kupszczelisty Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Widac jakas roznice miedzy powlokami?
rickson Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Praktycznie żadnych. Obie tak samo się brudzą, tak samo nie zrzucają wody, kolor wyraźnie lepszy niż na gołym plastiku. Jutro postaram się umyć krzesło i zrobić kilka zdjęć
Carire Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 DS_Tomek, i jak to teraz wygląda?
DS_Tomek Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 DS_Tomek, i jak to teraz wygląda? Przez 2 tygodnie od wrzucenia filmu bez zmian prawdę mówiąc - elementy kropelkują i są czarne - jak przestanie lać to będę się starał zrobić update testu Lusso Oro, więc przy okazji pojawi się update i tutaj.
M4ciek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 rickson, krzesła jeszcze żyją?
SJake Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Czas chyba umyć krzesełko... APC. Może któryś zejdzie
kupszczelisty Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 A już myślałem że temat umarł. Dobrze że coś się dzieje.
rickson Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Krzesło umyję jak będę sprzątał balkon - koło weekendu
native Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 testował ktoś DLUxa na zwykłym lakierze?
rickson Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Surfex 1:2 kolor nadal jest, kropli już dawno nie ma
maciety1989 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Twardziele to ile to juz od aplikacji ? edit: - a spojrzalem 8 sierpień - 15 kwiecień jestem pełen podziwu
kamilgt Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Czy testował ktoś w ubiegłym sezonie dluxa na nadkolach i jakoś to się trzymało?
kamilgt Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 rickson, Szukam osoby która jeździ więcej niż 5kkm rocznie
rickson Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wg mnie już lepiej nadkola machnąć tym całym polytrolem, żeby podbić kolor.
tukolarz Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 A ja powoli zaczynam zaprzyjaźniać się z DLUX-em. Na felgach po miesiącu i ok. 2 000 km jest praktycznie jak nowy . Teraz testuje go też na chlapaczach. Jak będę miał czas to wrzucę go na nadkola i zobaczymy ile wytrzyma...
michałoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 C4 nakładane w październiku do dziś kropelkuje jak głupie. Przy okazji mycia wrzucę jakieś foty
PiterG Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Odkopie troche temat ale interesuje mnie kwestia dluxa... czy mozna warstowac ta powloke ? Czy jest sens takiego zabiegu ? Jesli tak to jaka procedura ? Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Treys Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 39 minut temu, SylPio napisał: Odkopie troche temat ale interesuje mnie kwestia dluxa... czy mozna warstowac ta powloke ? Czy jest sens takiego zabiegu ? Jesli tak to jaka procedura ? Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Top coat można nałożyć nowość od CarPro Gliss robi szum niezły co do warstwowania chyba można
PiterG Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Tyle, ze gliss jest chyba na lakier. Mnie interesuje kwestia tworzyw oraz gumowych listw przyszybowych.Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Treys Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 11 minut temu, SylPio napisał: Tyle, ze gliss jest chyba na lakier. Mnie interesuje kwestia tworzyw oraz gumowych listw przyszybowych. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka To możesz nakładać smiało od siebie polecam następnym razem LE Eco Shield sprawdza się wyśmienicie na lakier jak i plastiki właśnie
analyzator Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 Łopata roku dla mnie Jak z dluxem na felgi? Letniaki mam gloss black z katalogu ford performance, łatwy do ogarnięcia wzór, jak niżej tylko 18": Wrzuciłbym w zimie żeby czekały na nowy sezon. Tu pytanie - czy dlux zrobi przebieg 10000+/sezon? Jak z brudzeniem? na gloss black kurz widać już po pierwszych kilometrach. Do tej pory woskowałem hitemp/fusso. Btw fusso bardzo dobrze na felgach leży. Po 4 mcach, niezliczonych myciach uwc i dwóch deironach wciąż kropelkował - ale dostał goldem.
DZIADZIA Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 18 minut temu, analyzator napisał: 10000+/sezon Spokojnie 19 minut temu, analyzator napisał: Jak z brudzeniem? 1
analyzator Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 @rygryss @rygryss warto dluxa czy na felgach podobną robotę zrobi mrfix czy inne? nakładanie dluxa tu muszę dopytać, byłaby to pierwsza powłoka. Zrobię nie zepsuję? Domywanie bajka. Zakładam też, że na dluxa mogę spokojnie wjcheć lekkim roztworem kocha greenstara
Rekomendowane odpowiedzi