MarrciN Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 kubik, czemu? mi się wydaje, że właśnie jest dobre. To nie jest test dla userów kosmetkaaut, tylko dla przeciętnego kowalskiego, który teraz ma szanse się dowiedzieć czym różni się Gyon iron za 7dych, od k2 za 7zł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie jest poruszona żadna kwestia poza siłą,a wiadomo jak często się używa czegoś pokroju Iron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 15 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 kubik, czemu? Wg mnie dlatego, że test uwzględniał jedynie stosunek siły działania do ceny a w tej kategorii najlepiej wypada przecież kwas Inna sprawa to preparaty "IronX pochodne" nie służą do oczyszczania felg w potocznym tego słowa rozumieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Eryczek, na feldze niezabezpieczonej, niemytej kilka tys KM (jakieś trasy itp) wg mnie najlepiej i najszybciej użyć jakiegoś Irona a to, że my ich używamy do usunięcia niewidocznych opiłków to już inna sprawa kwasem umyjesz bezdotykowo felgi na bezdotyku tak jak Ironem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 kwasem umyjesz bezdotykowo felgi na bezdotyku tak jak Ironem? Noo raczej.. mam teraz od nowickiego takiego że.. że jest zabójcą, nawet niema co go porównywać do Irona jest owiele mocniejszy. Tylko "dymi" po spryskaniu koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magal Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 kwasem umyjesz bezdotykowo felgi na bezdotyku tak jak Ironem? Noo raczej.. mam teraz od nowickiego takiego że.. że jest zabójcą, nawet niema co go porównywać do Irona jest owiele mocniejszy. Tylko "dymi" po spryskaniu koła a czy jego nazwa zaczyna się na "K" ? i zaleca się rozcieńczenie 1:3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Tak tak to Koch jesli ty też o nim piszesz. Very Cherry jest przy nim potulny jak baranek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 15 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 kamilgt, czy kwasem umyje felgi bezdotykowo? - czystym? Ale o czym rozmawiamy? Test został zrobiony dla "Kowalskiego". "Kowalski" dowiedział się z niego że są preparaty do felg po 65 zł za 500 ml. Kiedy nie znajdzie ich w sobotę na zakupach w Tesco, może poszuka w sieci, trafi tutaj i MAMY GO! Z testu dowiadujemy się też tego co większość z tu obecnych wie od dawna, że najlepszy jak zawsze jest Megs Ogólnie uważam test za udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magal Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Tak tak to Koch jesli ty też o nim piszesz. Very Cherry jest przy nim potulny jak baranek. Dokładnie o tym myślałem. Też mi Paweł polecił. Jest kosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Megs Megsik zawsze spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 15 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Abstrahujac cene dla mnie IronX to najlepszy srodek do mycia kol, czy do odszczurzania, czy tez biezacej pielegnacji. SV Autobahna nie specjalnie ruszal przy co 2 myciu, a bezdotykowo domywal wiekszosc brudu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitazz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam.miał ktoś może do czynienia z takim specyfikiem jak nigrin felgen reininger.bo jest okazja kupić tylko nie wiem czy to coś warte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 wygląda jak IronX, bierz to przetestujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitazz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Myślę że cena 29,99 za 1l to jest dobra cena...Zobaczymy co to będzie.Ogólnie jest to dostępne w sklepie tk maxx-na pewno w Poznaniu ale w innych też powinno być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar3k Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Bardzo ładnie czyści felgi , doczyściłem felgi w Jaguarze które nie były myte przez 3 lata :-) P.s auto mam od 2 miesięcy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupszczelisty Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 pitazz, w Poznań City Center czy w galerii Malta? Dużo tego mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitazz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 W malcie.w sobote bylo jeszcze z 7 butelek..nie wiem czy sam zdaze kupic bo sie rozchorowalem..ale bede mial na oku jakby czasem juz sie skonczyly bo tam pracuje.kieruj sie od razu na 1 pietro przyy kasach.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupszczelisty Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 pitazz, kupiłeś? Testowałeś? Krwawi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitazz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dopiero w sobote jestem w pracy wiec zobacze czy jeszcze jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 wojteoCK, ja bym zadziałał AB Very Cherry + ironX + prickbort A jeśli po AB Very Cherry i P21-S Power Gel oraz Sanesolv nadal są czarne plamy wielkości 5-cio złotówki to kupić od razu iron X? Wydaje mi się, że szkoda kasy na Tenzi czy tam inne, no ew. Blue Gel. Może warto żel Iron X, który dłużej utrzyma się w tych miejscach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1987 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 wojteoCK, ja bym zadziałał AB Very Cherry + ironX + prickbort A jeśli po AB Very Cherry i P21-S Power Gel oraz Sanesolv nadal są czarne plamy wielkości 5-cio złotówki to kupić od razu iron X? Wydaje mi się, że szkoda kasy na Tenzi czy tam inne, no ew. Blue Gel. Może warto żel Iron X, który dłużej utrzyma się w tych miejscach? Dragons Breath zamiast Iron X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipoktotam Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dragons Breath zamiast Iron X A można poznać powód? Ja wolę jednak IronX. Dragons Breath jest za gęsty i nie idzie tego używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafarszczak Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 ja polecam Attack od Firmy Autoland - Cena 13,90 w najgorszym przypadku w najlepszym 12zł i naprawde jest to super środek z nisko budrzetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1987 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dragons Breath zamiast Iron X A można poznać powód? Ja wolę jednak IronX. Dragons Breath jest za gęsty i nie idzie tego używać. Może jest lepszy ale za dragon's przemawia cena o 50zł niższa niż Iron X Wiec stosunek ceny do jakości brałem pod uwage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jakoś tym razem zależy mi na skuteczności bardziej niż na cenie, poza tym żel Iron'a to 30zł,a skuteczność mimo innej konsystencji taka sama. Muszę jeszcze poczytać, ale jakbyście mieli jakieś sugestie to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi