Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Lista 25.02 (max 20 osób):

3x ekipa SNB + z DC:

2. maly_marcin

3. M4ciek

4. kermit

5. łukash

6. _Shadow

7. Marco

8. blaszczu

9. Michal88

10. soll

11. Endi

12. Endi2 (kolega chce się wybrać, nie wiem jaki ma nick na forum, jutro potwierdzę czy będzie)

Lista 31.03:

3x ekipa SNB + z DC:

1. szynka

2. maly_marcin

3. łukash

4. Wiolka

5. Paweł

6. minetoo

7. M4ciek

8. Vit0

9. fireman_marcin

10. MetalMagnes

11. Marco

12. Swoop

13. soll

14. Endi

15. Endi1 ((kolega chce się wybrać, nie wiem jaki ma nick na forum, jutro potwierdzę czy będzie)

16. Fancivi

17. Eryczek

18.enjoy1516

19. _Shadow

20. yukon

21. sinrock

22. Justyna (jeszcze potwierdzę bliżej terminu )

23. patrizio1985 na 99% (a ta Wasza dziupla jest na rewolucji 1905 nr 44??)

24.KubaLDZ

Liste musimy juz zamknac bo nie zmiescimy wiecej ludzi i aut na parkingu

Panowie umiecie czytać ze zrozumieniem?

Dzieki za pomoc ;)

Opublikowano

Ja też dziękuję za zaproszenie i spotkanie.

Są - fajna miejscówka, fajni ludzie.

Będą (lub już czekają) - fajne auta.

Mam nadzieję że będzie więcej spotkań, chodziaż to oczywiście Wasze miejsce pracy a nie Kącik Krawiecki.

Oby nie pojawiali się w waszych progach szpiedzy (zawsze możecie fotki portierowi zostawić) :good:

sebba75, wrzuć fotkę maski, będzie dla potomnych (Polit zabrał pudło, na nim była instrukcja użytkowania w formie ikonki) ;)

Opublikowano
Ja też dziękuję za zaproszenie i spotkanie.

Są - fajna miejscówka, fajni ludzie.

Będą (lub już czekają) - fajne auta.

Mam nadzieję że będzie więcej spotkań, chodziaż to oczywiście Wasze miejsce pracy a nie Kącik Krawiecki.

Oby nie pojawiali się w waszych progach szpiedzy (zawsze możecie fotki portierowi zostawić) :good:

sebba75, wrzuć fotkę maski, będzie dla potomnych (Polit zabrał pudło, na nim była instrukcja użytkowania w formie ikonki) ;)

Pdlo razem z Porchawka stoja na moim biurku :P

Opublikowano

Po waszych wypowiedziach żałuję że nie załapałem się na sobotę, ale udało się na marcowy, może i w między czasie wpadnę na "rewolucji" z pączkami 8-) . Także w normalny dzień ile osób u Was pracuje??

Opublikowano
Także w normalny dzień ile osób u Was pracuje??

Osób sztuk 3. Póki nie skończymy remontu lepiej dzwonić, bo codziennie gdzieś wyskakujemy na zakupy. Dzisiaj pół dnia spędziliśmy na poszukiwaniach odpowiedniej podłogi, a i tak nic nie kupiliśmy.

Opublikowano
Po waszych wypowiedziach żałuję że nie załapałem się na sobotę, ale udało się na marcowy, może i w między czasie wpadnę na "rewolucji" z pączkami 8-) . Także w normalny dzień ile osób u Was pracuje??

Faktycznie bez przymusu powiem ze spotkanie przeszlo moje oczekiwania :good:

Opublikowano

Że ja dopiero teraz wpadłem na ten temacik :wallbash:

Często przejeżdżam Rewolucji i nigdy nie zauważyłem tam jakiegoś studia/sklepu detailingowego, a chętnie bym odwiedził.

Bo rozumiem że sprzedażą kosmetyków też się zajmujecie?

Opublikowano
podłoga może być tylko jedna - biało/czarna krata! :evil:;)

Coś ty, nie. To by było podszywanie się pod inne studio. Jak już robić to tak żeby nikt inny tak nie miał:P

Przynajmniej moim skromnym zdaniem :roll:

Opublikowano

Często przejeżdżam Rewolucji i nigdy nie zauważyłem tam jakiegoś studia/sklepu detailingowego, a chętnie bym odwiedził.

Nie widziales bo schowani jestesmy"napierw szlaban i Pan portier" to trzeba przejechac :D i pierwsza brama po prawej to MY, sklepu jakiegos specjalnego nie ma , bardziej hurt Nielsena i MAC Serien ale zawsze sie znajdzie cos dla ludziorow z foruma , a do tego mieszkasz blisko Mnie :D

Moze mini SPOT od Tesco w Skierkach :ad:

Opublikowano

Nie widziales bo schowani jestesmy"napierw szlaban i Pan portier" to trzeba przejechac :D i pierwsza brama po prawej to MY, sklepu jakiegos specjalnego nie ma , bardziej hurt Nielsena i MAC Serien ale zawsze sie znajdzie cos dla ludziorow z foruma , a do tego mieszkasz blisko Mnie :D

To już chyba teraz kojarzę gdzie tam trzeba wbić ;)

co do spotu bardzo chętnie :-]:-]

Opublikowano

To już chyba teraz kojarzę gdzie tam trzeba wbić ;)

co do spotu bardzo chętnie :-]:-]

Nawet myjnei bez dotyk mamy pod Tesco :D