Gość Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Cleanera nie było To co było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 nic. po prostu umyłem auto, wysuszyłem i poszedł wosk. Nie wyda takie coś do takiego low-budgetu? ale wiem jaka będzie odpowiedź, więc już mam kolejną rzecz zapisaną na liście 'do kupienia' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 nic. po prostu umyłem auto, wysuszyłem i poszedł wosk. Nie wyda takie coś do takiego low-budgetu? Przynajmniej przetarcie IPA. Po tym co zrobiłeś wosk zniknie po jednym deszczu A wejście całkiem niezłe. Sam mam parcie na siuwaxowanie, ale pogoda i czas nie ten Maluszek prawdziwa 'igiełka' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Nie wyda takie coś do takiego low-budgetu? Zobaczysz po jakimś czasie..... kończę czepiactwo. Wiedzieliście że o to zapytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 czepiaj się dalej! ale na pw, bo mi reputację trochę psujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Fajnie malacz wyszedł, zdjęcia po widać, że wyraźnie ta czerwień odżyła Po pierwszych zdjęciach zastawiałem się co zrobisz ze zderzakami, ale zaskoczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 No proszę, można i budżetową maszyną polerską namieszać (to za sprzęt??) Jestem pod wrażeniem konkretnej metamorfozy. Mam taką cichą nadzieję, że dziadek został poinstruowany jak teraz dbać o auto, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 nic. po prostu umyłem auto, wysuszyłem i poszedł wosk. Nie wyda takie coś do takiego low-budgetu? Przynajmniej przetarcie IPA. Po tym co zrobiłeś wosk zniknie po jednym deszczu Eeee tam. Finish FF3000 był. Pod naturala jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Zderzaki opalarką potraktować i były by jak nówki Zapodaj jeszcze wnetrze po akcji i będzie git majonez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Mam taką cichą nadzieję, że dziadek został poinstruowany jak teraz dbać o auto, co? Niestety nie. Wiem, że to trochę nie tak jak powinno być, ale robiłem tę pracę dla siebie, a nie dla wyglądu auta. Na czymś trzeba stawiać pierwsze kroki i to, że ten samochód tak wyglądał odwzorowuje dokładnie jak jest użytkowany. Dam sobie rękę uciąć, że w tym momencie (jakieś 5h po skończeniu prac nad autem), na jego dachu leży jakaś blacha z ciastem, bo babcia takie robi pod zamówienia.. Naprawdę sporo musiałem się nagadać dziadkom, żeby w ogóle mi pozwolili coś takiego zrobić, no bo "przecież po co, skoro maluch jest czysty". Auto do pieszczenia stoi pod domem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Kurde jak dla mnie grubo teraz niektórzy pomyślą że wznowili produkcje malucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A jeszcze mnie nachodzi- może niektórzy myślą, że te zderzaki jak były nowe to były czarne? One właśnie są takie szaro/popielate i uwierzcie mi, że lepiej się świecić nie będą. Tylko, żeby nikt na nie peta nie rzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 One właśnie są takie szaro/popielateNo i właśnie lipne.uwierzcie mi, że lepiej się świecić nie będą. Ale to nie o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgodzę się, że czarne byłyby lepsze. Ale nie da się z nich zrobić czarnych bez malowania. Gdybym miał użyć jakiegoś profi środka to i tak byłby to taki z efektem połysku, bo ten kolor jest wystarczająco paskudny, żeby jeszcze być matowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmajka Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Dla mnie bomba jak, ja osobiście sam chyba dwa albo trzy maluchy w tym kolorze i wiem ile przy tym draństwie jest roboty, ja osobiście jak robię coś z tym kolorem to mam zamiar jeb*ć polerką o ścianę, nie przejmuj się jak zostały jakieś niedokładności bo wyciągnięcie ich zajęło by ci drugie tyle i to nie wiem czy by pomogło, i tak szczerze przyszedłeś i pozamiatałeś już chyba w tym dziale i jak będzie konkurs to sądzę że pudło będzie pozdrawiam i dalej tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ale nie da się z nich zrobić czarnych bez malowania. Toć napisałem: odnowiłbym wszystko to co czarne-zderzaki ,klamki,ramki drzwi zwykłym czarnym matem w sprayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 to sądzę że pudło będzie Czytam w milczeniu ale proszę Cie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Bardzo fajna relacja .Maluszek jak nowy Kiedyś miałem takiego..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmajka Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 to sądzę że pudło będzie Czytam w milczeniu ale proszę Cie..... a sądzisz inaczej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 jmajka, Tak. Nie będę offował tutaj. Co nie zmienia faktu że oceniam pozytywnie. EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Jak na pierwszy raz - bardzo fajnie . Teraz tylko smalec , smalec i takiej praktyki nabierzesz , że się już nikt nie przyczepi , a co do Lotos-a Panie to matowego nie było ? ,co to kuzyn trendów nie zna ... dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmajka Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Mi się bardzo podoba, i jest po wrażeniem, ale każdy mam swoje zadanie, a po za tym jest bardzo mało takich perełek na tym forum, a szczególnie od nowych użytkowników, które de facto i tak lądują w koszu bo zrobi 5 zdjęć i potem prosi żeby "nie bili" ,a tu niskim budżetem nadał "trochę blasku" samochodowi, który jest naprawdę ciężki w obróbce przez swój lakier, ja osobiście czekam na wnętrze i silnik, oraz na wspomnianą bmw, wtedy się przekonamy czy chłopak jest coś wart i wie o co chodzi, czy tylko jak film pierwsza odsłona super a potem kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal88 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Maluszek ze brzydkiego kaczątka stał się prawdziwym łabędziem . Praca naprawdę super, miło się ogląda takie perełki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Brawo Super robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 http://img337.imageshack.us/i/show106.jpg/ Ja tylko tu bym się czepił, kabel na ramię Maluszek pierwsza klasa, nie przejmuj się że Ci miejscami nie wyszło, ciągle się uczymy, każdy z nas. Jak na pierwszy raz to czapki z głów za poziom fotorelacji Mi jak robię autko to po prostu się nie chce pstrykać fot, ale w końcu też będę musiał zadebiutować w PSB Ogólnie bardzo mi się podoba, nie mogę się doczekać jak te swoje BMW ogarniesz, bo tam to pewnie już poświęcisz dużo więcej czasu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi