Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

JM63, fajnie wyszło. Podoba mi się poziom korekty i uczciwość relacji.

Sam przygotowuje podobną pracę ,bez fajerwerków,100% korekty i innych woreczków.

Takich prac brakuje ostatnio na forum.

:good:

Opublikowano

dzinkins, Zapomniałem ręczny ściągnąć :song::lol:

Arekkaz, Trzeba było przetrzeć szlaki zwykłym śmiertelnikom. Trochę brakowało tej starej atmosfery kiedy liczył się fun z pracy przy samochodzie, a efekt nie musiał konkurować z profi studiami, co by go PSB nie zjadło żywcem :mrgreen: . Może i nie jest na 100%, ale gęba mi się cieszy i nie mogę się napatrzeć :)

I to uczucie za kierownicą...

tumblr_lz9mh7GSbV1qe01sr.jpg

:lol:

• Administrator
Opublikowano

Mówisz że na spocie Volvo pod latarką będzie się prezentowało bez wstydu ? :-]:P Konkretne "50" , fajnie :good:

Opublikowano
SewerynD, Ile bym nad zderzakiem nie siedział to i tak specjalnej różnicy nie będzie- wymaga reanimacji blacharsko- lakierniczych więc to raczej walka z wiatrakami

nie można tak myśleć, trzeba katować w opór tym bardziej jak nie masz nic do stracenia :good:

Opublikowano

fajna relacja, bez pitolenia o rzeczach, których i tak nikomu nie chce się robić, ale każdy "czuje się zobowiązany dostojeństwem miejsca" i naparza 40 fotek z pędzlami czyszczącymi wentyl w kole zapasowym.

jak napisał gruby - relacja jest szczera, a to bardzo miło się zawsze ogląda.

good job, men :good:

Opublikowano

Czekałem na tą relację... :good: Tak jak nie przepadam za zielonym kolorem tak u Ciebie wygląda pięknie.. :) Zdjęcia w słońcu ryją beret ;) Tak jak napisali przedmówcy takich relacji ostatnio brakuje, ja nie mam do czego sie przyczepić. Gratulacje

Opublikowano

Kurcze, chłopaki... tak mnie podbudowaliście, że zaraz poproszę moderację o zwiększenie liczby relacji do 4 :mrgreen:

A tak serio to dzięki Sucre cieszę się, że się podoba ;)

Zastanawiałem, czy może grill'a nie pomalować PlastiDip'em na czarno, bo jakiś taki... wysłużony :idea:

Opublikowano

Moim zdaniem tragicznie wyglądają te grille malowane na czarno. Spróbuj odświeżyć go pastą do chromu - powinno pomóc na tyle żeby lepiej wyglądał. Między szczebelkami pewnie nic to nie da ale będzie lepiej.

Opublikowano

ultratouch, Próbowałem kiedyś, specjalnej różnicy nie było- za dużo odprysków od kamieni itd. Może chromowanie? Ktoś próbował? Jaki może być to koszt, tak orientacyjnie?

Opublikowano

A tak przy okazji - jak i czy poradziłeś sobie z "ramkami" okien w drzwiach. Bo tam jest tak wąsko, a dodatkowo wystają uszczelki, że nijak do tego podejść - zaraz pada rozwala.

Opublikowano

Puch, Tak jak wspominałem z ramkami odwaliłem fuszerkę- maszynowo tylko miejscami się udało, a ręcznie... rysy śmiały się z łaskotek :(

Opublikowano

Ja tam w ogóle nie umiałem podejść. Słupki jeszcze jakoś dało radę, ale te ramki to dramat.

Opublikowano

Puch, Nastoletni daily car. Trzeba przymknąć oko i tyle :P

Muszę przyznać, że RG na nadkolach robi robotę- ostatnie deszcze specjalnie go nie ruszyły. Podobnie T1- opony zdecydowanie mniej się brudzą (a było parę przejazdów przez budowę), a opłukanie ostatnim programem daje satysfakcjonujący efekt ;)