GracjanS4 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Myślałem o tym, z tym że to nie do końca jest taka tania impreza Cześć Jak dostanę odpowiedź z namiarem na kolesia u którego dawałem robić BiXa to podeślę, możesz podpytać co i jak Pozdro
Administrator Evo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Tymczasem zakończyłem przygodę pt "Lampy do Leona" niestety nie udało się trafić fajnych Angeleyesów, więc trafiło na ori Valeo Dla przypomnienia, tak to fajnie wyglądało, lampa zmatowiona od środka : tak rewelacyjnie świeciło : Porównanie nowa - stara : Już na aucie : i wreszcie jakoś to świeci
bienek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ładne "światła" to podstawa Auto od razu wygląda na nowsze.
TADEK14 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jakie masz zarowki? Bo widze, ze ladnie na bialo swieca
mick Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Lampy na duży + Na znaczku plasti dip?
Administrator Evo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Postojówki to LEDy Philipsa, nie pamiętam barwy ale chyba 6700K, a mijania to jakiś Philips Blue Vision lub coś w ten deseń, nie pamiętam. Znaczek w Plastidipie
tfelek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ile potu , krwi i przekleństw poszło żeby tą lampę zamontować
ariello01 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Qurde ładnego masz tego Leonka, wszytskie mody jakie dokonujesz idą w dobrym kierunku i "nie wieśniaczą" ( nie obrażając ludzi ze wsi bo sam tam chce zamieszkać) samochodu jak niektórzy dokonując tuningu z Alledrogo. Początkowo byłem sceptyczny tylko do białych felg, ale przyznam szczerze że u Ciebie to na prawde ładnie sie kompnuje.
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 7 Stycznia 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ile potu , krwi i przekleństw poszło żeby tą lampę zamontować aaaa wystarczyło naszą "masterkę" poprosić o pomoc
Administrator Evo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ile potu , krwi i przekleństw poszło żeby tą lampę zamontować Bo żeby szło bezproblemowo trzeba mieć nick na niebiesko.... ariello01, dzięki
Camel- Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 A nie jakiś tam pomarańczowy Lampa klejona i zmatowienia (a to brudne czy matowe?) nie da się usunąc? W ogóle takie czarne ramki to ori? :>
Administrator Evo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Matowe, być może dałoby się wypolerować lub porządnie wyszorować po rozklejeniu klosza, ale podobno w Leonach nie jest to taka prosta sprawa. Lampa była wcześniej już płukana APC i nic to nie ruszyło. Wszystko jest ori
rev Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Przeczytałem cały temat i bardzo ładnie odświeżony Leon, mody w dobrą strone I pytanie do Evo czy mógłbyś podać rozmiary tych dekielków do felg albo jakiś namiar na kupno.
marcys Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Wyszło naprawdę super autko bardzo fajnie się prezentuje Podziwiam podziwiam
fernando Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Matowe, być może dałoby się wypolerować lub porządnie wyszorować po rozklejeniu klosza, ale podobno w Leonach nie jest to taka prosta sprawa. Jakbyś miał wyrzucać, to daj znać, chętnie bym poeksperymentował, a jak się nie uda, to nie będzie szkoda
kukis Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Leos z kazdym modem wyglada coraz lepiej i lepiej. Nadal stoi w dziupli u MXów ?
Administrator Evo Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na chwilę obecną nie stoi, ale bywa częstym gościem więc pewnie będzie niedługo stał
Sucre Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Z nowymi lampkami auto wygląda bardziej świeżo
Carire Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Evo, zakładaj dokładkę z cupry
Administrator Evo Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Swego czasu już była : Szkoda mi trochę znowu wiercić zderzak, na którym mam świeży, kilkumiesięczny lakier
Carire Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Evo, w sumie racja, ale myśl nad pakietem od TS'a wtedy będzie kozak
mick Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Carire, może lepiej nie z tym modem jest tak jak z M w BMW, więcej Top Sportów jeździ w Polsce niż wyjechało z fabryki...
daniels Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Z ta dokladka to nawet moja daily cordoba wyglada na +50 koni Piotrek zakladaj
Rekomendowane odpowiedzi