Jump to content

BLACKFIRE gdzie w PL

Recommended Posts

• 1 month later...

Mała, aczkolwiek dość istotna uwaga dotycząca produktów marki BLACKFIRE.

Na początku 2012 r. producent zmienił min.:

1. Skład recepturowy produktów - optymalizując je zgodnie z oczekiwaniami i sugestiami klientów.

2. Opakowania: teraz butelki są bardziej obłe, a część produktów dostępna jest z atomizerami.

3. Etykiety, nowa etykieta ma z przodu czerwone Ferrari 599 GTB Fiorano HGTE, oraz dokładnie widoczny nowy kod produktu np: BF-300 = sealant Wet Diamond. Nie ma również na froncie napisu POLYCHARGER, taka informacja była wcześniej doklejana, a następnie znajdowała się na etykiecie. Pomimo braku napisu polycharger technologia pozostała.

4. Wprowadzono podajże 12 nowych produktów, niedostępnych wcześniej.

"Stare" tzn. dotychczasowe wersje produktów były wypychane z magazynów w listopadzie i grudniu 2011 roku nawet z 50% upustem :shock:. Szkoda, że to nie u nas takie cuda :( kupiło by się małe co nie co.

Pozdrawiam

Nowe opakowania są od niedawna w sprzedaży. A listopad, grudzień to nie było wypychanie starych opakowań tylko zamknięcie firmy (ProperAutoCare) odpowiedzialnej za dystrybucje marki BlackFire i to u nich na stronie moża było znaleźć przecenione produkty.

ja dzisiaj trochę poszperałem w internecie i wyczytałem że Blackfire Midnight Sun Carnauba Paste Wax to bliźniaczy produkt z Pinnacle Souveran na tej stronie http://www.autopia.org/forum/car-detail ... e-wax.html , nie wiem czy to dobrze czy źle ale zamówiłem jeden komplet, jeśli będzie troszkę bardziej trwały od souverana będzie git

• 3 months later...
  • 7 months later...
  • 1 month later...