weglus Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 nie ma chyba takiego tematu. proponuje, aby wrzucać tutaj zdjęcia przyłapanych brudnych auta, 'wjeśtjuningów' itd. ja dzisiaj na parkingu spotkałem takie felgi, a auto z zewnątrz nie było najbrudniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 weglus, No temat może być ciekawy, ale z tą felgą to nie ma tragedii ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weglus Posted September 5, 2012 Author Report Share Posted September 5, 2012 SzaKal, na zdjęciu może to aż tak nie wygląda. ale auto dość czyste, a felga z brudem którego warstwa była znaczna Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 weglus, trzeba było przetestować na nich jakiś preparat Temat dobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Klocki jak mocno pylą to taki syf można w trzy dni zrobić, mam takiego pacjenta w swojej flocie, nie będe dawał fotek, bo wstyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Wy już jesteście chorzy . Chcielibyście zrozumienia od innych, że wydajecie sporo na kosmetyki i dbacie o swoje auta a nie mozecie zrozumiec ludzi ktorzy autami sie nie interesują i nie chca z jakis powodów ich myć i ogarniać tylko jezdzic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weglus Posted September 5, 2012 Author Report Share Posted September 5, 2012 shine, tata ma takie mocno pylące. już troche przebiegu mają i zaczęły tak pylić. wiem jak u taty to wygląda nawet po 3tygodniach, ale tutaj to była zapieczona warstwa. rzuciła mi sie w oczy z 20metrów DaV, no chorzy. no, ale my nie krytykujemy tych ludzi 'publicznie'. między sobą pokazujemy takie rodzynki Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmajka Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 akurat kształt felgi sprzyja osadzaniu się pyłu choć i tak sądzę że tragedii nie mam ostatnio była ciekawa rozmowa że ile to ludzie aut nie myją ale sądzę że nikt raczej nie widział takiego auta szkoda że przez zdjęcia nie czuć smrodu i że larwy much się pochowały, bo naprawdę nie dało się głowy wsadzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Wygląda jak wyciągnięty z rzeki... Dobra relacja by była Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmajka Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Wygląda jak wyciągnięty z rzeki... Dobra relacja by była muszę cię zmartwić to nie z rzeki tylko z użytkowania a kto się podejmie Link to comment Share on other sites More sharing options...
escimo Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 jmajka, czekam na zdjęcia PO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Myjka+Tenzi truck z pianownicy i powoli zaczęłoby wyglądać Link to comment Share on other sites More sharing options...
escimo Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 kubik, w środku chyba też tak trzeba by było zacząć Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruby_RS Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 jmajka dawaj go do WWL, konkurs sierpień-grudzień i hall of fame 2012 czeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 kubik, w środku chyba też tak trzeba by było zacząć O tym właśnie myślałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
weglus Posted September 5, 2012 Author Report Share Posted September 5, 2012 jmajka, popowodziowy czy pokurnikowy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquila Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 jmajka chyba wyczerpał temat Pracowałem jakiś czas na myjni i były brudne auta, były wożone świnie w środku, siano, było żółto od papierosów, była piaskownica, ale takie coś...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Takie coś to Dimmer nawet nie ruszy za 1wszym razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 szkoda że przez zdjęcia nie czuć smrodu Swego czasu ja też jeździłem COMBO. Moje przy tym to miss elegancji. (moje było bez wspomy, klimki 1,7D ISUZU) Wytrzymałem 9 miesięcy i 130 tkm (w sume większość po mieście 6-20). Nie wiem jak, ale piach zbierałem raz w miesiącu szufelką. Na pace waliło kwasem z akumulatorów, a przód, i winder paki był oblepiony jakbym przebył podróż do wnętrza ziemi. Zawsze klienci podziwiali mój "survivalowy" wóz... Jak dostałem nówkę z salonu, dostałem w bok, po 12h od przekazania kluczyków. W konsekwencji lądując czołowo na drzewie. Rzuciłem tą robotę.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmajka Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 jmajka dawaj go do WWL, konkurs sierpień-grudzień i hall of fame 2012 czeka a macie aparaty odo w swoim arsenale bo bez nich w samochodzie nie da się wytrzymać nawet 10 sekund jmajka, popowodziowy czy pokurnikowy? to może napiszę, samochód wozi zlewki z kuchni dla świń, do tego od czasu do czasu jakieś świnie, o kierowcy nie wypada mówić co do środka to jest nic w porównaniu z paką, którą nikt z firmy ojca nawet nie odważył się otworzyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
golden0282 Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Takiego trola na oczy jeszcze nie widziałem , a widziałem już kilka ciekawych egzemplarzy , więc tylko skromniutko przedstawię autko które kiedyś podjechało do moich sąsiadów nie mogłem się powstrzymać od zrobienia fotek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 I my narzekamy że auto się przykurzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Nissan po polu... Ja mam takiego kumpla.... stara gwardia... na takie coś wrzeszczy "ooożesssszzz Ty... urwwaa... " i po odkurzeniu jedzie dimmer'em lecz plakczka w truskawie i wisience ma na litry, Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Fiat Stilo Abarth, team WWL zna historię Link to comment Share on other sites More sharing options...
escimo Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 SZyBA, złote felgi jak od subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts