PiotrekS Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Patryk bardzo ładnie wyprowadziles Phantoma. Ciekaw jestem czy cquarz zabezpieczy lakier przed mikro rysami powstajacymi przy pielęgnacji lakieru. Polerowales może progi pod drzwiami? W Twoim opisie wkradl sie mały błąd, auto z relacji nie jest Longiem, jest to zwykła wersja, bez przedłużenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Polerowales może progi pod drzwiami? tak,ale tylko zielonym korkiem. Po rozkodowaniu Vinu wychodzi wersja LONG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ład, skład i porządek Widać że znasz się na rzeczy A garażyku można pozazdrościć Furka fajna Dywaniki troszkę słabo wyszły bo obwódki jakby nie doprane, ale to może wina zdjęcia GRATULUJĘ pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Long ma dłuższe drzwi z tylu, jest w nich dodatkowy schowek no i miejsca dla siedzących z tylu jest wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dywaniki troszkę słabo wyszły bo obwódki jakby nie doprane na szczescie nie jestem firma i moge popelnic wiecej bledow niz profesjonalisci PiotrekS, ten schowek to chyba tylko w benzynowej 4,2,ale moge sie mylic. W jednym seriwisie wyszlo,ze LANG,w innym nic nie pokazalo,malo istotne,hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 patryczken16, wszystko super, podbijam SJake'a ale na tym zdjęciu: widać, że lepiej by było zdjąć znaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Błyszczy się równie ładnie jak emka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Przylozylem sie w tych miejscach najlepiej jak tylko moglem,wiadomo nie jest to tak jak bez znaczka,ale chcialem uniknac odklejania ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Kawał pięknej fury Gratuluje efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 że lepiej by było zdjąć znaczki Pudło. Ten jest jednorazowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Efekt super, autko zacne Szkoda tylko że nie ma 50/50 i fotki kół od strony wew. po czyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezzg Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Super - jak moja osemka:)ten sam kolor tylko ja mam jasne wnętrze ale ta jest na niezłym wypasie..B&O bajka dzwięk - mojemu bose brakuje do niego... ładny przebieg autka- mam pytanko - mam identyczne odpryski na masce - jak je usuwałeś? piszesz zaprawki - lakier dobierałeś na zaprawki? i drugie pytanko - jak wiemy nadkola mają filcowe wygluszenie kółek..jak te piach z tego cholerstwa wyciągnąłes? mam nadzieje ze przy podnoszeniu auto poszło w tryb podnośnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 mam identyczne odpryski na masce - jak je usuwałeś? piszesz zaprawki - lakier dobierałeś na zaprawki? z maska poszedlem ostro po bandzie.. troche hadcorowo,ale sie oplacilo. Dobralem lakier,zmieszalem z bezbarwnym i... nastepnie spolerowalem do oryginalnego lakieru,a moja "zaprawka" zostala w odpryskach jak wiemy nadkola mają filcowe wygluszenie kółek..jak te piach z tego cholerstwa wyciągnąłes? wyspikalem calosc APC a pozniej naparzalem karcherem az wszystko wyplukalo,wyszczotkowalem i powtorzylem naparzanie mam nadzieje ze przy podnoszeniu auto poszło w tryb podnośnika ostatnio na serwisie wlaczyli mi mozliwosc podnoszenia wszystkich 4 kol inaczej mialbym jeden wielki wybuch poduszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 patryczken16, jakbym Ci nie pokazał sposobu z zaprawkami to do teraz dłubałbyś wykałaczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 hmm czy to było malowane pędzlem? praca bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 hmm czy to było malowane pędzlem? przeciez mam zestaw mlodego lakiernika aplikatorem malowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randall Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Warto było czekać na tą relację Świetna praca, gratuluję !! Czekam az zobacze na żywo i poslucham B&O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Profi jak zawsze Piękna praca PS: nie dostałeś zakwasów po longu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enjoy1516 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 tryb podnośnika o co kaman ? Jak dla mnie piękne auto i super praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Relacja i autko super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 enjoy1516, Przed podniesieniem auta należy włączyć tryb podnośnika ponieważ auto ma programowane wysokości i twardosc zawieszenia. W momencie jak je podnosisz kompresor chce dopompowywac powietrze gdyż zmienia sie wys auta. I dlatego należy pierw wprowadzić auto w tryb podnośnika żeby nie uszkodzić zawieszenia po podniesieniu lewarkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 enjoy1516, Przed podniesieniem auta należy włączyć tryb podnośnika ponieważ auto ma programowane wysokości i twardosc zawieszenia. W momencie jak je podnosisz kompresor chce dopompowywac powietrze gdyż zmienia sie wys auta. I dlatego należy pierw wprowadzić auto w tryb podnośnika żeby nie uszkodzić zawieszenia po podniesieniu lewarkiem. komputer nie samochód... ale ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 hehe,to tylko tak strasznie brzmi.. w rzeczywistosci: CAR->SETUP->Jacking mode->On Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Fajna praca i fajne auto, a nagłośnienie B&O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
different Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 profi robota patryczken choć z racji wielkości pojazdu trzeba zarezerwować więcej czasu na detailing no ale jak się ma taką miejscówę to dłubanie przy aucie staje się inne a Przemyśl i oklice są fajnie położone, więc widoków przyjemnych oku nie brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi