Administrator AreK Posted June 6, 2012 Administrator Report Share Posted June 6, 2012 Panie i Panowie wyprzedzając nieco nadchodzące dyskusję zakładam temat poświęcony EURO 2012. Komu kibicujemy, na kogo mamy alergie, na jakie mecze się wybieramy....? Zapraszam do dyskusji.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubz Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Chorwacja-Hiszpania Polsce niestety nie wróżę wyjścia z grupy (3cie miejsce moim zdaniem) - żeby nie było, jestem za naszymi. Jednak uważam, że Czechy i Rosja wyjdą z grupy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruby_RS Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 na kogo mamy alergie ja na euro 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spons Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizislawek Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Mysle, ze co najmniej wyjdziemy z grupy. Takiego składu "jakosciowo" i mobilizacji dawno nie mielismy , zaczyna sie nowa historia Link to comment Share on other sites More sharing options...
balcerek Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Mam nadzieje że powalczą jak nigdy ale jak wyjdzie to się przekonamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted June 6, 2012 Author Administrator Report Share Posted June 6, 2012 gruby_RS, spons, no to mam coś dla Was chłopaki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawPi Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Ja to ciągle powtarzam, że: mecz otwarcia, mecz o wszystko, mecz o honor. I to na tyle ojro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal88 Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Już za 4 lata, już za 4 lata... . Tak na poważnie to całym sercem jestem za tym aby Polska okazała się czarnym koniem tych rozgrywek . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 całe to euro to jeden wielki shit sporo szumu o nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
spons Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 gruby_RS, spons, no to mam coś dla Was chłopaki! Obrazek Dla mnie pilka nozna moglaby w ogole nie istniec, no ale jak ktos lubi Zastanawiam sie tylko dlaczgo na przyklad siatkowka plazowa kobiet nie ma takiego rozmachu jak pilka nozna, od razu byloby milej popatrzec Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 A teraz dziewczyny mogą nosić luźniejsze szorty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 a ja tam piłkę lubię, zapas browaru zrobiony więc z niecierpliwością czekam na pierwsze mecze Link to comment Share on other sites More sharing options...
jodan Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Ja specjalnie piłką nożną się nie interesuje, ale czasami oglądam mecze. A jeżeli chodzi o euro to może nie jedynym, ale największym wg mnie plusem całego tego zamieszania jest to, że w końcu ruszyło się coś w kwestii poprawy i budowy nowej infrastruktury drogowej i nie tylko. Tak wiem, że i tak by to powstało, ale moim zdaniem nie w tak "szybkim" tempie i z takim rozmachem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej WTN Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Panowie powinniśmy się cieszyć, że mamy taką imprezę sportową w naszym kraju W dodatku miło słyszy się pozytywne komentarze innych reprezentacji o poziomie przygotowania i atmosferze. Ja już nie moge się doczekać pierwszego meczu i całego turnieju, miejmy nadzieję, że szcześliwego dla nas Kibicujmy naszym może w końcu coś ugramy Wkurza mnie tylko gadanie, że musimy wyjść z grupy... no fajnie by było, ale jesteśmy najsłabszą ekipą na turnieju... Jak się uda ok, jak nie to trudno bez napinki, żeby później nie było nagonki na piłkarzy i całego paplania,że znowu plama, to jest sport i wszystko jest możliwe Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro00 Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 W dodatku miło słyszy się pozytywne komentarze innych reprezentacji o poziomie przygotowania i atmosferze. A co mają powiedzieć Tego wymaga polityczna poprawność. ja na euro 2012 Ja także Generalnie będą korki i kompletna dezorganizacja i nieprzygotowanie jak to w pomrocznej. Ogólnie nie jestem fanem piłki kopanej więc dla mnie to euro nie jest żadną atrakcją. Podobnie jak w przypadku poprzednich krajów organizujących euro, nie będzie później funduszy na utrzymanie tych obiektów i zaczną się kłopoty. Tym bardziej że doświadczenie pokazuje iż urzędnicy kompletnie nie mają pomysłu i ochoty podjąć zarządzanie takim obiektem - przeżrą wszystko aż w końcu samo padnie i będzie na sprzedaż albo będą po prostu dokładać (przed wyborami). Jedyne zaleta to kasa jaka będzie pompowana w gastronomię i hotelarstwo, niech turyści piją i jedzą ile wlezie W sumie dziwie sie ze euro nie rozłożono na 2x dłużej i tylko po 1 meczu dziennie - obcokrajowcy wpompowali by więcej pieniędzy. Moje typy co do zwycięstw: Pechem przegramy mecz z grecją, a nawet jeśli jakimś cudem go wygramy to bankowo przesramy kolejny - tego jestem pewien P.S. http://kontakt24.tvn.pl/temat,zyrafa-ro ... goryId=496 http://www.tvn24.pl/euro-2012,61,m/citt ... 56179.html Żałosne, coraz bardziej przypominamy amerykanów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emes Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Oczywiście bardzo dobrze że EURO jest w Polsce, może to zmieni coś w tym kraju na plus... Chociaż ja pewnie żadnego meczu nie obejrzę - to nie moja bajka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rickson Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Piłkę lubię, na mecz idę, będę oglądał w tv a co najważniejsze - postawiłem już trochę kasy na kilka meczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrusiek636 Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 A ja jadę na Hiszpania-Włochy, będzie można zobaczyć trochę wyższy poziom niz krajowa kopanina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radzique Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 a co tu tyle bab co się piłką nie interesują ? Ja już się nie mogę doczekać, piłką to kawał mojego życia, nie tylko przed tv czy konsolą Już mam gęsiora powoli na samą mysl Oprócz naszych trzymam zawsze kciuki za Holandię ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinbernard Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 panowie jaki wynik obstawiacie w meczu z Grecją? ja obstawiam wygraną naszych jednym golem 1:0 lub 2:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Podobnie jak w przypadku poprzednich krajów organizujących euro, nie będzie później funduszy na utrzymanie tych obiektów i zaczną się kłopoty.Tym bardziej że doświadczenie pokazuje iż urzędnicy kompletnie nie mają pomysłu i ochoty podjąć zarządzanie takim obiektem - przeżrą wszystko ... stadion "narodowy" wygląda jak wiklinowy koszyk, więc pewnie znowu zrobią z niego jarmark europa i tym razem już na europejskim poziomie Link to comment Share on other sites More sharing options...
micha-ł Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Podobnie jak w przypadku poprzednich krajów organizujących euro, nie będzie później funduszy na utrzymanie tych obiektów i zaczną się kłopoty. Masz na myśli Niemcy, Austrię i Szwajcarię Oprócz naszych trzymam zawsze kciuki za Holandię ! Tak jak ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrl Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Mam nadzieje że powalczą jak nigdy.... wyjdzie jak zawsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrusiek636 Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Ehhh, ten nasz polski optymizm i wiara, że się uda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts