GracjanS4 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Kurde Camel robie co sobote, cholera nie wiedzialem, ze trzeba w niedziele.. Ok dosc OT, sorry Gracjan Nie ma problemu A fotki pokazuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Czy tylko ja mam wrażenie,że pomijając inną pewną niebieską maszynę,Ska częściej myta,jak jeżdżona? Ogólnie,jak zwykle , choć przy całym aucie dywaniki z pol-guma,które średnio leżą z przodu,tak trochę rażą Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Czy tylko ja mam wrażenie,że pomijając inną pewną niebieską maszynę,Ska częściej myta,jak jeżdżona? Ogólnie,jak zwykle , choć przy całym aucie dywaniki z pol-guma,które średnio leżą z przodu,tak trochę rażą Pozdrawiam Coś w tym jest Takie "gumowce" tylko na zimę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 dawaj zdjęcia cutoffów mi brakuje tylko zdjęć używanych produktów, zastanawiałem się co na plastiki, jaki szampon a nie chciało mi się co chwilę wracać na górę strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubio Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No już myślałem, że nie lubisz sam się zająć eską, ale widzę że tylko korekta zlecona Co tu mówić furka piękna, a praca doskonała z miłością i bez pośpiechu Będziesz miał kiedyś taki problem przy sprzedaży jak ja z moją A6 ale gdzieś tam po Śląsku jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 choć przy całym aucie dywaniki z pol-guma,które średnio leżą z przodu,tak trochę rażą Nie wszystko może byc idealne,ale całość zrobiona ze smakiem naprawde robi wrażenie Co to za waciki do RainX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Strasznie mi się ona podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Gracjan.... co tu dużo pisać mam nadzieje że kiedyś na żywo zobaczę Twoją zacną furkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Bardzo fajnie się ogląda, widać duża dbałość o szczegóły. A samochód to już w ogóle "miód'' Wiem że korekta była robiona u chłopakow z rise and shine, dużo do dziś auto złapało swirlów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Co to za waciki do RainX? Ja takie w Rossmanie kiedyś kupiłem. Mają też super maszynowo splaszczone patyczki. Gracjan, żeś Pan wylizał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 GracjanS4, twoja eSa jest tak piękna że pożyczyłem sobie 1fotke na tapete:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 GracjanS4 jak zwykle auto się prezentuje profesjonalnie a co dywaników polecam petexy które są idealnie dopasowane do danego samochodu http://allegro.pl/dywaniki-gumowe-audi- ... 66809.html przy następnym spotkaniu możesz zobaczyć jak się prezentują u mnie po dwóch sezonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 choć przy całym aucie dywaniki z pol-guma,które średnio leżą z przodu,tak trochę rażą Nie wszystko może byc idealne,ale całość zrobiona ze smakiem naprawde robi wrażenie Co to za waciki do RainX? Najzwyklejsze waciki kosmetyczne Bardzo fajnie się ogląda, widać duża dbałość o szczegóły. A samochód to już w ogóle "miód'' Wiem że korekta była robiona u chłopakow z rise and shine, dużo do dziś auto złapało swirlów?? Kilka jest ale trzeba mieć halogen i wiedzieć na co "paczeć" Oprócz tego jest kilka grubszych spraw którymi trzeba się zająć ale to już pewnie na wiosnę GracjanS4, twoja eSa jest tak piękna że pożyczyłem sobie 1fotke na tapete:) Miło mi Jak potrzeba mogę podesłać w duuuużym rozmiarze GracjanS4 jak zwykle auto się prezentuje profesjonalniea co dywaników polecam petexy które są idealnie dopasowane do danego samochodu http://allegro.pl/dywaniki-gumowe-audi- ... 66809.html przy następnym spotkaniu możesz zobaczyć jak się prezentują u mnie po dwóch sezonach Zerknę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 zdjęcia cutoffów będą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 zdjęcia cutoffów będą ? Nowe słowo w słowniku, proszę o wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 https://www.google.pl/search?q=audi+cut ... 66&bih=598 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 co do świecenia, to u Geno po obniżeniu samochodu wariował czujnik od samopoziomowania i też świeciły nisko. sam pokręć śrubokrętem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 co do świecenia, to u Geno po obniżeniu samochodu wariował czujnik od samopoziomowania i też świeciły nisko. sam pokręć śrubokrętem Już sprawdzałem i błędów nie ma, samopoziomowanie działa... Jutro podjadę gdzieś na podziemny i trochę podniosę, diagnosta chyba bał się że będę oślepiał i dlatego tak do ziemi przyciągnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 GracjanS4, chodziło o to, że jak się obniżył, to czujnik myślał, że Geno naładował ziemniaków do bagażnika i obniżał światła albo podjedź na inną stacje, i patrz jak ustawia, niech ustawi na równo z kreską a nie jak mu się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 GracjanS4, chodziło o to, że jak się obniżył, to czujnik myślał, że Geno naładował ziemniaków do bagażnika i obniżał światła albo podjedź na inną stacje, i patrz jak ustawia, niech ustawi na równo z kreską a nie jak mu się wydaje Rozumiem, ale już sprawdzałem wszystko żeby mieć pewność że to tylko wina ustawienia a nie czegoś w aucie Mam nadzieję że to jutro ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 GracjanS4, nie żebym się czepiał, ale fotel kierowcy chyba jest lekko upier-zabrudzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 GracjanS4, FURA KOX ALE DYWANIK GUMIAKI MUSISZ ZMIENIĆ... NP: http://moto.allegro.pl/audi-a4-b5-94-01 ... 98483.html http://moto.allegro.pl/dywaniki-gumowe- ... 66809.html [ Dodano: 24 Październik 2012, 21:12 ] a tu ori http://moto.allegro.pl/jedyne-oryginaln ... 09421.html [ Dodano: 24 Październik 2012, 21:13 ] tak z ciekawości często śmigasz tym autem? jaki masz przebieg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 GracjanS4, nie żebym się czepiał, ale fotel kierowcy chyba jest lekko upier-zabrudzony Maciek, alkantara była prana więc nie ma możliwości żeby już się ubrudziła, wydaje mi się że to trochę wina zdjęcia a reszta to już po prostu wytarta dość mocno alkantara, nie widzę opcji żebym w tak krótkim czasie ją zabrudził Tylko ja jeżdżę tym autem, żadnego mechanika nie widziało, więc wątpie ale przyjrzę się temu [ Dodano: 24 Październik 2012, 21:20 ] GracjanS4, FURA KOX ALE DYWANIK GUMIAKI MUSISZ ZMIENIĆ... NP: http://moto.allegro.pl/audi-a4-b5-94-01 ... 98483.html http://moto.allegro.pl/dywaniki-gumowe- ... 66809.html [ Dodano: 24 Październik 2012, 21:12 ] a tu ori http://moto.allegro.pl/jedyne-oryginaln ... 09421.html [ Dodano: 24 Październik 2012, 21:13 ] tak z ciekawości często śmigasz tym autem? jaki masz przebieg? Pomyślimy, linki w zakładkach Przebieg 152kkm, rocznie robię około 6kkm Autem jeżdżę rzadko, głównie spoty, zloty, POM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi