Jump to content

APC Shiny Garage vs Nielsen Cyclone

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fireman, przejechałem szczotką, ale kupiłem w markecie za 3zł i strasznie twarde włosie miała także nic nie dała. później troche pędzelkiem oblizałem

Posted

Ja używam APC Nilelsena i powiem że jest ekstra ale z tym rozcieńczeniem to przesadza producent ja cięzkie zabrudzenia tapicerki leciałem 1:10 ale normalnie wnętrze 1:20 bo inaczej nic by nie dało 1:50 to chyba tylko i wyłącznie czysta lekko przykurzona deska przed nałożeniem jakiegoś dresingu

Posted

APC to z definicji delikatny środek do czyszczenia, tak go przygotowaliśmy żeby sprawdzał się w większości zadań. Nasze apc jest przeznaczone do wnętrza i do delikatnych zabrudzeń na zewnątrz.

Obecnie jesteśmy na etapie testów produktu Red Devil, który to będzie typowym silnym degreaserem, odpowiednik Surfexa HD ale w technologi nano :)

We wrześniu pojawi się w ofercie.

Posted

all4auto, ooo, że ja o tym nie wiedziałem. dziwiłem sie, że w 1:3 mi nie rusza opon i zostałem wyśmiany na bezdotyku :D

• 1 year later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
Posted

Panowie potrzebuje pomocy w stężeniach APC będę głównie używał do wnętrza aby oczyścić deskę z tłustych środków i wydobyć kolor. Potem wnęki drzwi itp i takie do zadań specjalnych.

Myślałem o 1:15 do wnętrza, wnęki 1:5 i 1:1 do zadań specjalnych.