maly_marcin Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Po raz drugi, dzięki za spotkanko Jak zwykle miło, poważne rozmowy, tajemnice, patenty na nowe 'produkty' i do tego kupa śmiechu, to lubię
sebba75 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Lista 25.02 (max 20 osób): 3x ekipa SNB + z DC: 2. maly_marcin 3. M4ciek 4. kermit 5. łukash 6. _Shadow 7. Marco 8. blaszczu 9. Michal88 10. soll 11. Endi 12. Endi2 (kolega chce się wybrać, nie wiem jaki ma nick na forum, jutro potwierdzę czy będzie) Lista 31.03: 3x ekipa SNB + z DC: 1. szynka 2. maly_marcin 3. łukash 4. Wiolka 5. Paweł 6. minetoo 7. M4ciek 8. Vit0 9. fireman_marcin 10. MetalMagnes 11. Marco 12. Swoop 13. soll 14. Endi 15. Endi1 ((kolega chce się wybrać, nie wiem jaki ma nick na forum, jutro potwierdzę czy będzie) 16. Fancivi 17. Eryczek 18.enjoy1516 19. _Shadow 20. yukon 21. sinrock 22. Justyna (jeszcze potwierdzę bliżej terminu ) 23. patrizio1985 na 99% (a ta Wasza dziupla jest na rewolucji 1905 nr 44??) 24.KubaLDZ Liste musimy juz zamknac bo nie zmiescimy wiecej ludzi i aut na parkingu Panowie umiecie czytać ze zrozumieniem? Dzieki za pomoc
soll Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja też dziękuję za zaproszenie i spotkanie. Są - fajna miejscówka, fajni ludzie. Będą (lub już czekają) - fajne auta. Mam nadzieję że będzie więcej spotkań, chodziaż to oczywiście Wasze miejsce pracy a nie Kącik Krawiecki. Oby nie pojawiali się w waszych progach szpiedzy (zawsze możecie fotki portierowi zostawić) sebba75, wrzuć fotkę maski, będzie dla potomnych (Polit zabrał pudło, na nim była instrukcja użytkowania w formie ikonki)
blaszczu Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Również dzięki za spotkanie i do zobaczenia na kolejnym
sebba75 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja też dziękuję za zaproszenie i spotkanie.Są - fajna miejscówka, fajni ludzie. Będą (lub już czekają) - fajne auta. Mam nadzieję że będzie więcej spotkań, chodziaż to oczywiście Wasze miejsce pracy a nie Kącik Krawiecki. Oby nie pojawiali się w waszych progach szpiedzy (zawsze możecie fotki portierowi zostawić) sebba75, wrzuć fotkę maski, będzie dla potomnych (Polit zabrał pudło, na nim była instrukcja użytkowania w formie ikonki) Pdlo razem z Porchawka stoja na moim biurku
soll Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 sebba75, przypomniałem sobie żem mam srebrne GT3, ale na czarnej 911 efekt jest oczywisty i zwraca uwagę
neclocus Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 nie bylo fotoreportera? nie wierze ; ) pozdrawiam
sebba75 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 nie bylo fotoreportera? nie wierze ; ) pozdrawiam Byl ale na sie cos z... z karta SD
patrizio1985 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Po waszych wypowiedziach żałuję że nie załapałem się na sobotę, ale udało się na marcowy, może i w między czasie wpadnę na "rewolucji" z pączkami . Także w normalny dzień ile osób u Was pracuje??
Polit Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Także w normalny dzień ile osób u Was pracuje?? Osób sztuk 3. Póki nie skończymy remontu lepiej dzwonić, bo codziennie gdzieś wyskakujemy na zakupy. Dzisiaj pół dnia spędziliśmy na poszukiwaniach odpowiedniej podłogi, a i tak nic nie kupiliśmy.
M4ciek Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 podłoga może być tylko jedna - biało/czarna krata!
S3ci0r Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 z tego spota to chyba zrobi się 1 zlot w historii KA
sebba75 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Po waszych wypowiedziach żałuję że nie załapałem się na sobotę, ale udało się na marcowy, może i w między czasie wpadnę na "rewolucji" z pączkami . Także w normalny dzień ile osób u Was pracuje?? Faktycznie bez przymusu powiem ze spotkanie przeszlo moje oczekiwania
skovroon Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Że ja dopiero teraz wpadłem na ten temacik Często przejeżdżam Rewolucji i nigdy nie zauważyłem tam jakiegoś studia/sklepu detailingowego, a chętnie bym odwiedził. Bo rozumiem że sprzedażą kosmetyków też się zajmujecie?
patrizio1985 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 podłoga może być tylko jedna - biało/czarna krata! Coś ty, nie. To by było podszywanie się pod inne studio. Jak już robić to tak żeby nikt inny tak nie miał Przynajmniej moim skromnym zdaniem
sebba75 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Że ja dopiero teraz wpadłem na ten temacik Często przejeżdżam Rewolucji i nigdy nie zauważyłem tam jakiegoś studia/sklepu detailingowego, a chętnie bym odwiedził. Bo rozumiem że sprzedażą kosmetyków też się zajmujecie? Nie widziales bo schowani jestesmy"napierw szlaban i Pan portier" to trzeba przejechac i pierwsza brama po prawej to MY, sklepu jakiegos specjalnego nie ma , bardziej hurt Nielsena i MAC Serien ale zawsze sie znajdzie cos dla ludziorow z foruma , a do tego mieszkasz blisko Mnie Moze mini SPOT od Tesco w Skierkach
skovroon Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Że ja dopiero teraz wpadłem na ten temacik Często przejeżdżam Rewolucji i nigdy nie zauważyłem tam jakiegoś studia/sklepu detailingowego, a chętnie bym odwiedził. Bo rozumiem że sprzedażą kosmetyków też się zajmujecie? Nie widziales bo schowani jestesmy"napierw szlaban i Pan portier" to trzeba przejechac i pierwsza brama po prawej to MY, sklepu jakiegos specjalnego nie ma , bardziej hurt Nielsena i MAC Serien ale zawsze sie znajdzie cos dla ludziorow z foruma , a do tego mieszkasz blisko Mnie Moze mini SPOT od Tesco w Skierkach To już chyba teraz kojarzę gdzie tam trzeba wbić co do spotu bardzo chętnie
sebba75 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Że ja dopiero teraz wpadłem na ten temacik Często przejeżdżam Rewolucji i nigdy nie zauważyłem tam jakiegoś studia/sklepu detailingowego, a chętnie bym odwiedził. Bo rozumiem że sprzedażą kosmetyków też się zajmujecie? Nie widziales bo schowani jestesmy"napierw szlaban i Pan portier" to trzeba przejechac i pierwsza brama po prawej to MY, sklepu jakiegos specjalnego nie ma , bardziej hurt Nielsena i MAC Serien ale zawsze sie znajdzie cos dla ludziorow z foruma , a do tego mieszkasz blisko Mnie Moze mini SPOT od Tesco w Skierkach To już chyba teraz kojarzę gdzie tam trzeba wbić co do spotu bardzo chętnie Nawet myjnei bez dotyk mamy pod Tesco
booohal Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Będzie ktoś na dzisiejszym zlocie pod M1
booohal Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Ciemnozielony Mitsu Galant jakby co
S3ci0r Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 to może się ustawimy gdzieś wcześniej?
booohal Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 S3ci0r, Ja to od razu na miejsce jade. Zaraz podam nr tel na PW to jak bedziesz to dryndnij.
S3ci0r Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 booohal, miło było poznać i do następnego razu
Rekomendowane odpowiedzi