dzinkins Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 udało się to dotrzeć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Bez problemu No to gratuluje bo ja po aplikacji RainX w takiej ilości (pierwszy raz) to się poddałem przy docieraniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 U mnie tak samo, jak zostawiłem za pierwszym razem te większe kropelki to nie szło dotrzeć dziadostwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 dzinkins, nastepnym razem psiknij plynem do mycia szyb i poleruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 dzinkins, nastepnym razem psiknij plynem do mycia szyb i poleruj Już sobie radze ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Mi ostatnio też delikatnie Rain-X przysechł. Lekko zwilżona MF + Megs GC i było git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja też czasem na Megsie GC go poleruje ale zastanawiam się czy przez to troche nie dostaje po tyłku wytrzymałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja też czasem na Megsie GC go poleruje ale zastanawiam się czy przez to troche nie dostaje po tyłku wytrzymałość. Na pewno dostaje, więc sztuka jest go nauczyć sie kłaść żeby nie było problemów z docieraniem i nie wspomagać sie MEGS GC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TADEK14 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Powiem tylko tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Wycieraczka ci nie rozmazuje przy tym rainx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ja też czasem na Megsie GC go poleruje ale zastanawiam się czy przez to troche nie dostaje po tyłku wytrzymałość. Na pewno dostaje, więc sztuka jest go nauczyć sie kłaść żeby nie było problemów z docieraniem i nie wspomagać sie MEGS GC Robiąc dalej off-top: nie wydaje mi się. W instrukcji od DJ Glass Sealant jest, żeby konserwować środek na szybach czystą IPĄ co jakiś czas. Megs GC zawiera IPĘ, więc wydaje mi się, że nie powinien istotnie wpływać na trwałość powłoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja kupiłem oryginalne gumowe dywaniki do A5 w salonie za 200 zł 124zł przod,96 zł tył minus rabat...więc jakie 400 zł.. Do B6,B7 jeszcze taniej obecnie 116 przód,89 zł tył.. To do B5 ma być tak drogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 by bylo ? http://allegro.pl/jedyne-oryginalne-dyw ... 09421.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Hehe, ale się uparliście na te dywaniki... Jak będę miał luźną kasę którą zdecyduję się przeznaczyć na dywaniki na pewno się pochwalę w tym wątku i cyknę kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Hehe, ale się uparliście na te dywaniki... Toć nie wiesz, że najfajniej się komentuje nie swoje poczynania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Dbamy żeby był pure original Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Dbamy żeby był pure original OEM+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Wszyscy co krzyczą o zmianie dywaników,zrzuta W tym i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Do B6,B7 jeszcze taniej obecnie 116 przód,89 zł tył..To do B5 ma być tak drogo? Ja w ASO za welury (sam przód) zapłaciłem dobrze ponad 200zł... za gumowe ~ 200zł. Co prawdo było to 2 lata temu, ale aż mi sie nie chce wierzyć, że takie promocje teraz są. Aż jutro zadzwonię do ASO i zapytam po ile mają tylne gumowe... najtaniej na allegro znalazłem za 115zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja też czasem na Megsie GC go poleruje ale zastanawiam się czy przez to troche nie dostaje po tyłku wytrzymałość. Na pewno dostaje, więc sztuka jest go nauczyć sie kłaść żeby nie było problemów z docieraniem i nie wspomagać sie MEGS GC Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy82 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Do B6,B7 jeszcze taniej obecnie 116 przód,89 zł tył..To do B5 ma być tak drogo? Ja w ASO za welury (sam przód) zapłaciłem dobrze ponad 200zł... za gumowe ~ 200zł. Co prawdo było to 2 lata temu, ale aż mi sie nie chce wierzyć, że takie promocje teraz są. Aż jutro zadzwonię do ASO i zapytam po ile mają tylne gumowe... najtaniej na allegro znalazłem za 115zł. Wiele osób uważa że Petex podchodzi pod ori.. Na allegro po ok. 80zł chodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja dwa lata temu za kpl gumiakow w ASO zapłaciłem ok. 200. W B7 miałem kpl Petexa i byłem bardzo zadowolony. Zreszta jeżdżą w niej do dziś i po 5 latach wyglądają praktycznie jak nowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Wiem, że Petex'y są dobre... teraz jakbym miał kupić gumowe dywaniki to takie bym kupił... powiedzmy, że wtedy były inne czasy i przypływ gotówki PS ori to ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Do B6,B7 jeszcze taniej obecnie 116 przód,89 zł tył..To do B5 ma być tak drogo? Ja w ASO za welury (sam przód) zapłaciłem dobrze ponad 200zł... za gumowe ~ 200zł. Co prawdo było to 2 lata temu, ale aż mi sie nie chce wierzyć, że takie promocje teraz są. Aż jutro zadzwonię do ASO i zapytam po ile mają tylne gumowe... najtaniej na allegro znalazłem za 115zł. Szkoda na telefon.. oferta ważna od 5 listopada 2012 do 31.01.2013 Allegro czasem jest bardzo drogie.Kto pyta nie błądzi. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi