Arkadio_Gdansk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Juz widzialem tylko jakie godziny czwartek/ piatek bo do 22 w pracy
Arkadio_Gdansk Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Ktos chetny na spocik w piateczek? Gdansk/ Sopot.
porter Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2019 Witam, odświeżam temat, bo myjnia na Hynka została zlikwidowana. Gdzie w Gdańsku można w nocy umyć auto po swojemu? Gdzie się zapytam, to nie pozwalają.
poorsultanpl Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 @porter ja jakiś rok temu myłem w ciągu dnia na Osowej myjnia między Black Red White i Castoramą. W ciągu dnia, nawet jak obsługa myjni przyjechała to bez przypału. Ale dawno tam nie byłem, nie mam pojęcia czy się coś nie zmieniło. Musiałbyś sprawdzić sam. Gdybyś coś więcej wiedział podziel się informacją.
Rafał10 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2019 Witam Potwierdzam już zamieszczony tutaj wpis.Myć na dwa wiadra i nie tylko to można śmiało w Tesco na Chełmie.Na podziemnym parkingu 4 stanowiska,automat do rozmieniania banknotów na bilon. Wczoraj zajechałem przed 21:00 wyjechałem po 3:00.Pierwsze woskowanie fusso coat 12 month zaliczone
yacek _b Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 W dniu 25.10.2019 o 19:30, Rafał10 napisał: Myć na dwa wiadra i nie tylko to można śmiało w Tesco na Chełmie Oooo , a od kiedy , jakiegoś czasu koleś - 3-4 lata temu ( chyba właściciel ) miał do mnie anse jak myłem ręcznie rękawica , fakt nie czaiłem się nocą , tylko za dnia , ale było pusto . Dałem sobie spokój z szarpaniem się ludźmi , za stary już jestem .
Rafał10 Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 Może gdyby był to miałby jakieś obiekcie. Tyle tylko że nikt nie zawracał mi głowy więc nie siedzi tam cały czas.Byłem tam dwa razy dzień po dniu.Obie sesje kończyłem 3:30. Jedyne co się tam w nocy dzieje to jakieś zloty gości pisk opon głośna muzyka.Ale to absolutnie mi nie przeszkadza. W dzień nie jechał bym na żadną bezobsługówkę z obawy przed kolejką.Wtedy właściciel musi zareagować.Tylko po co w ogóle z nim rozmawiać.21:00 to bezpieczna godzina. Masz może możliwość kożystania z rotacji lub Da? Pobawiłbym się ale kompletnie nie mam warunków.Sprzęt nie byłby problemem
Sinus Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 Panowie, może ktoś potwierdzić bądź zdementować możliwość użycia własnej chemii na myjni koło leroy (grunwaldzka) lub na chrobrego? Czy powyższe myjnie mają programy z aktywną pianą?
poorsultanpl Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2020 Dwa dni temu podjechałem na myjnię koło Black Red White na Osowej około godziny 19. Dawno tam mnie nie było. Jednak nic się nie zmieniło. Na spokojnie wymyłem koła i oponki swoją chemią. Potem moja piana z ręcznej pianownicy. Zero przypału. Swoją drogą przede mną ktoś musiał coś musiał robić pożądniejsze mycie bo została rękawica do mycia.
MonCC Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Ja zwykle jeżdżę do FRED-a i jeszcze się nie zawiodłam
Rekomendowane odpowiedzi