Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Myślałem o tym, z tym że to nie do końca jest taka tania impreza :roll:

Cześć :)

Jak dostanę odpowiedź z namiarem na kolesia u którego dawałem robić BiXa to podeślę, możesz podpytać co i jak ;)

Pozdro

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano

Tymczasem zakończyłem przygodę pt "Lampy do Leona" ;) niestety nie udało się trafić fajnych Angeleyesów, więc trafiło na ori Valeo ;)

Dla przypomnienia, tak to fajnie wyglądało, lampa zmatowiona od środka :

isdsc00561.jpg

tak rewelacyjnie świeciło :

isdsc06919.jpg

Porównanie nowa - stara :

isdsc06934.jpg

isdsc06935.jpg

Już na aucie :

isdsc06938.jpg

isdsc06940.jpg

i wreszcie jakoś to świeci ;)

isdsc06941.jpg

• Administrator
Opublikowano

Postojówki to LEDy Philipsa, nie pamiętam barwy ale chyba 6700K, a mijania to jakiś Philips Blue Vision lub coś w ten deseń, nie pamiętam.

Znaczek w Plastidipie ;)

Opublikowano

Qurde ładnego masz tego Leonka, wszytskie mody jakie dokonujesz idą w dobrym kierunku i "nie wieśniaczą" ( nie obrażając ludzi ze wsi bo sam tam chce zamieszkać) samochodu jak niektórzy dokonując tuningu z Alledrogo.

Początkowo byłem sceptyczny tylko do białych felg, ale przyznam szczerze że u Ciebie to na prawde ładnie sie kompnuje. :)

• Administrator
Opublikowano
Ile potu , krwi i przekleństw poszło żeby tą lampę zamontować

Bo żeby szło bezproblemowo trzeba mieć nick na niebiesko.... :D:mrgreen:

ariello01, dzięki ;)

Opublikowano

A nie jakiś tam pomarańczowy :D

Lampa klejona i zmatowienia (a to brudne czy matowe?) nie da się usunąc? :(

W ogóle takie czarne ramki to ori? :>

• Administrator
Opublikowano

Matowe, być może dałoby się wypolerować lub porządnie wyszorować po rozklejeniu klosza, ale podobno w Leonach nie jest to taka prosta sprawa. Lampa była wcześniej już płukana APC i nic to nie ruszyło. Wszystko jest ori ;)

Opublikowano

Przeczytałem cały temat i bardzo ładnie odświeżony Leon, mody w dobrą strone :-]

I pytanie do Evo czy mógłbyś podać rozmiary tych dekielków do felg albo jakiś namiar na kupno.

Opublikowano
Matowe, być może dałoby się wypolerować lub porządnie wyszorować po rozklejeniu klosza, ale podobno w Leonach nie jest to taka prosta sprawa.

Jakbyś miał wyrzucać, to daj znać, chętnie bym poeksperymentował, a jak się nie uda, to nie będzie szkoda ;)

• Administrator
Opublikowano

Na chwilę obecną nie stoi, ale bywa częstym gościem więc pewnie będzie niedługo stał :mrgreen:

• Administrator
Opublikowano

Swego czasu już była :

dokladka.jpg

Szkoda mi trochę znowu wiercić zderzak, na którym mam świeży, kilkumiesięczny lakier ;)

Opublikowano

Carire, może lepiej nie :? z tym modem jest tak jak z M w BMW, więcej Top Sportów jeździ w Polsce niż wyjechało z fabryki...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.