Geno Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Tylko autostrada coraz bardziej spalona się robi, niestety Było 7,8 to teraz 7,6 murowane
Administrator AreK Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 JM63, fajnie wyszło. Podoba mi się poziom korekty i uczciwość relacji. Sam przygotowuje podobną pracę ,bez fajerwerków,100% korekty i innych woreczków. Takich prac brakuje ostatnio na forum.
JM63 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 dzinkins, Zapomniałem ręczny ściągnąć Arekkaz, Trzeba było przetrzeć szlaki zwykłym śmiertelnikom. Trochę brakowało tej starej atmosfery kiedy liczył się fun z pracy przy samochodzie, a efekt nie musiał konkurować z profi studiami, co by go PSB nie zjadło żywcem . Może i nie jest na 100%, ale gęba mi się cieszy i nie mogę się napatrzeć I to uczucie za kierownicą...
Administrator Evo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mówisz że na spocie Volvo pod latarką będzie się prezentowało bez wstydu ? Konkretne "50" , fajnie
JM63 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Evo, Tak, ale ja będę świecił Kurcze, aż dziwnie... nikt nie narzeka
SewerynD Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 SewerynD, Ile bym nad zderzakiem nie siedział to i tak specjalnej różnicy nie będzie- wymaga reanimacji blacharsko- lakierniczych więc to raczej walka z wiatrakami nie można tak myśleć, trzeba katować w opór tym bardziej jak nie masz nic do stracenia
dzinkins Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Kurcze, aż dziwnie... nikt nie narzeka Nie proś się Trzeba rozluźnić i tak napiętą atmosferę na forum
julian Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 fajna relacja, bez pitolenia o rzeczach, których i tak nikomu nie chce się robić, ale każdy "czuje się zobowiązany dostojeństwem miejsca" i naparza 40 fotek z pędzlami czyszczącymi wentyl w kole zapasowym. jak napisał gruby - relacja jest szczera, a to bardzo miło się zawsze ogląda. good job, men
Pavlik Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Mówisz że na spocie Volvo JM63 spocik "maluchów dziś o 20. więc może podskoczysz się pochwalić
JM63 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Pavlik, Zobaczę jak z czasem. Ale podeślij szczegóły na PW
Sucre Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Czekałem na tą relację... Tak jak nie przepadam za zielonym kolorem tak u Ciebie wygląda pięknie.. Zdjęcia w słońcu ryją beret Tak jak napisali przedmówcy takich relacji ostatnio brakuje, ja nie mam do czego sie przyczepić. Gratulacje
JM63 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Kurcze, chłopaki... tak mnie podbudowaliście, że zaraz poproszę moderację o zwiększenie liczby relacji do 4 A tak serio to dzięki Sucre cieszę się, że się podoba Zastanawiałem, czy może grill'a nie pomalować PlastiDip'em na czarno, bo jakiś taki... wysłużony
ultratouch Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Moim zdaniem tragicznie wyglądają te grille malowane na czarno. Spróbuj odświeżyć go pastą do chromu - powinno pomóc na tyle żeby lepiej wyglądał. Między szczebelkami pewnie nic to nie da ale będzie lepiej.
JM63 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ultratouch, Próbowałem kiedyś, specjalnej różnicy nie było- za dużo odprysków od kamieni itd. Może chromowanie? Ktoś próbował? Jaki może być to koszt, tak orientacyjnie?
Puch Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A tak przy okazji - jak i czy poradziłeś sobie z "ramkami" okien w drzwiach. Bo tam jest tak wąsko, a dodatkowo wystają uszczelki, że nijak do tego podejść - zaraz pada rozwala.
JM63 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Puch, Tak jak wspominałem z ramkami odwaliłem fuszerkę- maszynowo tylko miejscami się udało, a ręcznie... rysy śmiały się z łaskotek
Puch Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja tam w ogóle nie umiałem podejść. Słupki jeszcze jakoś dało radę, ale te ramki to dramat.
JM63 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Puch, Nastoletni daily car. Trzeba przymknąć oko i tyle Muszę przyznać, że RG na nadkolach robi robotę- ostatnie deszcze specjalnie go nie ruszyły. Podobnie T1- opony zdecydowanie mniej się brudzą (a było parę przejazdów przez budowę), a opłukanie ostatnim programem daje satysfakcjonujący efekt
Rekomendowane odpowiedzi