Tomi_81 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jestem tutaj nowy, ale już kiedyś trafiłem na twój temat i byłem pod wielkim wrażeniem prac wykonanych na tym autku i nic więcej chyba już nie dodam poza tym, że wielki szacun za włożoną prace.
radek7155 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 Relacja genialna i co najlepsze cały czas coś się dzieje. Za każdym razem gdy przeglądam tą relację ( A już kilka razy cała przewertowałem ) zdaje sobie sprawę ze jestem w temacie początkującym a może nawet jeszcze niżej . Z relacji dowiedziałem się także sporo ciekawych rzeczy . Szacun za podejście do auta i dbałość liczę na kolejne aktualizacje Ps powodzenia w kolejnych modach
Mateusz_1991 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 To sie nazywa dokladne czyszczenie
Gustav Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2016 Ile PLN zapłaciłaś za swój pokrowiec do "Tolka" ? Są wersje kolorystyczne do wyboru ?
Justyna Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2016 Gustav, są trzy opcje kolorystyczne do wyboru : - Czerwony - Srebrny - Czarny Koszt oryginalnego pokrowca około 500 zł co prawda dedykowany do Toledo 1M byłby o połowę tańszy, ale czas oczekiwania był bardzo długi a mi zależało, aby mieć go na "już ". Dlatego kupiłam pokrowiec na nowe Toledo, które wymiarami jest podobne
Piotrek_K Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 Justyna, świetna robota. Gratulacje A KRD należy się chyba tytuł "Luckiest man alive"
Moderator krd Opublikowano 26 Lutego 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 623749 A KRD należy się chyba tytuł "Luckiest man alive" Wszystko zależy od definicji szczęścia. Ja nie narzekam. Aczkolwiek wyobraź sobie sytuację, że kobieta radzi sobie z samochodami, a nie radzi sobie z niczym w domu. Chciałbyś taką na dłuższą metę? Ja na pewno nie, Ty obstawiam, że też nie
arni19 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jakieś może aktualne foto jak Tolek wygląda.
Justyna Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 już niedługo po kolejnym dodatku
radek7155 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jestem ciekawe co to za mod tym razem no nic wyparuje fotek i głowie się co to może być
Pawel_t11 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wszyscy czekamy na kolejną aktualizację tematu. Jestem pewien, że kolejny raz będę pozytywnie wstrząśnięty tym co można przy aucie zrobić
michalk9017 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Jestem pod ogromnym wrażeniem konkret robota
Rycholbn Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 Niesamowita praca. Jestem pełen podziwu, przejrzałem kilka prac i wszystkie robia wrazenie ale Twoj temat miażdży system
Radek6 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 Samo czytanie i oglądanie fotek zajęło więcej czasu, niż niektórym zajmuje "kompleksowe" mycie auta:D
Dario88 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Pełen szacunek za włożoną pracę
trillest Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Na pewno bardzo dużo czasu zostało na to stracone, albo inaczej, włożone. Super to wygląda
Justyna Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 Pora pokazać, że miś wybudził się z zimowego snu z nastaniem wiosny i jak to bywa zawsze jest coś do zrobienia... Przebieg już znaczny I akurat z tej okazji przedziurawiły się Tolkowi portki... więc trzeba było udać się do krawco-spawacza z materiałem zastępczym... Kolektor czyściutki w środku. Stare i brzydkie... Nowe i ładniejsze... I dalej przy tej okazji porządne mycie ręczne i sprzątanie środka. Trochę się nazbierało, co? Nadmieniam, że samochód jeździ codziennie... Wiem, że nie jest to spektakularny brudek, ale często płuczę Tolka na bezdotyku... Akurat testowaliśmy z @krd szampony... Test znajduje się w odpowiednim dziale więc nie będę już go opisywała. Piana to Shiny Garage Fruit Snow Foam, 100ml w PA. Daje radę! @ShinyGarage I płuczemy... Właściwie robi to @krd żona pstryka fotki akurat Mycie na dwa wiadra jest już passe. My myjemy na dwie rękawice! Jak widać LSP powoli znika. Trzeba będzie coś z tym zrobić... @ADBL czyści z nami opony. Ładnie domywa, na biało Śnieżno-biało I suszymy... Na żywo aż tak się nie świeciły. Ale na obecne gorące warunki pogodowe to świetny dressing. Normalnie powinno się go wygrzać dla poprawnego związania, teraz robi to za nas słonko. I "odbudowa" LSP. CarPro Reload. Oraz wnętrze na gotowo. @e36ace na pewno ucieszy Cię ten widok. Bardzo fajny dressing, który sprawdza się świetnie w roli QD. Daje dość ładną satynę. Jeden z niewielu, które w tym wnętrzu się nie świecą. Tak wiem kierownica paskudna ale zimą jak Tolek będzie stał pójdzie do obszycia razem z ręcznym I zapach żeby się milej podróżowało. Kapselki do nowych felg. Niestety ubolewamy razem z @krd bo do kół, które kupiliśmy od Audi A1 nie można dokupić oryginalnych dekielków od Seata - po prostu te mają nietypową średnicę... Koła zostały kupione już jakiś czas temu. Porządnie umyte, oczyszczone, odtłuszczone i został na nie zaaplikowany CarPro Dlux. Lakier do zaprawek jak zwykle profesjonalnie dobrany w MX Nowicki. Ma bardzo dużo ziarna... I dressing na opony. Nowe zabawki do kompletu Tak, śruby zabezpieczające ze Skody też będą pasować Największy prezent na samym dole... Sprężyny zorganizował @Slovak. Mimo, że nie było ich w kraju to dostaliśmy je ekspresowo Wielkie dzięki No to zaczynamy rozbiórkę... Auto na kobyłkach. Koła zdjęte więc można porządnie umyć co by nie pobrudzić się "przy robocie" Jakiś mix w Glorii, Surfex HD i Tenzi Truck w stężeniu na oko. Pędzel-kujemy. I płuczemy... Vampir dla pewności. I już bez amortyzatora... Przednie sprężyny, teoretycznie obniżają o 30mm... I na gotowo. Z drugiej strony proces analogiczny, zdjęcie na gotowo. Montaż kół i dosmarowanie dressingiem przed postawieniem na ziemi - tak można ładnie to zrobić dookoła Męski rozmiar? Dalej tył Toledo został postawiony na kobyłkach i czynności identyczne jak z przodu... Coś na smołę na początek... Pianka... Coś tam nawet się znalazło... Pędzel musi być! I płukanko. Tu sprężyny tylne, w teorii obiżają 25mm... I na gotowo. Sprężyny mają bardzo ładne ziarno. Zdjęcie tuż po zdjęciu auta z kobyłek. Warsztatowy nieład dookoła Po sprzątnięciu bałaganiu można było na spokojnie pooglądać... To by było na tyle z prac. Do następnego!
kamilgt Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 ale rozmiar opony sprężyny czymś posmarowane????
Justyna Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 656561 sprężyny czymś posmarowane???? a i owszem Sonax BSD na razie, bo czas gonił
Rekomendowane odpowiedzi