booohal Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Mongolski, http://temachem.sklep.pl/opis/2333266/s ... x40cm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mongolski Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 aa widzicie Panowie -ja myslalem, ze to bardzoej "marketowy"" produkt dziekuje za info ! ps male fibry w Pepco u mnie sa po 1.99 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 fajne, bardzo puszyste, miękkie mikrofibry z dość długim włosiem kupiłem po 4zł w Kik. Rewelacja do docierania wosku, bardzo delikatne. Jedyna wada - są jednostronne. Jak już kolega wspominał.. Jak ktoś ma w pobliżu KIK'a to też polecam właśnie te fibry.Jedyne minusy to jak już wspominał jednostronne i dość małe bo 38x31cm.. Ale mega delikatnie..i to 4zł/szt. Małe porównanie z popularnym niebieskim fluffy dryer'em Obrazek KIK? Co to za sklep bo moze i ja bym dokupil szmatek ich nigdy za wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczek21 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 _jedrek_, "Kik" to taki sklep z wszystkim i niczym Z Piekar Śl. jesteś.. to najbliżej "Kik'a" masz w Bytomiu na Zabrzańskiej w pasażu koło Kaufland'a. Teren byłej KWK Szombierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 _jedrek_, "Kik" to taki sklep z wszystkim i niczym Z Piekar Śl. jesteś.. to najbliżej "Kik'a" masz w Bytomiu na Zabrzańskiej w pasażu koło Kaufland'a. Teren byłej KWK Szombierki. musze sie wybrac chyba a ostatnio tam bylem gdybym wczesniej wiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz04 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 W tarnowskich Górach obok Kauflandu też jest KIK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik2403 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Całkiem fajnie do wnętrza i prac niewymagających delikatnych fibr, sprawdza się zestaw, bodajże 5 (nie pamiętam dokładnie ile) mikrofibr z carrefour'a. Kupiłem za 7 zł na dziale samochodowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakazaj Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ja kupuje w oszołomie w Mikołowie na dziale samochodowym maja ręczniki i małe mf super moim zdaniem ręcznik samochodowy chyba 12-13zl i mała Mf 5 szt około 6-7zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluemen Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Małe ale intrygujące pytanko odnośnie mikrofibr. Jakiś czas temu zakupiłem i z powodzeniem stosuję mikrofibry sygnowane firmą „Słoneczna Kuchnia” (3,99pln za dwie sztuki - 50x60 i 32x32) a ostatnimi czasy doczytałem na forum że te tanie marketowe są niewiele warte i lepiej ich na lakier nie kłaść. Zacząłem porównywać te tanie z megsową i poza kolorem nie znajduję żadnych widocznych różnic a głaskałem, miziałem, macałem, przecierałem. Więc gdzie tkwi różnica i niebezpieczeństwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasns Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 bluemen, dla mnie różnica jest od razu zauważalna po prostu marketówki mimo ze są miękkie są jak by takie śliskie ja to określam 'sztuczne' . ciężko jest to opisać przy miękkim lakierze zdarzało mi się parę razy ze wycierając resztki past itp. robiłem delikatne hologramy. przesiadając się nawet na najtańsza fibrę (nawet taka za 5 zł z showcarshine) nie było już takiego problemu nie mówię oczywiście ze każda fibra z marketu jest zła. Czasem można coś dobrego wyhaczyć. Ale dla mnie lepiej jest kupić parę fibr za trochę większa kasę niż się później wkurzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Naocznie sprawdzone bo mam jedne i drugie (te pierwsze z PEPCO) mikrofibry sygnowane firmą „Słoneczna Kuchnia” i taka za 5 zł z showcarshine to wg mua to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 U mnie otworzyli sklep Dino i leżą mikrofibry do podłogi 50x60cm za 7 zł Używał ktoś ? Zapomnialem dodać,że to scierki Pucuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPol Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 pawelpp, Kupiłem w piątek dwie, jeszcze nie używałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluemen Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Czy ktoś byłby łaskaw i podał nazwę bądź linka do sprawdzonej a zarazem taniej mf która na 100% nie narobi bałaganu na lakierze. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeleniouchy Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 bluemen, tania nie tania, ale najtańsza z najlepszych według mnie i nie tylko mnie : Flexipads microfibra bez krawędziowa 40x40 Natomiast jeśli ma być "najtaniej" ale już "detailingowo" to pospolity EuroW: Ściereczka z microfibry Eurow 40x40 Zamiennikiem EuroWa jest Kirkland, "macałem" jedną i drugą obok siebie i szczerze powiedziawszy to po mojemu to jest wręcz to samo, Kiklandy jedynie idą trochę bardziej w pomarańcz a EuroW w jaskrawy żółty;): Kirkland Mikrofibra 40x40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 "Eurow nie jest już sprzedawany w zamian za niego wprowadzilismy mikrofibrę firmy Kirkland Microfiber"...cytat z opisu u partnera forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Flexipads microfibra bez krawędziowa 40x40 Jest tania, ale na prawdę daje rade. Wadą może być to, że czasem lubi uciekać z ręki bo jest strasznie cieniutka. Czasem strasznie się męczę nią z docieraniem tępego Sonaxa Od siebie jeszcze mogę polecić niebieską Crystaldetail. Też tania i świetna przy ścieraniu wosku/cleanera. Nie jest gruba, ale dość puszysta i delikatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeleniouchy Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jest trochę cienkawa, ale mimo wszystko mięsista jak na tak cienką fibrę. Ja mógłbym jej używać do wszystkiego uwielbiam te fibry odkąd pierwszy raz polecił mi ją Paweł MXNOWICKI to po prostu zwątpiłem w używanie jakiejkolwiek fibry która ma obszyte krawędzie do lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 "Eurow nie jest już sprzedawany w zamian za niego wprowadzilismy mikrofibrę firmy Kirkland Microfiber"...cytat z opisu u partnera forum. Eurow jest dostępna w temachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeleniouchy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 kupusso, Mam informację, że to "ostatnie sztuki" EuroW'ów w Temachem. Na ich miejsce Temachem wprowadził Kirklandy ile w tym prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluemen Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Czy np. ta http://allegro.pl/scierka-mikrowlokno-m ... 78974.html nada się do bezpiecznego miziania po lakierze?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 jeleniouchy, bardzo możliwe. Nie interesuje się to bo mam zapas mikrofibr. Odkąd pamiętam to te fibry zawsze tam były i widzę, że nadal są dostępne, więc podałem sprzedawce, gdzie można zanabyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gypsy_69 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Temachem wprowadził Kirklandy , wczoraj dostałem przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Temachem wprowadził Kirklandy , wczoraj dostałem przesyłkę. to są te same które pokazał bluemen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gypsy_69 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Takie , tylko mają wszytą metkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi