MarcinM90 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2017 Godzinę temu, ANB Karol napisał: Był do 15 Za późno przeczytałem informację na fb No nic, trzeba będzie w przyszłym tygodniu się wybrać.
ANB Karol Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2017 2 godziny temu, MarcinM90 napisał: Za późno przeczytałem informację na fb No nic, trzeba będzie w przyszłym tygodniu się wybrać. Zapraszamy od 3 jesteśmy i działamy
MarcinM90 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2017 4 godziny temu, ANB Karol napisał: Zapraszamy od 3 jesteśmy i działamy Jest przewidziana nagroda za pierwsze złożone zamówienie w nowym roku?
kamykmm Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2017 @ANB Karol planujesz wprowadzić do oferty produkty Prostaff?
ANB Karol Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2017 1 godzinę temu, kamykmm napisał: @ANB Karol planujesz wprowadzić do oferty produkty Prostaff? Wracamy 3 stycznia do Pracy ruszamy z nowym rokiem lista Nowości jakie mamy zaplanowane na 2018 rok jest już dość spora jest na niej firma Prostaff jednak w jakiej kolejności będziemy je wprowadzać tego na dzień dzisiejszy jeszcze nie wiem
kursien Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2017 @ANB Karol Wprowadzajcie wszystko od razu!! im szybciej tym lepiej .... zarobicie
ANB Karol Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2017 Teraz, kursien napisał: @ANB Karol Wprowadzajcie wszystko od razu!! im szybciej tym lepiej .... zarobicie No gdyby to było takie proste pewnie bym tak zrobił
MarcinM90 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2018 Złożone zamówienie 14170, w środę wpadnę odebrać Udało się być pierwszym w Nowym Roku? I szybkie pytanie - kiedy można się spodziewać dostawy rękawicy od ADBL?
ANB Karol Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 7 godzin temu, MarcinM90 napisał: Złożone zamówienie 14170, w środę wpadnę odebrać Udało się być pierwszym w Nowym Roku? I szybkie pytanie - kiedy można się spodziewać dostawy rękawicy od ADBL? Witaj zapraszamy po odbiór 1 zamówienia w tym roku :-) Rękawice powinny być u nas pewnie w czwartek.
Moriente Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 Cześć, czy wysyłacie wiadomość e-mail o nadaniu zamówienia? Niedługo opuszczam miasto i chcę się upewnić, czy paczka dojdzie na czas. nr 14164 z 29 grudnia Pozdrawiam. (;
ANB Karol Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 17 minut temu, Moriente napisał: Cześć, czy wysyłacie wiadomość e-mail o nadaniu zamówienia? Niedługo opuszczam miasto i chcę się upewnić, czy paczka dojdzie na czas. nr 14164 z 29 grudnia Pozdrawiam. (; Witam Zamówienie zostanie wysłane jutro otrzymasz powiadomienie z sytemu inpost 1
Ziółas Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 Co sądzicie o zamawianiu teraz kosmetyków?, bo kiszę w koszyku parę produktów ale po poprzedniej nocy z -9, obawiam sie trochę, zwłaszcza o IWOW'a,
ANB Karol Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 8 minut temu, Ziółas napisał: Co sądzicie o zamawianiu teraz kosmetyków?, bo kiszę w koszyku parę produktów ale po poprzedniej nocy z -9, obawiam sie trochę, zwłaszcza o IWOW'a, Witam jeśli chodzi o wysyłkę w tygodniu nie widzę problemów sam towar pakujemy używając dużo Folii i oczywiście Karton co jest dobrym izolatorem. Na aucie u kuriera czy też na sortowni nie ma takich temperatur a ewentualnie kilku godzinny kontakt produktu z niższą temp. nie zrobi mu krzywdy. Co innego wysyłki w piątek gdy zapowiadają mroźny weekend wtedy wysyłamy po wykonaniu tel. do klienta i jego zgodzie. 1
Ziółas Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 @ANB Karol dziękuję bardzo za odpowiedź Zamówienie 14235 złożone 1
kursien Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Siema! Nie myśleliście czasem nad stworzeniem własnych ramek na tablice rejestracyjne?? Nie wiem po ile trzeba zamówić aby cena była przyzwoita, ale szczerze powiem, że jakieś fajne hasło reklamowe plus nazwa "Auto Na Blask" i adres lub www byłoby chyba dobrą propozycją a i swoistą reklamą waszego sklepu Nie wiem jaki byłby koszt kompletu (dwóch ramek) ale jakbyście wprowadzili to ja się piszę ps. wiem, wiem - jednym odpowiadałaby czarna, innym biała, innym srebrna, no ale każdemu nie da się dogodzić... a może? Co o tym pomyśle sądzicie?
ANB Karol Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 50 minut temu, kursien napisał: Siema! Nie myśleliście czasem nad stworzeniem własnych ramek na tablice rejestracyjne?? Nie wiem po ile trzeba zamówić aby cena była przyzwoita, ale szczerze powiem, że jakieś fajne hasło reklamowe plus nazwa "Auto Na Blask" i adres lub www byłoby chyba dobrą propozycją a i swoistą reklamą waszego sklepu Nie wiem jaki byłby koszt kompletu (dwóch ramek) ale jakbyście wprowadzili to ja się piszę ps. wiem, wiem - jednym odpowiadałaby czarna, innym biała, innym srebrna, no ale każdemu nie da się dogodzić... a może? Co o tym pomyśle sądzicie? Witam jak najbardziej pomysł jest dobry powiem ze w zeszłym roku robiliśmy takie ramki testowo i cały czas temat jest otwarty jednak musimy klepać w pierwszej kolejnosci tematy piorytetowe.
KapselK Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Czarne chyba byłyby najbardziej uniwersalne, ja też bym chętnie zakupił, bo praktycznie tylko u Was robię zakupy. Wasz kolega Przemek mnie namówił i tak zostało.
ANB Karol Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Bardzo dziękuję za wasze sugestie i informacje na pewno się pojawią nie wiem tylko dokładnie kiedy będę informował 1
clavikord Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 Witam, wczoraj złożyłem zamówienie nr 14418. Napisałem dzisiaj maila odnośnie modyfikacji zamówienia. Bardzo proszę o uwzględnienie mojej prośby Pozdrawiam
kusiu Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 @clavikord Zadzwoń sobie tel. Karol 502 715 709 tel. Magazyn 573288725
clavikord Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 Już załatwione, chwilę po napisaniu postu dostałem odpowiedź mailową
kursien Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 @ANB Karol Kiedy dostawa MF Kirkland ? bardzo lubię nimi pracować, co jakiś czas wchodzę na stronę i nie mogę na nie trafić
ANB Karol Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 55 minut temu, kursien napisał: @ANB Karol Kiedy dostawa MF Kirkland ? bardzo lubię nimi pracować, co jakiś czas wchodzę na stronę i nie mogę na nie trafić Witam bardzo ciężko z ich dostępnością w przyszłym tygodniu w drugiej połowie zapytaj Swoją drogą polecam fibry wax pro jakościowo bardzo dobrze wypadają. 1
Rekomendowane odpowiedzi