Moderator Domel Opublikowano 3 Maja 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Twoje detailingowe relacje filmowe wymiataja. Super robota. I juz sie nie moge doczekac nastepnej Pzdr.
Ornari Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Film mega oprócz detailingu nauczymy sie jeszcze dobrze kadrować i montować filmy. Fajnie, że można obejrzeć tak dobre produkcje
dzinkins Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 No myślałem że nic mnie "mocno" już nie zaskoczy na forum ale ten filmik MIAGAAAAAAAAA Robota robotą ale filmik ps.dawaj namiar na tego Spielberg do następnej relacji dostanie zlecenie
Capaz Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Świetna relacja Czy ja dobrze widzę w 02:20 minucie filmu - hologramy na nadkolu?
adii Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 dzinkins, Ja jestem tym Spielbergiem a na filmie widać kolege okti któremu dziękuje za pomoc bo sam się nagrać nie potrafię a napewno nie w ,,dynamicznych" scenach co napewno urozmaica film. Capaz, jak już wspomniałem lakier był w bardzo dobrym stanie jak na salonowe auto i nie było sensu bardziej go finiszować bo kilka dalszych wyjazdów i będzie to samo, HDC zrobiło robote, a w 2.20 to jest wtarty nie spolerowany wosk.
Okti Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Jestem i ja! Nie spodziewałem się, że zrobisz aż taki dobry filmik.. Jestem na maxa zaskoczony. I fajnie było pobawić się Zymolami. PS. Spark zastąpił miejsce CRX'a
KeepeR Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Świetna robota Chociaż powiem szczerze że filmik z CRX'a bardziej wciągał , może to przez muze... oglądałem go w kółko pare razy
Pavlik Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 adii, przyznaj sie bez bicia: filmowka? czy oczytany amator z odpowiednim sprzetem w dloni? Gratulacje poraz kolejny
adii Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Pavlik, życowy kierunek związany z motoryzacją , a filmowanie/fotografowanie to zabawa... ciągłe inwestowanie w sprzęt od kilku lat ale dopiero ostatnio mam wene aby coś stworzyć
tomek.pit Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Świetny film. Co to za piosenka w nim?
SzaKal Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Kozak ! podkład muzyczny jak i cała reszta super ! hmm jak Ty robisz te ,,ruchome`` sceny ?
adii Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 SzaKal, w większości za pomocą glidecama, wygląda banalnie ale 30 minut i ręka odpada a żeby zacząć to ogarniać minimum miesiąc biegania i nauki...
ayrsen Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Nareszcie - sequel bardzo udanej produkcji wokół CRX'a... Na nowości trzeba u Was "trochę" czekać, ale jak już są, to... PS. Spark zastąpił miejsce CRX'a Ale - errr - jak - tzn CRX odjechał? Nieeeee - nie może być...
adii Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 ayrsen, nowości... no bo ani solidnego miejsca ani dobrego samochodu do produkcji roku nam brak, nie wspomnę już o rękach do pracy, nie da się pogodzić latania z kamerą i pracą
Okti Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 ani dobrego samochodu do produkcji roku nam brak Nie mów hop zanim nie podskoczysz Choć zależy co rozumiesz pod słowem "dobry samochód".
adii Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Okti, mocno styrany truposz musi być żeby dobre 50/50 było !
SewerynD Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 MAMO! Wchodzę w temat, z myślą "no super co to za kolejny syf", ale........ zmiażdżyłeś mnie . Ten film jest kozacki, nawet jakbyś wrzucił sam filmik i napisał "oglądajcie sobie" i tak bym się jarał ! Nie wiem co mam napisać po prostu
Rekomendowane odpowiedzi