kolo100 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Tzn kiedyś wszystkie butelki będą nowe na ten moment ADBL wypuścił tylko i wyłącznie SSW tylko w 500ml w jakiej kolejności będą wprowadzane nowe opakowania nie mamy pojęcia. Dodamy ci butelkę 500ml ładną do przelania Będzie OK ? Witam,Karol mogę jutro dorzucić jeszcze coś do zamówienia? Zrobię drugie i mi połączysz z 15101. Zaznaczę odbiór osobisty w tym drugim?Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
ANB Karol Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 15 minut temu, kolo100 napisał: Witam, Karol mogę jutro dorzucić jeszcze coś do zamówienia? Zrobię drugie i mi połączysz z 15101. Zaznaczę odbiór osobisty w tym drugim? Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Koniecznie złóż zamówienie i napisz maila jutro jak ruszymy bez konkretnej wiadomości możemy tego nie wyłapać w ferworze walki 3 godziny temu, Lotek900 napisał: @ANB Karol wiadomo może kiedy będzie Menzerna FG400 w pojemności 250ml? Koszyk kompletowalem już jakies 3 tygodnie i chciałem w końcu zamówić a dziś info ze juz nie ma. Koniec tygodnia najwcześniej polecam także pastę Koch 8.02 Heavy Cut bardzo fajna pasta
CoolBreeze Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Oooo Nooołłł... kto mi zawinął z koszyka ADBL One Shot Tire Pad 10pack? Przyznać się!!! @ANB Karol, będzie uzupełnienie w/w na dniach?
ANB Karol Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Teraz, CoolBreeze napisał: Oooo Nooołłł... kto mi zawinął z koszyka ADBL One Shot Tire Pad 10pack? Przyznać się!!! @ANB Karol, będzie uzupełnienie w/w na dniach? Panie od dawna go masz chyba w koszyku bo produktu brakuje u Dystrybutora chyba z miesiąc ;-)
CoolBreeze Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 8 minut temu, ANB Karol napisał: Panie od dawna go masz chyba w koszyku bo produktu brakuje u Dystrybutora chyba z miesiąc ;-) No trochę tam leżały i czekały na wasze urodziny, ale dopiero dzisiaj zwróciłem uwagę na czerwony komunikat w koszyku...
kolo100 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Witam,Karol mogę jutro dorzucić jeszcze coś do zamówienia? Zrobię drugie i mi połączysz z 15101. Zaznaczę odbiór osobisty w tym drugim?PozdrawiamWysłane z mojego SM-T813 przy użyciu TapatalkaKarolu złożyłem zamówienie dzisiaj.Połącz proszę 15101 i 15161... Wysyłka na adres z 15101...Wysylam również emalia i dopisałem w uwagach.Nie zapomnij o butelce do SSW Dzięki Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
ANB Karol Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 6 minut temu, CoolBreeze napisał: No trochę tam leżały i czekały na wasze urodziny, ale dopiero dzisiaj zwróciłem uwagę na czerwony komunikat w koszyku... Polecam wypróbować aplikator nowy z Work stuff do opon 2 minuty temu, kolo100 napisał: Witam, Karol mogę jutro dorzucić jeszcze coś do zamówienia? Zrobię drugie i mi połączysz z 15101. Zaznaczę odbiór osobisty w tym drugim? Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Karolu złożyłem zamówienie dzisiaj. Połącz proszę 15101 i 15161... Wysyłka na adres z 15101... Wysylam również emalia i dopisałem w uwagach. Nie zapomnij o butelce do SSW Dzięki Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka OK
LQS666 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Wiadomo kiedy będzie Colourlock Zestaw Soft? Już klikałem zamów i produkt zniknął
kolo100 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ha ha czyżbym wziął ostatni.... Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka 1
LQS666 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 21 minut temu, kolo100 napisał: Ha ha czyżbym wziął ostatni.... Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka A już taki ładny koszyczek wielkanocny skompletowałem i teraz nie wiem co robić.. Zymola też nie ma. Chyba zmienię sklep 1
kolo100 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ja w sobotę złożyłem piękne zamówienie i dzisiaj jeszcze domowilem do kierownicy zestaw... A miałem czekać do jutra... Pewnie byś już zgarnął Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
ANB Karol Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 13 minut temu, LQS666 napisał: A już taki ładny koszyczek wielkanocny skompletowałem i teraz nie wiem co robić.. Zymola też nie ma. Chyba zmienię sklep Moja propozycja by nic wylatywało już z koszyka kliknij zamówienie bez tego Zestawu w komentarzu do zamówienia napisz że czekasz na zestaw. Zestaw Colourlock powinien być w czwartek 1
LQS666 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 1 minutę temu, ANB Karol napisał: Moja propozycja by nic wylatywało już z koszyka kliknij zamówienie bez tego Zestawu w komentarzu do zamówienia napisz że czekasz na zestaw. Zestaw Colourlock powinien być w czwartek Brzmi dobrze Zobaczę czy czegoś jeszcze potrzebuję i klikam. Mimo, że jestem z okolic Poznania to wybiorę pewnie paczkomat. Płacić od razu za całość razem z Colourlockiem? Czy poczekać do czwartku?
ANB Karol Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Jeśli przelew24 to zapłać a potem zrobisz 2 zamówienie i też od razu opłacisz jeśli normalny przelew możesz poczekać i się połączy 1
LQS666 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2018 52 minuty temu, ANB Karol napisał: Jeśli przelew24 to zapłać a potem zrobisz 2 zamówienie i też od razu opłacisz jeśli normalny przelew możesz poczekać i się połączy Poszło #15173 Przelew normalny tak więc czekam na info odnośnie dostępności Colourlocka. Pozdro 1
etr Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2018 kiedy będziecie mieć zapach new car california scents i ADBL Yeti Polinesian Forest 5L?
ANB Karol Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2018 3 godziny temu, etr napisał: kiedy będziecie mieć zapach new car california scents i ADBL Yeti Polinesian Forest 5L? CS coś ostatnio nie dojeżdża nam od dystrybutora a yeti jeśli będzie to piątek lub poniedziałek
firemantom Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Witam! Czy można u Was zamawiać przesyłkę do paczkomatu ale płatną przy odbiorze?
boxers123 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Czy do końca promocji pojawi się półlitrowy adbl ssw oraz kecav H2O 100ml lub 200ml?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
saroyan Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 @ANB Karol Karol, kiedy można się spodziewać: Excede Tire and Rubber Cleaner 1l Colourlock Zestaw Strong do czyszczenia i konserwacji skórzanej tapicerki Biały Jeleń płyn do prania DELIKATNY 1l
S3ci0r Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 5 godzin temu, saroyan napisał: Biały Jeleń płyn do prania DELIKATNY 1l pracujemy nad tym myślę że tak realnie to koniec przyszłego tygodnia więc na promocję powinieneś się załapać. oczywiście postaramy się oboje aby produkt trafił jak najszybciej do ANB [ps] @ANB Karol mam nadzieję że nie masz mi za złe że udzieliłem drobnego info 1
ANB Karol Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Panowie wszystkim odpowiem na pytania po 22 bo aktualne próbujemy się nadrobić paczki które w tym momencie robimy z 3 kwietnia
kamykmm Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 kiedy spodziewacie się dostawy SG D-Tox? Bo nie wiem czy realizować koszyk, czy się wstrzymać...
Patryk14 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Spodziewacie się dostawy pędzli GS największych i butelek nowych 500ml od SG pustych w czasie trwania promocji?
Kozaa Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Nie dziwię się @ANB Karol. Nieźle tam musicie mieć, jak już od początku promocji wpadło ponad 150 zamówień. Jest moc, moja dziś doszła. Dzięki! Oby do zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi