Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zdrówka dla małego ☺ Jakies zmiany w toledzie nastapily? Na tym kole jest na prawde piękny 😀

Opublikowano

Zdrowia dla Bąbelka ;-)

a co do felg to przyznam szczerze że auto od razu wygląda po stokroć lepiej, muszę chyba pomyśleć o takich do swojego Tolka 😄 

• 2 lata później...
Opublikowano

@Justyna co słychać u Tolka. Podobnie jak u Ciebie mam małego czasopochłaniacza (Amelka 13.11.17). Wiem, że czasu wolnego jest bardzo mało, sam tego doświadczam. Mam parę tematów przy aucie które nie mogę zacząć od ponad roku. Tylko, szybkie ogarnięcie auta i bierzace naprawy na jakieś zabawy nie starcza już dnia. Może Tobie udaje się wygospodarować więcej czasu i coś więcej ogarnąć przy aucie niż mnie.?

• Moderator
Opublikowano

@Pawel_t11, odpowiem za żonę...

Kompletnie nie ma czasu na nic. Tolek więcej stoi jak jeździ... 😄 Teraz odstawiłem go na wymianę płynów i filtrów. 🙂

• Okay 1
Opublikowano

@krd tak zapytam z ciekawości 😛 bo ostatnie wzmianki są po zmianie felg. Coś jeszcze się zmieniło? Jak tam plany z silnikiem? Dzieciak już z pewnością wyrośnięty 😜  

• Moderator
Opublikowano

@Karbo, jeden wyrośnięty troszkę, ale drugi... 😄 Po zmianie felg za dużo się nie działo, jako, że sprzedałem Skodę i został Tolek oraz duży to coś podłubiemy z czasem... Silnik póki działa to jeździ. Na razie priorytetem jest większe lokum aniżeli fanaberie motoryzacyjne 🙂

KMfgVl.jpg

• Lubię to 9
  • Super 2
  • 2 lata później...
Opublikowano

Szczęka opada. To co zobaczyłem , to nie był datailing tylko przywracanie auta do stanu fabrycznego (albo i lepiej). Relacja patarda!