Manolito77 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jeśli gabaryt i zagospodarowanie będzie takie jak na Kępińskiej to spokojnie jest na kostce brukowej miejsce na jakieś auto z boku do wycierania itp, itd. Na Kępińskiej był ten dodatkowy plus, że do myjni przylegał dość spory utwardzony plac więc można tam było i z 10 aut postawić i sobie dopieszczać po umyciu czy też przed umyciem na myjce. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsiemKilo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 No tutaj z przestrzenią na kostce tak średnio. Miejsce ogólnie jest na wjazd auta na stanowisko jednak myśle, że 3-4 aut mozna z boku postawić wliczając 2 stanowiska do odkurzania. Poza kostką jest ziemia ale czy można na nią wjechac to nie wydaje mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 to co może w niedziele na otwarcie wieczorkiem? żeby dużo ludzi nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nice idea Ja się tam piszę Ostatnio kupę kasy straciłem na "płukowsiku" na przeciwko praktikera. Może teraz uda się umyć auto w spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsiemKilo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja w sumie z chęcią bym sie pojawił tylko pytanie o której mielibyśmy się spotkać, bo wyjeżdzam na weekend i wrócę pewnie po 18 w niedzielę. W zasadzie po trasie fura będzie sie nadawała w sam raz do mycia, jednak osobiście wolałbym np. poniedziałek albo inny dzień tygodnia ale to już jak uważacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 otwarcie zimowego sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 A czy ktoś może napisać, bo nie mogę znaleźć info, gdzie dokładnie na Krakowskiej to się znajduje? Tak jakby przyrównać np. do Traugutta i Selgrosa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak89 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 dw4463757, https://maps.google.pl/maps?q=51.087843 ... 1&t=h&z=18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 to co może 18-19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak89 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nie ma co się umawiać jeszcze nie wiadomo czy będzie czynne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Dokładnie. Najpierw niech Bulpit potwierdzi datę otwarcia potem będzie można zacząć licytację terminu spotu. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsiemKilo Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No pewności 100 procentowej nie ma, Bulpit jednak pisał o niedzieli i ja osobiście usłyszałem, że będzie otwarte w niedziele. Jak udało mi się wjechać na myjnie to facet co wyszedł do mnie powiedział, że w niedziele będzie już otwarte. Jednak mimo tego lepiej/bezpieczniej byłoby się umówić na jakiś dzień tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Dobrze, że myjnia 24h, bo zapowiadają się niezłe kolejki Dobrze też, że mam do niej rzut beretem. Czekam cierpliwie na otwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Kolejna CMK przy Strzegomskiej już prawie wybrukowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Kolejna CMK przy Strzegomskiej już prawie wybrukowana Tam będę miał trochę bliżej niż na Krakowską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Tylko sądząc po osiedlach jakie ją otaczają, to koleka bedzie nie mała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Być może - zwłaszcza, że to prawie w środku osiedla stoi (o ile dobrze kojarzę). Kepińska jednak była trochę schowana i pewnie nie wszyscy o niej wiedzieli ale i tam czasem się zdarzała kolejka 4-5 aut ale też i pory całkiem spokojne gdzie wjeżdżało się prosto na stanowisko. Pożyjemy, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zawsze możesz zadzwonić do mnie i zapytać jak wygląda sytuacja mam świetny widok z okna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulpit Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Krakali krakali no i wykrakali Niedzielne mycie nieaktualne. Przenosin a raczej przestoju nie wytrzymały regulatory ciśnienia. Na obecna chwilę ciśnienie nie powala. W środę mają być u nas elementy do wymiany. Jeśli wszystko będzie ok i nie urodzi się nic nowego to planowanie uruchomienie nastąpi w czwartek - piątek Oczywiście będę informował na bieżąco o postępach w pracy i planowanym uruchomieniu myjni. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 bulpit, dzięki za informację. W takim razie bierę jutro opryskus i jadę na jakąś sikawkę jutro po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekcrx Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 jakie newsy w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulpit Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Newsy w temacie dobre Jutro piątek 24.01.2013 od godziny 15 puszczamy obiekt do użytku dla klientów Pozdrawiam i zapraszam na Pianę i konkretne ciśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak89 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Newsy w temacie dobre Jutro piątek 24.01.2013 od godziny 15 puszczamy obiekt do użytku dla klientów Pozdrawiam i zapraszam na Pianę i konkretne ciśnienie O, to już od roku czynne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dalej można z zachowaniem zdrowego rozsądku, w miarę szybko i sprawnie wpadać z wiadrami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 dw4463757, myślę, że zmiana lokalizacji nie zmieniła wcześniejszych ustaleń właściciela. Jeśli zrobisz to z głową i bez przegięć (wskazane kiedy na myjni jest luz i sprawnie ogarniane) to sądzę, że problemu nie będzie. Ale to piszę jedynie jako własne odczucie. Najlepiej uzyskaj info od najbardziej zainteresowanego - bulpita. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi