noktoto Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dobra robota i fajna fura, ale na takich kołach i z takim zawieszeniem to skojarzenie mam jedno:
fireman Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Pięknie wyszło, e30 w takim stanie rarytasik
Pzwmichu Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 z tym Purem to uważaj, żeby jakiś świeży nie zastosował Cifa przez pomyłkę
Jaczinto Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Praca rewelacja, jak oceniasz twardosc lakieru? Ciezko sie z nim pracowało?
yukon Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Sucre, jak zawsze fajna praca i ciekawe autko Jak się pierze Georgem? Nie wkurza ssawka?
micha-ł Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Świetna praca Fura też niczego sobie. Uwielbiam auta z lat '80. Sucre, oryginalny lakier ?
karmal Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Blask końcowy lakieru powala na kolana !!
golden0282 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czytając opis produktów myślałem, że to żart z tym purem , od razu skojarzył mi się mój znajomy, któremu opowiedziałem o moich kosmetykach a ten stwierdził jednoznacznie, że on tylko purem myje auto i nawet nie trzeba woskować tak się świeci . Efekt końcowy pozazdrościć
Sucre Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Yukon powiem Ci że na Gregora nie narzekam, ssawka mogła by być bardziej poręczna ale jak gdzieś nie jej wcisnąć to ściągam i odciągam samą końcówką. Lakier w większości oryginalny i jak na stare bmw przystało twardy jak skała.
bmwsrc Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ktoś tam coś pisał że nie dbam o auta klientów, otóż auto o które były oparte koła jest moje ( na sprzedaż ) Nie pisałem, że nie dbasz o auta klientów, wręcz przeciwnie - że dbasz o przyszłych klientów. Nie zmienia to jednak faktu, że koła pełne piachu są oparte o lakier - oczywiście to Twoja sprawa. pozdr
dzinkins Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 No piknie Reszta już wszystko napisała
Arturoo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Szkoda tym wyjeżdżać z garażu Panieee Bardzo fajne BMW i praca
VuDoo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 [...]To nie przez przypadek fibra Green Goblin? Slyszalem, ze niezbyt delikatne dla lakieru... Green Goblin? a któż Ci takich herezji naopowiadał? Green Goblin/Big Blue to jedne z moich ulubionych mikrofibr, idealne do ścierania resztek past czy polerowania wosków A jeśli chodzi o projekt to bardzo fajnie wyszło, podziwiam za ilość "pięćdziesiątek" mi się nigdy nie chce Autko ładne i w fajnym stanie, ale gleba naprawdę dodałaby mu mnóstwo uroku
JM63 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 krd napisał/a: [...] To nie przez przypadek fibra Green Goblin? Slyszalem, ze niezbyt delikatne dla lakieru... Green Goblin? a któż Ci takich herezji naopowiadał? Green Goblin/Big Blue to jedne z moich ulubionych mikrofibr, idealne do ścierania resztek past czy polerowania wosków Na czarnym uni nie doszukałem się spustoszenia. Oczywiście używana 'z głową'
_Makki_ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Sucre robota Rozumiem ze PUR to podpucha? Mozna by bylo dach okleic folia przed korekta. No i sorry ale kogo by to auto nie bylo, nawet tesciowej to kol, wogole niczego nie opiera sie o lakier. Uff! A nawet jak to robisz i Tobie z tym dobrze to nie wystawiaj tego na forum kosmetyki samochodowej.. Odemnie minus jak z nordkapa do zakopanego..
Rekomendowane odpowiedzi