weglus Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 na lakierowanych elementach też jest dobrze czy to normalne, że w stężeniu 1:3 nie ruszył zbytnio brudnych opon?
fireman Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 weglus, a szczotkowałeś lub pędzelkowałeś czy tylko spsikałeś?
weglus Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 fireman, przejechałem szczotką, ale kupiłem w markecie za 3zł i strasznie twarde włosie miała także nic nie dała. później troche pędzelkiem oblizałem
koko2403 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ja używam APC Nilelsena i powiem że jest ekstra ale z tym rozcieńczeniem to przesadza producent ja cięzkie zabrudzenia tapicerki leciałem 1:10 ale normalnie wnętrze 1:20 bo inaczej nic by nie dało 1:50 to chyba tylko i wyłącznie czysta lekko przykurzona deska przed nałożeniem jakiegoś dresingu
all4auto Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 APC to z definicji delikatny środek do czyszczenia, tak go przygotowaliśmy żeby sprawdzał się w większości zadań. Nasze apc jest przeznaczone do wnętrza i do delikatnych zabrudzeń na zewnątrz. Obecnie jesteśmy na etapie testów produktu Red Devil, który to będzie typowym silnym degreaserem, odpowiednik Surfexa HD ale w technologi nano We wrześniu pojawi się w ofercie.
weglus Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 all4auto, ooo, że ja o tym nie wiedziałem. dziwiłem sie, że w 1:3 mi nie rusza opon i zostałem wyśmiany na bezdotyku
AST_KRK Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Problem białych zacieków został rozwiązany czy dalej ktoś się z tym spotkał ?
ShinyGarage Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Problem osadu w Lime APC został rozwiązany chwilę po tym jak zasygnalizowali go użytkownicy :]
maciek-drummer Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Używał ktoś z Was APC Lime do mycia opon przed nałożeniem dresingu? Jak sobie poradził i w jakich proporcjach?
comando Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 maciek-drummer, kilka postów wyżej masz dyskusję na temat czyszczenia opon tym środkiem.
maciek-drummer Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Widziałem tylko że od tamtej pory APC Lime przeszło modernizację
comando Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Przeczytaj jeszcze raz poprzednią stronę...
kepa416 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Panowie potrzebuje pomocy w stężeniach APC będę głównie używał do wnętrza aby oczyścić deskę z tłustych środków i wydobyć kolor. Potem wnęki drzwi itp i takie do zadań specjalnych. Myślałem o 1:15 do wnętrza, wnęki 1:5 i 1:1 do zadań specjalnych.
Rekomendowane odpowiedzi