falon Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 SJake zacinasz się jak by tak kupować wszystko co by spróbować to PA to ceny Z czy SV a jakoś według tego co widzę na forum daleko odbiega, myslę że PA długo na rynku nie wytrzyma, chyba że ceny spadną.
maq Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają te osoby, które... W dupie były i g.... widziały jak by tak kupować wszystko co by spróbować to Ja tak robię od 2 lat i jakoś żyję. myslę że PA długo na rynku nie wytrzyma, chyba że ceny spadną. Dziadek Wolf przyjedzie i osobiście Ci wręczy cały asortyment i dopłaci abyś raczył spróbować Mam kilka szuwaksów od PA i są rewelacyjne na czele z Master Sealant. Jego cena jest śmiesznie niska biorąc pod uwagę kosmiczną wydajność. Trwałość jest bardzo przyzwoita. Po 1500km w deszczu krople były bardzo ładne.
malkolm Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 PA to ceny Z czy SV a jakoś według tego co widzę na forum daleko odbiega Jak we wszystkich firmach są produkty lepsze i gorsze, mogę się założyć że po carbonie nawet śladu by już nie było, z titanium poleżał podobnie do mastera i wyglądał nie lepiej, atlantiq który kosztuje horendalne pieniądze też trwalszy nie jest. Wczoraj myłem auto rodziców, nawet #16 po 4 mies powiedziała już do widzenia. Po to są QD aby wydłużyć trwałość wosków. Na dniach trzeba będzie umyć drugie auto testowe . Sealentowi brakuje tylko jednego, dobrego zapachu, poza tym jest
spiczek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 uderz w stół... ale tak na poważnie, proszę mnie nie odbierać źle, nie miałem nic złego na myśli. Firma może być super. Stwierdziłem tylko fakt, że bardzo mało o niej wiadomo, nawet na stronie oficjalnego dystrybutora jest mało informacji o samej firmie - kiedy, gdzie i po co. To, że nie poleży 12 miesięcy można było przewidzieć, podejrzewam, że w tym produkcie najważniejszy miał być look i łatwość aplikacji.
malkolm Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 a dziwisz się że o firmie nic nie ma hm. co napiszą firma istnieje już 2 lata
kupusso Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Jak we wszystkich firmach są produkty lepsze i gorsze, mogę się założyć że po carbonie nawet śladu by już nie było, z titanium poleżał podobnie do mastera i wyglądał nie lepiej,atlantiq który kosztuje horendalne pieniądze też trwalszy nie jest. W przypadku Zymola czy SV nigdzie nie jest napisane o wytrzymałości wosków.
SJake Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 kupusso, podejmuje wyzwanie. POKAŻĘ WAM JAK utrzymać ten SEALANT do 12 miesięcy! Jak z dziećmi...
kupusso Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Może i dzieci, ale dalej nie rozumiem tego porównania np do Atlanitque
SJake Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 kupusso, Malkolmowi pewnie chodziło o to, że czym drożej nie znaczy dłużej. Ten sealant wciąż jest i jak na moje oko to radzi sobie całkiem ok, lecz nie tak dobrze jak po pierwszych dniach po aplikacji. Dostał zapewne kwasem solnym, który jak wiadomo jest silnie żrący, a na to nie ma mocarzy.
falon Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 na drogach leży kwas solny? hmmmm POKAŻĘ WAM JAK utrzymać ten Sealant do 12 miesięcy! zdradź rąbek tajemnicy jak tego dokonasz
Administrator Evo Opublikowano 24 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 SJake, weź jakiś Nervosol zanim odpiszesz.....
maq Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 A jakie pH ma chlorek wapnia? Bo chyba nie neutralne
Xeper Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 A jakie pH ma chlorek wapnia? CaCl2 po dysocjacji ma ph7 oidp
falon Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 do kwasu solnego brakuje mu 7ph w dół no ale na drodze powiedzmy że jest lekko zasadowo
SJake Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Evo, 2 łyżeczki popite melisą. na drogach leży kwas solny? hmmmm Mea culpa. Chodziło mi o "kwas solny" w cudzysłowiu. To co jest sypane na nasze drogi to sól kwasu solnego w połączeniu z wodą otrzymujemy ciekawy roztwór. A o ile mnie pamięć nie myli (a może, bo wiedza z lekcji chemii) to wiele soli w roztworze wodnym zachowuje się jak kwas. Ale nie ważne, bo ja nie chemik - nie znam się Cokolwiek to jest i jakikolwiek ma to odczyn to szkodzi każdemu LSP, jak i przyśpiesza procesy korozji.
ENERGY_NET Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 SJake, weź jakiś Nervosol zanim odpiszesz..... pomogło
Mazder Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 POKAŻĘ WAM JAK utrzymać ten Sealant do 12 miesięcy! Będę nudny aż do womitowania: ale nie w warunkach laboratoryjnych?
SJake Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 ale nie w warunkach laboratoryjnych? W warunkach całkiem normalnych. Pacjent Audi S6.
Deco Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 SJake, ciekawe, ciekawe. Będę kibicował temu projektowi . W Polsce jest taka zmienność warunków pogodowych, że wszystkie LSP padają szybko. Na wiosne i jesienią leje, lato gorące i mokre, zimy mroźne i też mokre nie ma co się dziwić, że po miesiącu nic już nie kropelkuje jak zaraz po aplikacji.
Moderator rychu Opublikowano 24 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 SJake, I tak Ci nikt nie uwierzy Pojawi się teoria o dokładaniu kolejnych warstw pod osłoną nocy i garażu
Deco Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja jestem człowiekiem wielkiej wiary, ja uwierze oczywiście jak zobacze
falon Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 SJake, I tak Ci nikt nie uwierzy Pojawi się teoria o dokładaniu kolejnych warstw pod osłoną nocy i garażu to chyba normalne, że osoba to sprzedająca i próbująca udowodnić, że wytrzyma 12 miesięcy nie jest do tego odpowiednia.
SJake Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Na okres testu wycofam ten produkt ze sprzedaży. Nie wiem za kogo wy mnie macie, ale z natury jestem uczciwą osobą nie robiącą nikogo w konia. Jak zdechnie to napiszę, że dał ciała i tyle...
lukwawa Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Nie wiem za kogo wy mnie macie, ale z natury jestem uczciwą osobą nie robiącą nikogo w konia. Jak zdechnie to napiszę, że dał ciała i tyle... Jacek, teraz to masz kłopot bo jak wytrzyma 12 miesięcy to większość powie: OSZUKANIEC. Jak nie dojedzie tego okresu to będzie, że sprzedajesz "słaby" towar Błedne koło i bądż tu teraz mądry
Rekomendowane odpowiedzi