Sucre Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam Wiosna przyszła więc wypadało by podzielić się jakimś projekcikiem Parę dni temu miałem przyjemność posiedzieć nad raytasem jakim niewątpliwie jest Bmw 320i cabrio, model na tzw. wąskiej lampie. Samochód w jednym z najpiękniejszych według mnie kolorów cosmos schwarz metalic. Lakier generalnie zadbany ( samochód używany weekendowo, w zimę stoi pod ciepłą pieżynką ). Mycie: -pur do naczyń -autobrite magicfoam -rękawica chemical guys Dekontaminacja: -glinka Bilt Hamber -Wolf's Decon Gel Korekta: -FG 500 -S17+ -SF 4000 -Pady i Futra Flexipads -IPA Zabezpieczenie: -Lusso Oro revitializing creme -Zymol Carbon Elementy plastikowe i gumowe, szyby: -Valet Pro Dionizos Trim Glitz -Valet Pro Traditional Tyre Dressing -Shiny Garage Glass Cleaner -Rain-x Lakier jak widać zadbany, swirle bardziej widoczne niż na zdjęciach, aparat coś nie chciał ich uchwycić. A to moje odkrycie, szampon Pur z calcium które działa kojąco na lakier Daje bardzo fajną pianę i poślizg. Samochód oklejony i można wjeżdzać do garażu. Tutaj trzeba było użyć trochę koreczka bo ktoś pozazdrościł i zostawił swój "autgraf". Zdjęć "po" niestety więcej nie mam, czas bardzo gonił a w kolejce czekało już następne duuużo większe auto.
ariello01 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 No i takie autko mi sie podoba nie tylko pod względem pracy ( ktora wykonana została bardzo solidnie) ale równiez pod względem stylistyki Chociaż jak dla mnie bardziej przemawia w kolorze czerwonym
Moderator krd Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Odzyl zdecydowanie. Lakier faktycznie w bardzo fajnym odcieniu Szkoda, ze zdjec srodka nie wrzuciles
Sucre Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zdjęciami środka się podzielę jak przyjedzie na czyszczenie i konserwację skóry, jest co pokazać bo jest w pięknym kremowym kolorze. Teraz zostały tylko wykręcone fotele, wyprany dywan i dywaniki ale zdjęć niestety z tego etapu nie mam.
szczepciu Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 bardzo fajne 50/50 szczególnie to: Co do samego auta, piękne szkoda że dzisiaj już takich nie robią . A czy felgi od Alpine'y ?
inarusbox Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Praca bardzo fajna Ale przydałby się gwint bo straszna koza na tych felgach
bruno Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dobra robota! Lakier faktycznie, jeden z najfajniejszych ciemnych lakierów. Nie pasują mi w tym samochodzie koła. Nie wiem, za duże? Auto za wysoko stoi? Słabo to wygląda wg. mnie i psuje efekt całego auta. A i jeszcze... pod ciepłą pieżynką ).
bmwsrc Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Widać, że dbasz o następnych klientów...
Moderator krd Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 To nie przez przypadek fibra Green Goblin? Slyszalem, ze niezbyt delikatne dla lakieru...
miHoo79 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 To juz przeciez youngtimer i warto utrzymywać w nienagannym stanie Czekam na relacje z wnętrza Myslales nad pomalowaniem felg na biało? To oryginalne alpiny? bo zastanawiaja mnie nawiercane dziury na inny rozstaw
KaeMeL Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Śliczne auto, aż się prosiło zrobić zdjęcie bez dachu!! Jedynie tego mi w tej relacji brakuje Cała praca wzorowa, gratuluję
Borek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zaczyna się od trzęsienia ziemi za sprawą PURa Praca świetna choć dla majstera to pewno takie tam pomizianie dla relaksu Koło psuje cały urok tego auta, za duże, za nowoczesne w stylistyce i stoi jak koza
miHoo79 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Koło psuje cały urok tego auta, za duże, za nowoczesne w stylistyce i stoi jak koza Zgodze się co do kozy, ale e30 Alpiny z tego co kojarzę już wtedy wyjeżdżały na takich .. więc raczej nie nowoczesna felga Fakt widziałbym tu BBS RS lub coś innego skręcanego ale wcześniej gwint bo na wszystkim będzie koza
ultratouch Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wąska lampa na aplinach to klasyka w czystej postaci. Dla mnie ideał z wyglądu.
blaszczu Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Piękny klasyk E30 w idealnym stanie to już dzisiaj rarytas - szkoda, że tak mało jest zadbanych bo to naprawdę świetne auta Co do samej pracy bardzo dobrze wykonana korekta, samochód odżył Brakuje mi zdjęć po ale rozumiem, że czas się gonił. A dach czymś zabezpieczałeś?
DaV Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Łał, powiem tak: -Moje ulubione auto -Moje ulubione nadwozie -Mój ulubiony kolor -Moja ulubiona wersja (z wąską lampą) Niezła robota . Szkoda, że nie zajrzałeś do wnętrza.
Maciej WTN Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Świetna praca w dodatku auto jest rewelacyjne Klasyk w coupe no i cabrio
AUDI-A8 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Praca super !. Szampon też pierwsza klasa Co do samochodu i felg. Piękna czerń ale Takiego sprzęta bym posadził na mniejszym kółeczku
Sucre Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ktoś tam coś pisał że nie dbam o auta klientów, otóż auto o które były oparte koła jest moje ( na sprzedaż ). Co do green goblina używam i od dłuższego czasu i nie zauważyłem żeby były niedelikatne chociaż daliście mi teraz do myślenia. Co do kół to właściciel samochodu ich nie ma zamiaru zmieniać, jedynie za moją namową będą założone większe opony, obecne 205/40/17 są za małe stąd też wydaje się że samochód za wysoko stoi, myślę że po założeniu 215/45/17 lub 205/45/17 koło ładnie wypełni nadkole i będzie to przyzwoicie wyglądać. Dach zabezpieczony Fabric Guardem.
emes Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Takiego sprzęta bym posadził na mniejszym kółeczku x2 jednak te koła nie do końca się zgrywają z E30.
krzysiek555 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Piekna robota nie moge sie doczekac nastpnego projektu
miskieusz Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 kolor bardzo fajny, pracę aż miło oglądać
LEGIA Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 efekt końcowy super poza tym podobają mi się te Alpiny, pasują do BMW
Maverick86 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Bardzo dobra robota. Jedno z moich ulubionych aut, alpiny wyglądają super no i ta piękna skóra. Przydało by się poazac wnętrze no i silnik. Ogólnie super robota
Rekomendowane odpowiedzi