faraon3021 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 faraon3021, nie osmieszaj sie Ze niby ...... co?
faraon3021 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 snap, nie wiem o co Ci wlasciwie chodzi. Jedzie do mnie 5l Sonaxa a zostalo mi jeszcze 2l P40 ktorego pewnie nie wykorzystam. Co w tym smiesznego?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Lutego 2013 Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 czyli reloada moge wylac do kanalizacji ? Pamiętaj że w podbiciu głębi Reload nadal jest chyba nr 1.
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 faraon3021, śmieszna była sama wypowiedź: faraon3021, nie osmieszaj sie taki żarcik - bez spiny, nic osobistego
snap Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 faraon3021, troche ironii tam bylo tez mam pro detailera i wcale sie tego nie wstydze CAR CRAZY, to wiem, z moich obserwacji wynika, ze calkiem niezle maskuje rysy, dobrze dostrzegam ?
damian Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 tez mam pro detailera i wcale sie tego nie wstydze Ja też Sonax u mnie musi jeszcze poczekać, bo nie mam gdzie umyć ręcznie
Kubz Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 faraon3021, na bogato - P40 bez rozcieńczania jako lubrykant do glinki Też mam jeszcze ponad litr i co zrobić
kubik Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 faraon3021, na bogato - P40 bez rozcieńczania jako lubrykant do glinki Też mam jeszcze ponad litr i co zrobić Dla tego zapachu,chyba go kupię kiedyś znów
faraon3021 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 faraon3021, na bogato - P40 bez rozcieńczania jako lubrykant do glinki Troche mi go szkoda.Szampon tez w galonie Dla tego zapachu,chyba go kupię kiedyś znów Trzeba sie pilnowac zeby nie sprawdzic smaku I ciekawscy zagladajacy na spryskiwacz "....przepraszam co to jest , to co tak ladnie pachnie??..." Sonaxa jeszcze nie znam, ale podobno niezle pachnie.
Kubz Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 faraon3021, też trzeba uważać, żeby nie spróbować
yacek _b Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 faraon3021 , jakby co to chętnię kupie od Ciebie te 2 literki P40 , przemyśl sprawę
faraon3021 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 yacek _b, niestety w moim przypadku przesyłka podwaja cenę
_jedrek_ Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 faraon3021, na bogato - P40 bez rozcieńczania jako lubrykant do glinki Troche mi go szkoda.Szampon tez w galonie Dla tego zapachu,chyba go kupię kiedyś znów Trzeba sie pilnowac zeby nie sprawdzic smaku I ciekawscy zagladajacy na spryskiwacz "....przepraszam co to jest , to co tak ladnie pachnie??..." Sonaxa jeszcze nie znam, ale podobno niezle pachnie. jak dla mnie to Sonax pachnie kokosem
snap Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 jak dla mnie to Sonax pachnie kokosem podobnie do reloada tylko mniej intensywnie
tukolarz Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 jak dla mnie to Sonax pachnie kokosem podobnie do reloada tylko mniej intensywnie Hmm, każdy ma chyba inny nos . Dla mnie Detailer pachnie taką słodką nutą waniliowo-kokosową (oczywiście nie tak jak np. CG Pete's 53 czy Zymol Glasur). Reload zaś pachnie bardziej chemią (trudno opisać ten zapach- mi on akurat nie przeszkadza) i jest to zupełnie coś innego niż Sonax . Jeśli ktoś chce przed kupnem zapoznać się z tym zapachem Detailer-a- polecam wyprawę do działu motoryzacyjnego z kosmetykami Sonax-a w supermarkecie i powąchanie twardego wosku XTREME (jest bardzo podobny do Detailer-a): http://carok.pl/towar.459.sonax.xtreme. ... 150ml.html
jac56 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Tak się zastanawiam, czy kolega Evo jest na prowizji u SONAXA. Jeśli nie, to niech sie dopomina.... Paczka z Katowic juz do mnie jedzie a kupiony niedawno, nieuzywany QD Auto Finesse Finale "poszedł do ludzi". Jestem w trakcie testów sealanta High Gloss TW kontra HiTemp Paste i Einszett Hart Glanz. Po 2 miesiącach wnioski są zadziwiające...
michałoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Tak się zastanawiam, czy kolega Evo jest na prowizji u SONAXA. kolejny
pepe Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 sealant TW protective extra gloss, bo chyba o niego chodzi, jest naprawdę bardzo dobry i ładnie trzyma, nawet w zimie. sprawdzone teraz tylko wreszcie zakupić sonaxa i będzie super a, Evo zdecydowanie powinien co nieco dostać od Sonaxa, bo takiej reklamy to chyba się nie spodziewali
kubik Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 25dni od aplikacji,przejechane 2kkm,sama piana +1 i 4ty program i... Może kiedyś zejdzie
snap Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 kubik, ile myc na bezdotyku przez ten czas ?
kubik Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 kubik, ile myc na bezdotyku przez ten czas ? Mało,ze 3 bo cały czas w ruchu
Barman Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 idzisiaj do mnie przyjechał sonax, maska przeleciałem nim, teraz czekam na deszczyk, pod nim leży red od początku lutego.
Mirko Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 pod nim leży red od początku lutego od dłuższego czasu zastanawiam się czy jakikowiek naturalny wosk leży pod sonaxem czy ustępuje mu miejsca bo hybrydy i polimery raczej tak (patrz PNS). Mam pomysł na test ale nie wiem czy jest logiczny; czyszczę panel, na część nakładam wosk, później na całość sonax, jeżeli ingi będą dłużej po stronie wosku to znaczy, że przeżył? Poprawcie mnie jeśli się mylę, pacjent na test jest, no i jakiś wosk i sonax też się znajdzie
g.pajak Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 czyszczę panel, na część nakładam wosk, później na całość sonax, jeżeli ingi będą dłużej po stronie wosku to znaczy, że przeżył? Moim zdaniem koncepcja całkiem logiczna ...aczkolwiek, nie wiadomo czy Sonax z niektórymi woskami się po prostu nie pogryzie, w efekcie w miejscu "kanapki" dając odwrotny efekt (osłabienie i QD i wosku) niż w miejscu gdzie był sam QD Sonax'a nałożony
Rekomendowane odpowiedzi