mały_dżon Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Więcej takich niespodzianek chyba nie ma: http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,72 ... nnego.html było jeszcze jedno trochę inne ale podobno naprawili http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... tr_na.html co do bolidu Gracjana odkąd pamiętam zawsze takie chciałem mieć ale w avancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 A moje małe marzenie to też S4 lecz B6, dokładnie w takim kolorze jak Twoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsone Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 kolor robi swoje no i ten blask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Niestety mi B6 zupelnie do gustu nie przypadla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Niestety mi B6 zupelnie do gustu nie przypadla Uważam podobnie Nie zmienił bym S4 B5 na S4 B6 a tym bardziej na A4 B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR54321 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Niestety mi B6 zupelnie do gustu nie przypadla Dla mnie B6 Avant to najładniejsze A4 Do B7 już się trochę przekonałem, B8 nie toleruję. Dojrzewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Z 4 RS4 B5 jest dla mnie kwintesencja stylu, jej linie sa niesamowite. Wg mnie jest znacznie ladniejsza od RS6 C5, mam nadzieje, ze kiedys taka czworka stanie w garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Griffe, Dla chcącego nic trudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 MM.MM niby tak, ale musze cos zrobic, bo cos mi sie auta mnoza jak kroliki i rozbiegaja po Polsce, musze to ogarnac, ograniczyc liczbe i zobaczymy, bo "waskim gardlem" jest tutaj garaz, nijak nie chce zrobic sie wiekszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Z 4 RS4 B5 jest dla mnie kwintesencja stylu, jej linie sa niesamowite Ooo tak, zgadzam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeffik Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Griffe, zawsze można postawić drugi . Myślę, że nie jeden z nas chciałby mieć garaż podobny do Twojego, żeby móc komfortowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxior Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Więcej takich niespodzianek chyba nie ma: http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,72 ... nnego.html czasami lecę do Wrocławia jak roboty drogowe sa to potrafią wiesniaki zrobic stopien 3cm-5cm i wez tu hamuj z 120 na 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR54321 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Griffe,tak RSy fajne. Ja mialem na mysli zwykle, czesto spotykane nadwozia. Jesli chodzi o tzw. niezwykle auta, zachwycam sie czym innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czasobywacz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Piękne auto mające właściwego właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 kolor robi swoje no i ten blask blask jest niezły kolor wiadomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsone Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 o jest i jozek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 A pojawił się ze swoim Trupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 jestem, jestem. Zarejestrowany już dawno ale tak dopiero się zagłębiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dbaj, dbaj, bo masz najlepszy kolor do B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popov Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 w jakim stezeniu poszedl VP w pianowicy? autko miazga - pzdr z bytomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 w jakim stezeniu poszedl VP w pianowicy? autko miazga - pzdr z bytomia 150ml piany, do pełna ciepła woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSanczo Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 piękne autko;) polerowałeś szyby, czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 piękne autko;) polerowałeś szyby, czym? Bardziej zająłem się ich czyszczeniem... AutoGlym Car Glass Polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSanczo Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi