woof Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 mkbewe, Nie liczymy godzin. Generalnie świat jest mały... okazało się ze nasze żony to kumpele i jakby to powiedzieć "mamy czas" Ale na moje oko klapa to 5- 6 godzin.... polerowanie 3 etapów to jakieś 5 % czasu;) Podkreśla tylko ze przy tym aucie czas nie ma znaczenia Michał mikrony zostają u nas... nie chce niepotrzebnej dyskusji;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Czas się nie liczy bo to BMW przy nim zapomina się o świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Czemu nie wyprowadziliście wyższym papierem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woof Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Jest 1200 1500 i 2000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Papierami warto pracowac "na krzyz" wtedy znacznie lepiej widac, czy wyzsze gradacje wyciagnely balagan po nizszych. Ciagnijcie papaier do wyzszych - 3000, bedzie znaczne latwiej i szybciej polerowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamils Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 fg400 + futro vw golf VI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotto0 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 fg400 + futrovw golf VI Obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woof Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Przepraszam ale nie wieże. Nie mam tu nic do techniki i doświadczenia ale nie wierze ze 400 z futro tak wyciągnie. .. pokaż to na słońcu. Sam jestem początkujący i nie jedna taka niespodziankę mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucky Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 wieże Którą wieżę? Krzywą w Pizie czy może Eiffla? Wierzę, od wiara mistrzu OT mode off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woof Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Trucky, Autokorekta w tel. Sorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucky Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubus1 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 fg400 + futrovw golf VI Obrazek Kolego mam do zrobienie Jettę 6 w podobnym kolorze. Możesz powiedzieć coś o trudności pracy z tym lakierem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woof Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 cubus1, Ja Ci powiem - twardy lakier. Dużo pracy i dużo siły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamils Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 woof, no jasne, powiem znajomemu aby wykonał zdjęcie na słońcu i postaram zamieścić się tutaj zdjęcie aczkolwiek naprawdę takie zestawienie wyciągnęło ten lakier cubus1, tak jak pisze woof , jest sporo pracy przy tych lakierach. ostatnio robiłem golfa mkV i było jeszcze ciężej. ale nie ma rzeczy niemożliwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woof Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Kamils, Czemu ja mam takie szczęście ze zawsze mam pod górę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamils Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 nikt nie mówił, że będzie łatwo grunt to nie odpuszczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktopus Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Generalnie to traktuje ten temat z sporym przymrużeniem - gdyby wymyć te wszystkie 50/50 np. Oil.Zero to zakładam, że w jakiś 70% nie byłoby takiego ŁAŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woof Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Właśnie o to chodzi Żółty pad 3m + koch średni. 2 przejazdy. Pod lampa i w słońcu. Na jednym i drugim wymyte. Dlatego nie wierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Nissan Almera moich rodziców. Kupiony jako fabrycznie nowy w 2003 roku i od tego czasu odkurzany kilka razy w środku... P.S To jest ten sam fotel z tym, że odwrócony lustrzanie w Photoshopie (chciałem dopasować położenie obiektów na zdjęciu). Tutaj nielustrzany oryginał: http://s6.ifotos.pl/img/106504518_eawsexn.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woof Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Jest różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 woof, to już wiem kto nie ma czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woof Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Specjalnie się nie ukrywam; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Auto moich rodziców ciąg dalszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Seat leon, cale wnetrze tak wygladalo, ale zrobilem tylko jedno zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Poprawka po "jakimś fachowcu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi