booohal Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 S3ci0r, Ja to przycinam na kawałki i używam jako jednorazowy aplikator do zewnętrznego dressingu
ANB Karol Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 booohal, nie mów tak bo będę sprzedawał
booohal Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 DC Karol, to większe koszta wysyłki zrób
ANB Karol Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 będę dokładał jako gratis
S3ci0r Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 właśnie sobie uciąłem kawałeczek i testuję naturallooka na membranie mojego suba hertza jako aplikator narazie się sprawdziła ta gąbka
lechu02 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Zamówienie dotarło , paczka zapakowana bardzo starannie . Jestem również pod wrażeniem gratisów. Polecam
miskieusz Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Wszystko w jak najlepszym porządku Dla chętnych kilka lewych fotosów Ładnie zapakowane, firmowa smyczka i konkret naklejka
ANB Żółtek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Cieszymy się z zadowolenia Klientów Zapraszamy ponownie www.DetailerCenter.pl
SzaKal Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Dziękuje za bardzo dużą liczbę gratisów na pewno jeszcze nie raz zrobię zakupy.
Adiq Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 u mnie też na wysokim poziomie, wszystko starannie zapakowane, klucz od auta wisi na smyczce a próbki czekają na testy, a zdziwienie pani w banku na tekst ze smyczy- bezcenny:) pozdrawiam
adii Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Szybka dostawa, paczka dobrze zapakowana a skarby w środku pozaklejane ilośc gratisów i próbek duża jak na tak małe zamówienie
jacek172 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Błyskawiczna dostawa, świetnie zapakowane produkty, gratisy... Poprostu marzenie Na pewno nie będą to moje ostatnie zakupy
barat Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Dziś miałem okazję odwiedzić i trochę pomarudzić Cierpliwi są - to trzeba przyznać, a trochę Im czasu zająłem Wszystko co chciałem też było. Na pewno odwiedzę znowu - po wosk, cleaner itp. Super, że można takie rzeczy kupić "na miejscu" w Poznaniu ... chociaż oznaczało to jakieś 25km jazdy łącznie (Dębina->Piątkowo->Dębina)
KeepeR Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Jak się nie myle to już czwarte zamówienie w DetailerCenter Jak zwyke wszystko cacy, świetny kontakt, paczka zapakowana idealnie no i gratisy Jako stały klient polecam w 100% Karol, dzieki za niespodziankę już wisi na ścianie.
aster-g Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Zamowionko 128 zrobione i oplacone. Teraz tylko czekac na przesyłke.
assl Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Zamówienie numer 130 złożyłam, przelew 471 zł poleciał! Czekam z niecierpliwością na przesyłkę Mogę liczyć na jakieś prezenciki?
mizgal0 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Polecam sklep w 100% ! Ponieważ przygodą z detailingiem dopiero zaczynam, świetnie doradzili mi odpowiednie produkty + dostałem duuuużo próbek. Na + również świetne ceny, bardzo dobry kontakt i odbiór osobisty. Jeszcze raz polecam! Na pewno będę jeszcze u Was kupował
michal_gg Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Także polecam w 100% procentach. Świetny kontakt, wszystko bardzo dobrze zabezpieczone, dużo gratisów. Do kolejnego zamowienia
pro rider Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Dzisiaj byłem i odebrałem VP PH Natural i mogę polecić z czystym sumieniem ten sklep. Kontakt szybki i bezproblemowy, miła obsługa, wszystko na najwyższym poziomie na pewno wrócę do was
assl Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Dziś w końcu rozpakowałam paczuszkę Dziękuję ogromnie za zrozumienie mnie i dorzucenie w ostatniej chwili małego zamówienia Również dziękuję za gratisy, super smyczkę i szybki czas realizacji! Na 100% wrócę do Was Poniżej zdjęcie mojej paczuszki Uploaded with ImageShack.us
trutka Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam ! Swoje pierwsze zakupy zrobiłem właśnie w tym sklepie i mogę powiedzieć że pierwszy raz spotykam się z takim podejściem do klienta! Po złożeniu zamówienia w ciągu 30 minut napisał do mnie właściciel i przedyskutował ze mną wszystkie produkty, doradził, poprawił. Świetny kontakt, ekspresowa wysyłka i ogromna ilość gratisów. Na pewno będę wracał do tego sklepu!
barat Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Planujecie w ofercie MAC 124 Prickbort ? Jest go więcej niż ValetPRO Citrus Tar and Glue Remover przy nieznacznie wyższej cenie
bartekmlawa Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 154 złożone. Forma zakupów, wypełnienie danych o aucie, mnóstwo dokładnych informacji. Podoba mi się Kurcze żałuje, że od razu nie robiłem u was zakupów Trzeba to będzie nadrobić
Rekomendowane odpowiedzi