Moderator Domel Opublikowano 18 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2022 @JakubBe @gprzesniak Wziołem zobaczymy 1
analyzator Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2022 Powiedzcie mi tak w praktyce to do czego używacie takich grubych ręczników? Powyżej 360 to dla funu docieranie wosków czasem. Ale raczej się u mnie kurzą. Nie ma żadnej roboty której nie byłbym w stanie wygodniej poręcznie wykonać za pomocą gentleman Basic i to taki mój all purpose.
Moderator Domel Opublikowano 18 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2022 1 godzinę temu, analyzator napisał(a): Powiedzcie mi tak w praktyce to do czego używacie takich grubych ręczników? Powyżej 360 to dla funu docieranie wosków czasem. Ale raczej się u mnie kurzą. Nie ma żadnej roboty której nie byłbym w stanie wygodniej poręcznie wykonać za pomocą gentleman Basic i to taki mój all purpose. Do finalnego miżiania po aplikacji. Takiego touche-finale
penkus5 Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2022 @analyzator Tak jak wspomniałeś do docierania wosków, ale głównie osuszam auto takimi (nie lubię ręczników). Po polerce też pastę lubię czasem takimi zbierać Po QD też jako dopieszczenie...
Moderator Domel Opublikowano 21 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2022 W dniu 18.11.2022 o 09:49, MikeLBN napisał(a): @Domel Znalazłem za Ciebie Ta sama, w tej samej cenie ale na Allegro ze Smartem https://allegro.pl/oferta/najgrubsze-mikrowlokno-na-rynku-ekko-ultimate-9945161696 Masywna szmata w porównaniu do FW: 3
GrzechuKR Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2022 1 godzinę temu, Domel napisał(a): Masywna szmata w porównaniu do FW: Jaki skład jeśli jest napisane?
JakubBe Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2022 @Domelostatnio szukałeś Grubasków, nie? Pewnie oglądałeś liva, ale jeśli nie to MXy wrzuciły promke na Sonaxa https://www.pielegnowacauto.pl/kategorie/hity-black-weekend/sonax-mikrofibra-do-wosku-szara-38x43cm.html 1
Rekomendowane odpowiedzi