Administrator Evo Opublikowano 17 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Mam taką prośbę.....ostatnio w pewnym gronie wywiązała się dyskusja na temat poniższych zdjęć , a mianowicie co leży na aucie i z jakiej półki cenowej pochodzi. Głosów sprzecznych było wiele,propozycji również, konkluzji żadnej. Dlatego w ramach pewnego testu, chciałbym żebyście napisali tutaj co Waszym zdaniem leży na aucie , z jakiej półki cenowej/producenta etc. Wszystkie strzały dozwolone, co pierwsze przyjdzie do głowy Za parę dni, po weekendzie posprzątam temat ale tymczasowo nie chce zakładać nowego tematu, więc działamy tutaj.
Moderator Eryczek Opublikowano 17 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 jak na mój gust to kropelki są Polishangelowe - Husaria, Sky Fly? a może to coś z górnej półki Zymola?
Carire Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Moje odczucie to coś od PA albo inna firma z UK
Geno Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Dziuplę poznaję, auto tez. Coś za łatwa zagadka by była, jakby tu leżał SV, Zymol czy PA. To co innego
Geno Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Poleciałeś na grubo teraz, jasne, ze nie
Administrator Evo Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Jest mi bardzo miło że ktoś sugeruje skłonienie przeze mnie Lavy do takiego zachowania, ale nie
Moderator Eryczek Opublikowano 17 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Chyba nie lava? Evo jest tylko moderatorem - nie Bogiem
JM63 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 No bo już chciałem przyklęknąć
bili20@o2.pl Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Dla mnie to jest świeżo "nahydrowoskowane" i hiperturbomega nabłyszczone zimną wodą destylowaną auto
LZ Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Strzelam, że na aucie leżą krople wody demineralizowanej. Niska półka - kilka złotych za 5litrów Dobra a teraz powożnie. Podejrzewam, że leży wosk/sealant z niższej półki. Jaki to już oczywiście nie mam pojęcia ale pozwolę sobie strzelić - FK Pink?
bobas Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Jak na sealant kropelki za ładne, więc obstawiam wosk. Półka cenowa okolice 300-400zł. Marki nie podaję.
Administrator Evo Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Dokładnie takich odpowiedzi jak ta wyżej oczekuje
jukojuko Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Mi kropelki przypominają glasura ale to było by za bardzo oklepane. Ostatnio w modzie polishangel i go obstawiam .
Jaczinto Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Podobny efekt uzyskałem dzięki Gtechniq C 1.5 Silo Seal także obstawiam te klimaty
Moderator Eryczek Opublikowano 18 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 dzinkins, balcerek, czemu tak myślicie? coś nie tak z kropelkami czy po prostu podejrzewacie że to podpucha i nie chcecie się wygłupić?
dzinkins Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 coś nie tak z kropelkami czy po prostu podejrzewacie że to podpucha i nie chcecie się wygłupić? Mnie tylko dziwi duża ilość wody .................
Administrator Evo Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012
Moderator Eryczek Opublikowano 18 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 No... QD to to jednak nie jest
ShiningCar Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 A ten produkt to z bardziej popularnych czy mniej? Ja swego czasu miałem podobnie po GlansProtector, ale nie wiem czy Wy takie "sikacze" używacie
Rekomendowane odpowiedzi