę się . W międzyczasie, a raczej głownie, robiłem tez zdjęcia. Spontan i zabawa. Z drugiej strony tak to zasadniczo wyglądało - polerka, polerka, polerka, polerka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 A dla mnie filmik się prezentuje rewelacyjnie! Jacku ja Cię chyba pomęczę o jakąś produkcję filmową (ale to face to face) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 film ma klimat, wreszcie jakiś film gdzie muzyka też pasuje i zgrywa się dynamicznie ze scenami dempsej, jaki steadicam/glidecam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dempsej Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Tylko z łapy, niestety, gdzieniegdzie wspomagane programowa stabilizacją. Glidecam'a kiedyś sobie skonstruuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukis Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 No no no filmik wyszedł elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dla mnie filmik 1 klasa. A szczególnie sposób w jaki został zmontowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Montaż jak i ujęcia jak dla kogoś nudny to niech włączy sobie kino akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Następnym razem odśnieżę wam podjazd Relacja-rewelacja Super robota - grupowe dłubanie przy autku zawsze jest przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi