maciej.szkwarek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Shaddy, Dzięki, tyle razy tamtędy jechałem i nic nie widziałem... to jest bezdotykowe czy jak tam ma się sprawa z myciem np. w niedziele wieczorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Czy kawałek dalej od Wrocławia, a dokładnie w okolicy Świdnica-Wałbrzych-Jedlina jest jakiś bezdotyk?Jestem teraz na Rajdzie Świdnickim i po jeździe w deszczu po tych wąskich, zasypanych piachem dojazdówkach auto wygląda tragiczne - nie mogę na to patrzeć normalnie Ehrle jest w Świdnicy (ul. Rolnicza 5 i Rzeźnicza 2) oraz w Wałbrzychu (al. Podwale) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 A jedzie ktoś dzisiaj wieczorem na wiadrowe mycie na Auto Spa / CMK? Bo tak się właśnie zastanawiam czy się wybrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Shade Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 dzisiaj jest niedziela i nie wykonujemy niezbędnych prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Shaddy, Dzięki, tyle razy tamtędy jechałem i nic nie widziałem... to jest bezdotykowe czy jak tam ma się sprawa z myciem np. w niedziele wieczorem ? To jest zwykła myjnia gdzie właściciel umożliwia samodzielne umycie swojego auta. Czynna od 9 do 19 od pn do sb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 W sobotę widziałem, że Ehrle jest na Krakowskiej przy "bliźniakach" - tym sklepie z art. lakierniczymi nie wiem jak gługo jest tam ale jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jest już ok 2 lata, ale chyba najgorsze w mieście. Mieszkam w pobliżu i jedynie dywaniki jeżdżę tam płukać zimą. W tej okolicy znacznie lepsze jest na Lukoil'u na skrzyżowaniu Bardzkiej i Armii Krajowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiLu Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Czy AutoSpa na Braterskiej w ramach "oszczędności" w programie 1 (z proszkiem) stosuje już samą gorącą wodę bez proszku? Wczoraj byłem na szybkim płukaniu i niestety program 1 to tylko gorąca woda była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodi Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Hej. To ja tez sie wlasnie umylem na Krepickiej. Zostawilem 13 zl na Puga 307CC, caly program wraz z malym przesuszeniem. Ale juz widze jak moznaby zoptymalizowac. Ogolnie jestem zadowolony. Niestety mam kawalek do tej myjni - znacie moze jakies myjnie bezdotykowe na zachod od ul. Milenijnej? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Kepinska sie zawija z obecnego miejsca i przenosi sie na Krakowska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Thomas207, fajnie, będę miał bliżej na dobry bezdotyk ew. jesienną porą na wiaderka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Kepinska sie zawija z obecnego miejsca i przenosi sie na Krakowska znacyz się powstaję nowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Thomas207 to jest pewne info? Ja też miałbym wówczas rzut beretem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 znacyz się powstaję nowa? Przenosza obecna z tego co wiem. To znaczy tak mnie poinformowal gosc z ochrony w zeszlym tygodniu, jest jakis problem z dzierzawa obecnego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodi Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 No to będę miał jeszcze dalej Przy okazji mam pytanie - jak długo czekacie po nałożeniu piany? (domyślam się, że zależnie od wyrazu twarzy kolejnego w kolejce - ale ile w minutach?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej.szkwarek Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 bodi, ja odczekiwałem około 3-5 min ewentualnie jak już widziałem, że dużo spłynęło Thomas207, jak dla mnie ok bo zdecydowanie bliżej będę miał, chociaż i tak nie po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ciekawe w które miejsce na Krakowską. Ale to dobrze, będzie rzut beretem dosłownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 I mnie cieszy Krakowska, z Radwanic rzut beretem. Ciekawe tylko w które miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodi Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Czyli to tylko mi się pogorszy? Choć i tak już teraz mam daleko? Swój samochód umyłem, egzamin zdany, ale mam inne pytanie, choć forum to kosmetyka aut. Następne zadanie to umycie mojego choppera - większość motocykla to chromy, trochę skóry, plastikowa przezroczysta szyba i trochę lakieru. Wiecie może jak na poszczególne elementy będą wpływały poszczególne programy?? Głównie chodzi mi o chromy oraz o szybę plastikową. Chromy, żeby nie zeszły. Szyba, żeby nie zmatowiała. Których programów na poszczególne części unikać?? Czy na koniec pojechać nabłyszczaczem, czy poprzestać na płukaniu, a potem szmatka i wycieranie? I czy macie jakieś inne rady? Z góry dzięki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor muzycom Opublikowano 20 Maja 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Siedzenia na pewno nie z Eko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodi Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Siedzenia prawdopodobnie tak. Sakwy już nie. Nie bardzo chce mi się je przy takim myciu demontować (teoretycznie wszystko można zdemontować: sakwy, szybę, chromowane tłumiki i pozostałe elementy, ale gdzieś jest granica ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor muzycom Opublikowano 20 Maja 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Eko spokojnie zniesie większe PH. Sakwy o ile nie są powlekane folią zdejmij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Thomas207 to jest pewne info? Ja też miałbym wówczas rzut beretem . Ze 2 tygodnie temu sam właściciel myjni pisał mi na PW, że miasto nie przedłużyło/wypowiedziało mu umowę dzierżawy gruntu (knują tam coś innego) więc zawija myjnię z Kępińskiej i przenosi ją gdzieś na Krakowską (nie wiem gdzie dokładnie ale miał tam też na początku schody ze zgodą na dojazd i nie wiem czy to rozwiązał jakoś czy znalazł jakąś inną miejscówę na Krakowskiej). Zapewne więc już dopiął ten temat więc i tutaj napisze dokładnie kiedy zawiją Kępińską i na którą dokładnie miejscówę. Wiadomo - na Krakowską raczej jeździł nie będę bo z mojej okolicy dojechać w tamte rejony to jest porażka na całego i niezbyt się to opłaca. Tak czy inaczej - trzymam kciuki aby na nowej miejscówie szczęście bardziej dopisało i myjnia mogła funkcjonować tam długo i bez zakłóceń. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodi Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Eko spokojnie zniesie większe PH. Sakwy o ile nie są powlekane folią zdejmij. Dzięki za radę. Która część mycia jest taka kwaśna? Może ją pominę? Piana jak rozumiem jest neutralna... Woda też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Jak Krakowska to świetnie, akurat jeżdżę tam do pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi