BartekB Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Tesciowie nie wyrwe sie wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Szkoda że tak daleko, a poza tym kłade SRP na rotacji na A3 i jutro na giełde, może się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 bede o 21szej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Fajny spocik, fajna robota - niestety ja nie mogłem - praca BTW a co z miejscami gdzie było zaklejone taśma? przelecieliście je małym padem czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Czekalem ale nikt sie nie zjawil, szkoda . Moglibyscie sie wyrwac na chwile chociaz. Skonczylo sie na oplukaniu i do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 pizga za bardzo ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 m1chal, bedziesz mial -10 to wtedy bedxie jazda na spotach, teraz to jest lato : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 masa140, taśmę odrywałem po zakończonej sekcji, przy następnej zajeżdżałem na pasek i był spokój ogólnie ja rzadko dziele jakikolwiek element taśmą, szkoda zachodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 no chyba że na potrzeby pochwalenia się w dziale 50/50 Przede mną pierwsza regeneracja lakieru - szkoda, że nie mogłem być z Wami. Tomek kiedy będziesz miał kolejnego pacjenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 A ja mam inne pytanie; Czy ktos na zime miałby, raz na jakis czas, do odstąpienia cieple miejsce, garaz? oczywiscie do roliczenia za np pomoc w korekcie itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Czekalem ale nikt sie nie zjawil, szkoda . Moglibyscie sie wyrwac na chwile chociaz. Skonczylo sie na oplukaniu i do domu Dzisiaj to bym dał rade wczoraj niestety nie mogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 wpadaj dzis. Wczoraj Artur nie mogl odebrac odemnie zakupionego stuffu wiec ustawke robimy tam gdzie wczoraj. Pora niestety ta sam bo pracuje i nie dam rady wczesniej. Ktos jeszcze chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 ok bede.Gdzie to jest dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Grzesiu, Real na Przymorzu? Rzeczpospolita? koło budowy osiedla (stoi już jeden wieżowiec)...stacja Shell... jak cos to namiary do mnie na podesłałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 już wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur05 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Czyli dokładnie na którą się ustawiamy? W razie co będę czarną beemka na niebieskich felgach (cholerny plasti dip ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 tak tak, oooo wreszcie zobacze na zywca jak to wyglada dobrze dobrze, nie zrywaj przypadkiem Sorki ze nie wczesniej ale nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur05 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Nie zrywam. Chyba że sam odpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Jeśli dziś 21, to może podskoczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okti Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Gdyby się udało to też bym wpadł na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 No widzę że fajna ekipa sie szykuję Bartek wpadniesz do nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 dobra to co zabrac?co dzialamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Weźcie piane, to jak bedzie mozliwosc to podziałamy z glorią jak juz mamy cos smigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Idzie tam na 3 wiadra umyc,czy tylko piana i plukanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Powiem Ci Tomek nie dowiadywałem sie ale zawsze mozna sie zapytać. Wczoraj jak byłem (sobota przeciez) ruch na myjni mizerny wiec mysle ze nie powinno byc problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi