Jump to content

Aplikator do wosku Zymol ( niebieski )

Recommended Posts

• 2 years later...

Tak dokladnie.Moze to moja wina, ze wrzucam do pralki, ale te o wiele tansze wygladaja nadal jak nowe.

9232501550f323a9gen.jpg

c7e5f2b0b5a6bccdgen.jpg

Ten ostatni nawet się nie doprał, a prałem w plynie SONUSA dajac wiecej tego plynu niz zalecają.

• Moderator

impex, w życiu czegoś takiego nie widziałem :shock: . Te aplikatory wydają jak moje cutting pady :D . Czy Ty ich używałeś do wosku czy do czegoś innego? Te uszkodzenia pojawiły się dopiero po upraniu w pralce?

Aplikatory po woskowaniu dobrze przed wrzuceniem do pralki trochę ponamaczać a czasem nawet potrzeć w ręku. Wosk jest tłusty i trudno się go pozbyć z aplikatorów.

Tak, do wosku.Pierwszy raz ich uzywałem to szkoda byloby uzyc do czegoś innego.Po skonczonej pracy wygladaly ok tylko były brudne z wosku.Dopiero jak wyciągnalem z pralki to taki efekt.Zdziwilem sie troche hehe

3 aplikatory podczas jednego prania o cos zahaczyły?Prałem z mikrofibrami i pewnie jakimiś padami.

Tylko zastanawia mnie to, czemu z innymi sie takie cos nigdy nie stało.Mimo, ze niektore są tanie, mam je rok czasu, uzywam do nakladania dressingu w plastikowych nadkolach wewnętrznych i po praniu nadal wyglądaja ok.Tu jedno pranie i do smieci.

• Moderator

impex albo pralka coś zmalowała albo trafiła Ci się jakaś wadliwa partia aplikatorów. Sporo aplikatorów Zymola przeszło przez moje ręce i z żadnym nie miałem takich problemów.